Кралски работи и клюки - януари 2023

• 148 178
  • 1 792
  •   1
Отговори
# 1 650
Шарлийн просто остарява,като всички нас.Косата вече е прекалено къса и не я харесвам.Тя си е едра жена и би трябвало да я съветват как да се облича.

# 1 651
Според мен има и някакви интервенции.

# 1 652
Не ми хареса Шарлийн, въпреки че се радвам, че явно се чувства добре и е доста активна. Наедряла е и прическата не й прави услуга.
Сивият тоалет ми е НЕ.

# 1 653
Ами пак ще го напиша, защото в коментара ми няма нищо обидно, а и виждам, че всички други коментари на тази тема си стоят, но Шарлийн е със странен избор на дрехи. Едно с едно не си пасват дрехите. Ботушите са груби, сакото я прави едра. Сивото не и отива. А съчетанието от 4 сиви нюанса е лош избор. Правила е нещо на лицето, защото има някакви ивици под очите.

# 1 654
  • Някъде там
За мен е нормално да изглежда така кожата ѝ.
Шарлийн претърпя няколко операции преди година. Изглеждаше  болезнено слаба. Не е приемала твърда храна заради операциите, според думи на баща ѝ.  Даже много бързо се възстанови.

# 1 655
  • София
Бях останала с впечатление, че само Максима и Амалия ще посетят холандските Антили, а той и кралят щял да бъде.
Целта на посещението е представяне на принцесата на Оранж е карибската част на кралството.
Островите са подготвили програма фокусирана върху културата, природата, колониалното минало, спорта и срещи с жителите.
Чакам с нетърпение, малко слънце и топлина да видим Simple Smile

# 1 656
  • Някъде там
Бях останала с впечатление, че само Максима и Амалия ще посетят холандските Антили, а той и кралят щял да бъде.
Целта на посещението е представяне на принцесата на Оранж е карибската част на кралството.
Островите са подготвили програма фокусирана върху културата, природата, колониалното минало, спорта и срещи с жителите.
Чакам с нетърпение, малко слънце и топлина да видим Simple Smile
Да аз скоро писах, че и баба ѝ и баща ѝ при "първите си стъпки " по пътя към трона, са посетили карибската част на кралството с родителите си. Следва традицията.
След час и половина  ще кацнат.😀
Програмата и  на мен ми беше интересна. Има я подробно в сайта им.
Да не се бъркаш с Матилде и Елизабет, те ще ходят само двете в Египет.

# 1 657
Ох, чакам и аз малко слънце и Максима Simple Smile
Да видим тях как ще ги посрещнат.

# 1 658
  • София
Едва ли, за тях даже не съм запомнила Joy
И те на топло, браво!

Много ми харесва новата рокля ня Камила

# 1 659
  • Някъде там
Ох, чакам и аз малко слънце и Максима Simple Smile
Да видим тях как ще ги посрещнат.
❤️

# 1 660
Дотук добре Simple Smile чакам още снимки Simple Smile

Ама Вилем ли пилотира? И как топло се посрещат с който ги чака.

Максито е супер, на Амалия не ми харесват обувките дотук. Другото ми допада.

# 1 661
  • Някъде там
Бил е втори пилот.
С час по-рано от предвиденото кацнаха😀.
Това не е официално посрещане с почести. От днес започва турнето.
Духаше ужасно.
Амалия дано не е взела само рокли.
И аз така, само платформата не е моето, но за нея са добре.
Максима е трепач.
Обувките ѝ са жестоки. Носени са.
Другото е ново. Обиците са от Мадрид. 😀
На Амалия са от бранда на Мириям, бившата жена на Кардам,носени и от Максима.

Последна редакция: сб, 28 яну 2023, 09:14 от daviz

# 1 662
Много е хубава роклята на Амалия и дължината добре, че са коригирали.
И бижутата ми харесаха, чакаме значи днес да ги видим Simple Smile

# 1 663
  • София
Имало е движения за независимост, но явно са преценили че е по-добре да си останат част от нидерландското кралство. Не са част от Нидерландия, а от кралство Нидерландия, полу-суверенни са. Предполагам, че ако поискат могат да станат независими, не вярвам да ги задържат насила.

Максима изглежда страхотно, много шик и с белия панталон съвсем по карибски. Амалия съм сигурна че полага усилия, защото свали килограми в последната година, но може да има здравословен проблем, няма как да знаем.
На мен нейните сандали много ми харесват, но каишки през глезена отиват на по-тънки и елегантни глезени, освен че и скъсяват отпически крака.
Обеците и очилата на Максима са страхотни.

# 1 664
  • Някъде там
Днес турнето започва с
посещение на резиденцията на губернатора. Вчера ги посрещна и на летището той.
https://instagram.com/stories/koninklijkhuis/3025219171217876527 … shid=MDJmNzVkMjY=

Скрит текст:
Днес принцесата на Оранж се запознава с остров Бонер.
Островът е специална община на
Холандия и е дом на над 20 000 души. Това е първият остров, посетен по време на пътуването до карибската част на Кралството.
Кралят, кралица Максима и принцесата на Оранж ще бъдат приети от губернатора на острова Едисон Рийна в официалната му резиденция в Кралендийк. Присъстват и членовете на Съвета на острова и техните заместници.
Максима с  носен тоалет.
Амалия предполагат че е с рокля "Натан".
Обиците са на Максима отново.
Тези които онзи ден носеше и София Шведска.

После ще посетят робските къщички.

Цялата програма за днес
Скрит текст:
В събота сутринта лейтенант-губернаторът ще приеме партията в официалната резиденция, където ще присъстват и членовете на Островния съвет и депутатите.

Впоследствие те посещават „колибите на роби“ във Witte Pan, които символизират робското минало на Бонер. След това правят обиколка по западното крайбрежие и посещават Nos Zjilea в културния парк Mangazina di Rei, където е показано културно-историческото наследство на Bonaire. Местните жители разказват за своите квартали, семейство от четири поколения пече хляб в стара зидана пещ, а деца от началните класове свирят с учебния оркестър. Групата ще разгледа и изложба за историята на острова.

Впоследствие ще се проведе обяд в Arawak с жители на Bonaire по актуални теми, като изменението на климата, развитието на селското стопанство и намаляването на бедността.

Следобед следва посещение на залива Соробон, където се провежда демонстрация на уиндсърф. Бонер е известен с добрите възможности за уиндсърф и талантите, които създава. Впоследствие кралската двойка и принцесата на Ориндж ще разговарят с младши рейнджъри от Фондацията за национални паркове Бонер относно опазването на природата в крайбрежната зона. Това се отнася главно за мангровите гори, които защитават брега. Групата предприема разходка с лодка през залива и района на мангровите гори.

Посещението на Bonaire завършва вечерта в Kralendijk с посещение на „Taste of Bonaire“, културен пазар с местни продукти, гастрономия и музикални изпълнения.

Последна редакция: сб, 28 яну 2023, 16:20 от daviz

Общи условия

Активация на акаунт