Случи ми се нещо странно XXVII

• 101 917
  • 831
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
Без да съм търсила рецептата тези дни,днес реших да направя шакшука,готова е…,сядам сега да прегледам фб,инстаграм…и ми излиза предложение за същото ястие 😄
Скрит текст:

# 661
В синхрон с темата в другата тема и като изключим манипулациите на ИИ, Доли, това не е ли пример за синхроничност? Уловила си? Уловили са те?

# 662
По-скоро уловени. Чувствам се като опитна мишка.🥹

# 663
  • София
Доли, а коментира ли с някого какво готвиш?

# 664
С голям интерес следя темата и признавам си от някои случки ме побиват големи тръпки. Нека и аз да се присъединя с един “пресен” случай от снощи.
Бях сама в апартамента и вечерта към 23ч. си легнах на спалнята като лятно време отварям широко вратите на спалнята и хола с кухнята. В 4 през нощта се пробуждам от някакво говорене и първоначално си помислих, че мъжът ми гледа ТВ в хола, но след като станах и осмислих че няма как да е той като е нощна смяна отивам в хола и гледам телевизора върви.
Изгасих го и си легнах, но досега не ми се е случвало просто ей така от нищото да се включи. За сам човек през нощта - никак не беше забавно. Sweat Smile

# 665
Освен всичко останало, местоположението също се следи и ако си минала през плод-зеленчука, през кварталното магазинче за яйца и сирене, евентуално ако си казала и на глас - 1 кг сирене, 10 яйца и тази торбичка домати - хоп, гугъл веднага спретва една шакшука набързо. Не знам, дори да си имала продуктите вкъщи и в пълно мълчание по отношение на вечерята да си сготвила, пак не ми е странно, бих го нарекла съвпадение.

# 666
естествено, че сме опитни мишки Smile , дори идея си нямаме в какъв мащаб

# 667
  • Sofia
Доли, а коментира ли с някого какво готвиш?
Не.
Изобщо не ми беше идея да е това,но видях едни меки домати на плота,една червена чушка в хладилника,глава лук… и реших  да го направя.Не бях го готвила отдавна,може би 1год.

# 668
Най-вероятно съм коментирала,че ми предстои смяна на това-онова по колата,но не с някого по телефона ,а в присъствието на телефона ми. Час и дата записвам по вайбър, който е служебен за сервиза. Нямало е разговор по телефона. И няколко дни преди да посетя сервиза започват да ми излизат във фб реклама на точно тази услуга, която ми предстои в точно същия клон на фирмата, която посещавам. Не го намирам за  странно по смисъла на темата,а по принцип ми беше интересно да разбера как става.

# 669
Най-вероятно съм коментирала,че ми предстои смяна на това-онова по колата,но не с някого по телефона ,а в присъствието на телефона ми. Час и дата записвам по вайбър, който е служебен за сервиза. Нямало е разговор по телефона. И няколко дни преди да посетя сервиза започват да ми излизат във фб реклама на точно тази услуга, която ми предстои в точно същия клон на фирмата, която посещавам. Не го намирам за  странно по смисъла на темата,а по принцип ми беше интересно да разбера как става.

Телефонът "слуша" и без да говориш по него.

# 670
  • Пловдив
Наистина е много странно. Преди няколко дни ми се мярна по телевизията предаване за някакъв  духовен учител, обаче не разбрах каква му е фамилията. На следващия ден исках да потърся информация за него в интернет, че ми се видя интересно, ама така без фамилия. Сетих се, че имаше жена с него Силвина  (пак не чух фамилията) и си мисля, ще напиша Георги и Силвина и ще го намеря. В момента, в който написах Георги без нищо друго излезе Георги Изворски..... как стана това?

# 671
Защото е популярен

# 672
Няма.нищо странно. Това е алгоритъм

# 673
На базата на интересите ми Гуглето е изработило алгоритъм. За филмите му трябват две букви от думата или името, и вече ми е предоставил информацията. За нещата, за които най-малко ровя, му трябват повече препратки. 😁

# 674
  • Sofia
Мин.ден дъщеря ми имаше рд ,но не успях да видя подаръците.
Каза,че ще ми ги снима.
Вчера сутринта получавам известие за намалени колани на една скъпа фирма.Не нося колани и не съм фен на марката.
След малко тя ми праща снимка с подаръците и един от тях беше колан на същата марка.

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 18:43 от Doli

Общи условия

Активация на акаунт