Кралски работи и клюки - януари 2023

• 148 229
  • 1 792
  •   1
Отговори
# 1 545
В рекламите на бижута тя ли е? Не мога да я позная изобщо.

# 1 546
Сара Фъргюсън е в САЩ, където е произнесла реч, на мемориалната служба на нейната приятелка Лиса Мари Пресли, дъщеря на Елвис Пресли.

Чарлз и Камила са присъствали на неделната служба в Сандрингам.

Последна редакция: нд, 22 яну 2023, 19:50 от Tinо

# 1 547

Тогава австралийците могат да вземат да повдигнат въпроса за "независимост" Simple Smile

Няма да стане това с отцепването пне в съвсемблизко бъдеще.  Бени, която живее в Австралия,  няколко пъти е обяснявала защо.

# 1 548
  • Някъде там
В рекламите на бижута тя ли е? Не мога да я позная изобщо.
И аз не я познах първоначално, но ми излезе и в сайт  който  обсъждат Хановерското семейство. А и на тези снимки е много млада.
Тук има още снимки.
https://www.listal.com/viewimage/2772340
Невероятна е.

Джес, ако говориш за Татяна Блатник, жената на Николаос и на мен ми е от любимките.

Последна редакция: нд, 22 яну 2023, 19:41 от daviz

# 1 549

Малката е бонбонче.
❤️

Много е хубава Росарио, на мен на баща си повече ми прилича сякаш.
И София е красавица. Малко жени могат да изглеждат толкова добре в тази рокля.
Така е. И на София не й се е получило. Жалко! Иначе е много красива като лице и фигура. И короната ми харесва. А малката е бонбон.

# 1 550
  • Някъде там
Каролина навършва 66 години днес.

Алберт с децата на цирк.

Летисия е направила изненадващо посешение на мач по водна топка, който организират две бивши състезателки  в подкрепа на онкоболни. Двете дами са преборили рака и сега чрез спортни инициативи помагат и на други хора в борбата. Със снимките благодарят на Летисия за подкрепата на каузата им.

Нидерландците започват турнето си в петък.
Остров Бонер ще бъде първата спирка в петък и събота в първото официално пътуване на Амалия. Тя посещава и шестте острова с родителите си, също като баба си
през 1958 г и баща си 1987 г.
Вилем и Максима при предишно посещение.

Хокон и Метте-Марит ще направят  официално посещение в Англия на 1-2 март.

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 15:15 от daviz

# 1 551
  • София
Взимам си думите назад за "герданчето" на Максима. То си било колие от скъпоценни и полускъпоценни камъни.

# 1 552
Алесандра на рекламните снимки с грим много ми хареса! Направо погледнах с други очи на нея. Наистина носи от духа на 90-тарските супермодели.

Летисия е много свежа с този аутфит.

# 1 553
Нека се отцепят австралийците. Все пак не искат нефункционално семейство да ги "управлява". Живеем в друг свят, всичко се променя.
Нали са правили вече референдум през 1999 г, сега пак ли, не трябва ли да мине повече време,
любопитно ми е..

# 1 554
  • Някъде там
Хюсеин и Раджва днес са посетили инициативата „Аромат на цвета“, която има за цел да научи слепите и с увредено зрение да рисуват, като разпознават цветовете чрез обонянието.

https://instagram.com/stories/alhusseinjo/3022138357477843809?ut … shid=MDJmNzVkMjY=
Мари  в Лион днес, за да подкрепи датския готвач Браян Марк Хансен и неговата асистентка Елизабет Мадсен на състезанието Bocuse d’Or.

# 1 555
Статията за родителите на принцеса Шарлийн се оказва фейк, подсказва daviz Simple Smile
Замествам я с малко снимки на Шарлийн -  утре има РД.

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 20:14 от Hannah*

# 1 556
  • Някъде там
Hannah снахата на Шарлийн, която е и директор на фондацията ѝ в Южна Африка е отрекла информацията на "дейлиту".
Скрит текст:
Доклад в британския Daily Mail цитира източници, които казват, че Майк и Линет Уитсток са напуснали Бенони, за да се установят за постоянно пребиваване близо до Монако, за да бъдат по-близо до известната си дъщеря и да осигурят подкрепа.

Твърди се, че двойката се е преместила в имот в La Turbie, френско село в съседство с княжество Монако.
Въпреки това Шантел Уитсток, снаха на Шарлийн, говорител и директор на кралската фондация в ЮАР, отхвърли твърденията като „напълно неверни“.

„Майк и Линет все още са в Бенони. Те не са се преместили и нямат планове да се преместят в Монако“, каза за ВИЕ Шантел, която е омъжена за по-малкия брат на Шарлийн, Шон (39).
От тук :
https://www.news24.com/you/royals/news/princess-charlenes-camp-d … co-royal-20230113
Виктория вчера присъства на семинар, организиран от Folke Bernadotteakademin. Това е шведска правителствена агенция за мир, сигурност и развитие.

Пътуванията през февруари и март за които е известно :
Февруари
Максима и Амалия -Карибите
Матилде -Бангладеш
Виктория- Австралия и Нова Зеландия
Летисия- Андола

Март
Максима - Словакия
Матилде и Елизабет- Египет и Южна Африка
Камила-Германия и Франция
Мете-Марит- Англия
Летисия -Дания (непотвърдено)
Държавно посещение :
Нидерландците в Белгия и Испания през идните месеци.

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 10:18 от daviz

# 1 557
  • София
Много е красиво колието на Максима.

На Шарлийн и отива прическата от снимкага, на която Габриела я целува. Прави физиономията и по-нежна.

# 1 558
Интересен развой на събитията при Мете.
От съпруга на наркодилър до жена на престолонаследник. Grinning

Не е била съпруга на наркодилър,просто такъв е бащата на сина и.

# 1 559
Интересен развой на събитията при Мете.
От съпруга на наркодилър до жена на престолонаследник. Grinning

Не е била съпруга на наркодилър,просто такъв е бащата на сина и.

Е, хубу- има дете от такъв. Rolling Eyes
Не по врат, а по шия. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт