Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 3

• 45 237
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Както и предполагах ...на ЧапкЪн-уФ ще му  избият бесовете след като види баба си  и енгето ....

# 121
  • Яко в Матрицата...
Леле как ще се напие Феро бей с тия текили Rolling Eyes
Обаче това е много нормална реакция след като видя това с баща му.
Дали пак няма да изпадне в кома...

# 122
Ако и това е мъж ....деде му живее в облаците .

На беш юз-чета и се качи на "батута "
И отново Сейран виновна за всичките падения на "елитната " му рода

# 123
  • София
Уффф, как налетя на Дафне.

# 124
НЕ и това, което си мисля!

# 125
  • София
Дамммммм, Дафне доказа на Сейран, че Ферит все пак ще дойде в леглото ѝ, ако тя пожелае, т.е. показа ѝ какво я чака с такъв мъж.

# 126
Ще има ли целувка тази серия или това беше края?

# 127
Ферит наистина е един много ,ама много ПРОСТ ,дори не мога да го нарека мъж.....

А кривоустата Еффакат е повече  от нагла ,със Султан почти на  едно  ниво .

Сейран сгреши като не повика Суна със себе си и така да натрие фалш  егото на Еффакат

# 128
Тотално затъна Ферит.То не слугини , Пелин накрая и тейзе Дефне.Думи нямам.Това момче има огромен проблем с егото си , тейзето леко го закачи и нашия тръгна да се доказва какъв чапкънин е.
Сейрооо , бягай булка , този няма да се оправи.Няма оправдания за това , няма оправдание , че пак звънна на Пелин и пак ще се срещне с нея.
Много добре , че не се подлъга да го целуваш , не заслужава.
Не мислех , че мога да го намразя този герой , ама ме отврати!

# 129

Сцената на стената над леглото беше много хубава.

😍😍

И още хубаво...😍😍

И после...мазало 🙈

# 130
  • Яко в Матрицата...
Аа, не ми пипайте Феро бей, той е невинен Joy

В момента само при тази жена можеше да отиде, защото може да не я харесва, но й има доверие. Пелин не му вдигна. Сейран го разочарова… Не че тя имаше полезен ход, милата, много ми стана мъчно за нея Pensive

Според мен или Дефне се е обадила на Сейран, или обратното. Изобщо не е искала да спи с него или да показва/доказва нещо на някого.

Вече знаем какъв е Ферит, няма как да реагира нормално на видяното.

# 131
  • Дубай

Сцената на стената над леглото беше много хубава.

😍😍

И още хубаво...😍😍

охя, Саджак,саджак ...
Ама хич не ми харесва това с тейзето ...защо бе ,защо.Тъкмо се сближат и хоп с нова издънка...
Ако трябва да съм честна ,голяма мъка ще е да живееш с такъв  похотлив мъж...

# 132
Отдавна не бях изпитвала такова отвращение и разочарование пред екрана от герой. Обаче ТОЗИ направо бие всичките ..  Сейран да си събира багажа, Ферит до момента не си заслужава и минимални усилия. На баща си тръгнал да се сърди - ми той същия. Expressionless

Започваме страхотно новата година! Triumph

# 133
На баща си тръгнал да се сърди - ми той същия. Expressionless

Да,аз ако бях на мястото на Сейран,нямаше да му кажа,че съм видяла баща му,а че той прави същото с нея!

# 134
Тотално затъна Ферит.То не слугини , Пелин накрая и тейзе Дефне.Думи нямам.Това момче има огромен проблем с егото си , тейзето леко го закачи и нашия тръгна да се доказва какъв чапкънин е.
Сейрооо , бягай булка , този няма да се оправи.Няма оправдания за това , няма оправдание , че пак звънна на Пелин и пак ще се срещне с нея.
Много добре , че не се подлъга да го целуваш , не заслужава.
Не мислех , че мога да го намразя този герой , ама ме отврати!
...и не само теб . Отдавна съм го  отписала като възможност да стане стока . Все някой му е крив за поведението му , а той завалла все потърпевш по чужда вина .Безпътен човек .
Няма  оправия в този кснак .
Жалко ,че с лиготията си  в Антеп почерни и Сейран .

Общи условия

Активация на акаунт