Кралски работи и клюки - януари 2023

• 148 180
  • 1 792
  •   1
Отговори
# 1 635
Принцът на Уелс се срещна с 15-те финалисти на Earthshot Prize 2022 на Earthshot Prize Fellowship Retreat в Уиндзор днес.

Обща снимка на финалистите от преди няколко дни.5 от идеите спечелиха по 1 милион паунда.

# 1 636
  • Разпиляна във въображението
Шарлийн и децата на традиционни празници в Sainte Devote.

# 1 637
Прекрасна е косата на Катрин.

# 1 638
  • Някъде там
Много са хубави и усмихнати монакчетата. Шарлийн отново изглежда много добре.
Алберт го няма, защото за трети път е с положителен тест за ковид.

И на службата в църквата

# 1 639
  • София
Косата на Катрин беше хубава преди години, когато беше шоколадова, наистина беше лъскава и красива.
Този никакъв цвят хич не ѝ подхожда, а на неизлъсканите снимки не изглежда хич блестяща. Дали пък има или няма допълнения може само да гадаем.
За дължината също мисля, че трябва да се скъси. Но пък щом си се харесва така 🙂

# 1 640

Косата на Кейт е страхотна.. пусната,вързана на опашка,прибрана в кок
 или с друга официална прическа, винаги изглежда невероятно,
с годините може би ще се промени, предполагам че тогава ще я намали
но сега е много добре.

# 1 641
Като си говорим за коси, Рания е с много хубава, лъскава грива, винаги ми е правила впечатление.
Дъщерите и също:

# 1 642
  • София
Кралят вчера е посетил  The Africa Centre в новото им помещение в Southwark.
Центърът осигурява „дом далеч от дома“ за африканците във Великобритания, като ги събира заедно, за да се запознават, да комуникират и да запазват африканската култура.

# 1 643
  • Някъде там
Монакците днес. Алберт се е показал само на балкона за малко. С много хубав тоалет е Шарлийн. На Габриела много ми харесва цвета на палтото. Много и отива.

# 1 644
На мен тоалета на Шарлийн изобщо не ми харесва, много сиво, различни нюанси, етажи и в резултат изглежда едра и груба.

# 1 645
Не харесвам толкова сиво, особено на руса жена Thinking То е на 4 части 4 нюанса плюс черни ръкавици...
А и това сако я прави размер "баскетболист". Висока жена с широки рамене и тази кройка на сакото не ѝ прави услуга. Сега ми е най-зле от месеци насам... На снимките от предишните дни, а и на старите снимки преди 2-3-4 страници направо е прекрасна, но днес - не.
И малко обем, ако си отпусне на косата, ще е по-добре. Няма лошо да е къса "а ла гарсон", но в момента е твърда и залепена Thinking

Габи е със страхотно маслено зелено палтенце, много й отива. Децата са страхотни бонбони Two Hearts

Последна редакция: пт, 27 яну 2023, 16:57 от peneva_a

# 1 646
Полата велур ли е?
И аз нещо не я харесвам днес.

За косите, всичките жени роялки са с хубави коси! Правят ли ги нещо, с някаква специална роялска козметика 😉 ли ги поддържат или са си такива и такива ги избират мъжете, но всички са много добре в главата. Дори и Максима с вечните ѝ чорли, реално е с много коса. Може би тънък косъм и лесно се оплита или неудачна подстрижка?

# 1 647
  • Някъде там
Птица май е велур или нещо подобно.
На мен пък точно различните текстури ми харесаха.

Според мен косата на Максима  е с много тънък  и мек косъм, затова не задържа прическа.

Виктория и Даниел на възпоменателна служба за жертвите на Холокоста.

И Виктория има страхотна коса и е жалко, че не я виждаме с прически.

# 1 648

За косите, всичките жени роялки са с хубави коси! Правят ли ги нещо, с някаква специална роялска козметика 😉 ли ги поддържат или са си такива и такива ги избират мъжете, но всички са много добре в главата. Дори и Максима с вечните ѝ чорли, реално е с много коса. Може би тънък косъм и лесно се оплита или неудачна подстрижка?
Аз мисля, че и начинът на хранене оказва огромно влияние. Красотата идва отвътре, а роялите със сигурност се хранят първокачествено и балансирано. Не хамбургер накрак в обедната почивка или някоя вафла, докато тичаш да прибираш децата.

И на мен Шарлийн днес не ми харесва. Сякаш е навлякла каквото е видяла в гардероба, като е гледала да е в един цвят. Отделно ми се струва, че се е "окотила" - на снимките, където се усмихва личи. Момченцето все повече заприличва на нея, много красив мъж ще стане.

# 1 649
Чарлз и Камила са имали аудиенция с оцелелия от Холокоста д-р Мартин Стърн и оцелялата от геноцида в Дарфур Амуна Адам в Бъкингамския дворец, за да отбележат Holocaust Memorial Day.
Много е хубава роклята на Камила.

Тиндалови на ски в Австрия

Общи условия

Активация на акаунт