Кралски работи и клюки - януари 2023

• 148 141
  • 1 792
  •   1
Отговори
# 1 710
Максима като млада е била много красиво момиче.

Уилям не го сваля синия пуловер. Съгласна съм, че му отива, ама все е с него.

# 1 711
  • София
Максима като млада е била много красиво момиче.

Уилям не го сваля синия пуловер. Съгласна съм, че му отива, ама все е с него.

Може да има 10 еднакви. Laughing

# 1 712
  • Някъде там
Днес има  трима рожденика.
Фелипе става на 55 години

Абдула става на 61 години

Хашим на 18 години

Сипатяги и тримата.

# 1 713
Страхотни рожденици, а Фелипе какво хубаво, синеоко хлапе е бил. Heart Eyes

И на мен ми допаднаха много нидерландците, с все сандалите, чехлите, червения лак и широките усмивки. Много енергия и непринуденост има в снимките им.
Амалия видимо много се притеснява, но все пак и e за пръв път. Започват да я вкарват постепенно в дълбокото, нали ще става кралица. Харесва ми, че не е идеална, опъната, излята по някакъв калъп. Момиче от плът и кръв, с недостатъци, но усмихнато и добронамерено.

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 14:45 от Анонимен

# 1 714
  • София
След като споменах пръстена краля за коронацията, да спомена и пръстена на кралицата.
Подобно на краля, съпругата му също носи пръстен на четвъртия пръст на дясната си ръка по време на своята инвеститура - след коронясването.

Пръстенът на Queen Consort се състои от розови рубини и диаманти в златен обков.

Настоящият пръстен е изработен от Rundell Bridge & Rundell за кралица Аделаида (съпругата на крал Уилям IV) през 1831 г.

До 20ᵗʰ век всяка кралица-консорт има новоизработен пръстен, който оставал като лично бижу, а не се съхранява с кралските бижута.

Но Аделаида дава своя пръстен на кралица Виктория, който Виктория дава на короната през 1901 г.
През 1919 г. крал Джордж V го депозира в Лондонската кула.

Кралиците Аделаида (1831 г.)

Александра (1902 г.)

Мери (1911 г.)

и Елизабет (1937 г.)

носят пръстена на кралица Аделаида при своите коронации.

# 1 715
  • Някъде там
Официално посрещане в Аруба.

Ослепителна Максима и хубава Амалия.

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 17:50 от daviz

# 1 716
Ще чакам за по- хубави снимки за тоалета на Амалия, но ми се струва, че този път е добре.
Максима си е супер Hug
Хашим е хубав младеж. Много прилича на майка си.

# 1 717
  • Някъде там
Страхотна Максима. Амалия също ми харесва без обувките.

# 1 718
Ау, Фелипе какво хубаво дете е бил, не, че не е и много красив мъж Simple Smile

Харесват ми днес нидерландците днес, костюмът не Амалия също, ама защо е все с такива обувки.

# 1 719
Дааам, едно стилето щеше да заспи. Не е като да те я видяхме вече, че може да носи.

# 1 720
  • София
Wow, Максима е великолепна. Но пък нейните обувки с тия прозрачни части не са ми любими. Нямам против тези на Амалия, предполагам са от пристигането, на мен ми харесаха. Днес е добре, може някой по-свеж цвят за блузата/потник?, но и така става.

Хубави рожденици днес 🥰

# 1 721
Много е едра и тежка за стилето Амалия, предполагам затова предпочита по-стабилни обувки и токове.

# 1 722
Официално посрещане в Аруба.

Амалия можеше да свали очилата.

# 1 723
  • Майничка
Щеше да е по-добре панталонът на Амалия да е едноцветен. Пак по-бива от воалите.

# 1 724
Леле, Максима каква е кукла. Не ми харесва костюма на Амалия, прави я още по едра.

Общи условия

Активация на акаунт