Кралски работи и клюки - януари 2023

• 148 193
  • 1 792
  •   1
Отговори
# 1 620
  • София
Принцът и принцесата на Уелс посещават Windsor Foodshare, за да научат за тяхната работа, предоставяща хранителни пакети на онези, които изпитват финансови затруднения.

# 1 621
# 1 622
  • София
Желязната принцеса Ан е била в Естония тези дни.

# 1 623
  • София
В Мадрид.
 А наметката била на "Натан". От фирмата потвърдили че всички са техни, само бордото е на Валентино.

Хубав град!
На мен всичките ми харесват, много е вероятно от носещия да зависи. Но червената и сега тази новата зелена са ми фаворити.

Днес Катрин ми харесва с това поло и палто, много свежи и на фона на мрачното време - лъч светлина. За панталонът не съм съвсем сигурна, по-скоро не ми харесва, но цялостно е ОК.

Последна редакция: чт, 26 яну 2023, 14:55 от Lana

# 1 624
Ей, какви готини мадами! Вдъхнових се!

# 1 625
Много хуба цвят на горните дрехи от Катрин

# 1 626
Кейт е с ужасна коса.Кой ги накара да я филират?

# 1 627
Те напоследък и някакъв много странен обем в корените й правят. Само вафличките липсват.

# 1 628
За мен трябва да скъси дължината под раменете, много повече ѝ отива.
Една ето такава дължина ще е много по-свежа и удобна за прически.

# 1 629
# 1 630
На мен косата на принцесата ми е мечта- здрава,лъскава и в обилно количество,позволяващо всякакви прически. Има съвсем естествен вид без екстеншъни и прибавки.

# 1 631
На мен косата на принцесата ми е мечта- здрава,лъскава и в обилно количество,позволяващо всякакви прически. Има съвсем естествен вид без екстеншъни и прибавки.

И аз така мисля, Кейт има страхотна коса. А тя въобще боядисва ли се? Струва ми се този цвят е естественият, сякаш е с него от много години.

# 1 632
Точно така, дори и от снимките личи, че косата и е разкошна, като коприна е. От нея ще излезе прекрасен модел на реклама за продукти за коса. Има плътна и много гъста коса, затова изглежда обемна, а не защото нещо правят с цел допълнителен обем.

Последна редакция: чт, 26 яну 2023, 20:03 от Април

# 1 633
  • Разпиляна във въображението
Искам да имам като нейната коса, а в замяна ще й прехвърля няколко килограма Simple Smile С Уилям имат много добър синхрон.

# 1 634
Искам да имам като нейната коса, а в замяна ще й прехвърля няколко килограма Simple Smile С Уилям имат много добър синхрон.
Това всички го искат Joy

Общи условия

Активация на акаунт