Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 3

• 45 193
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • Яко в Матрицата...
Не мисля, че Сейран ще се сблъска с чак такава лоша страна на бизнеса, бизнесмените и прочее.
Все пак, тя не е бедна красавица от провинцията, без никой зад гърба си.
И аз мисля така. Идеята на драмата е не Сейран да се провали, а Ферит да се научи подкрепя и да се радва на успеха на жена си. Поне така се надявам, че с тия мафиотски изпълнения...

# 571
Някъде викаха че ще ги отвлекат то само това остава.. 😂🤷‍♀️
Последната сцена е писана от прекалено гледане на мафиоз дизита ха Чукур ха Вълци ха Ешкийя и тн все братя побратими мафиози...

# 572
Рени Hands Thumbsup

Много ми хареса в серията, как Сейран подкрепи Феро безрезервно, но не отстъпи по въпроса с проекта. Феро ефенди беше впечатлен, вика-кряка и клекна накрая. Ако не беше мафиотското изпълнение, щеше да отиде с нея на срещата.
Кязъм па-па много хубав съвет й даде Grinning

# 573
Джихан 🔥

20ти е нашия ден хем имаме йени болюм хем ще видим и Шахмаран с участието на  Мерт Рамо 😎 така хубаво му викат

# 574
  • Яко в Матрицата...
Ако Ферит не се вразуми поне в отношението си към Сейран, да си взема Пело, да се жени за нея и да си народят куп малки феритчета... Ама де този късмет...

# 575
Аз друго се замислям. Защо Аби е прикрепен към Ферит? Да , ясно е че е импулсивен, безрасъден и т.н., но явно има и нещо повече. Той не му е охрана, не е и шофьор- той е бавачка. Орхан се държа с него, все едно е изпуснал от поглед едногодишното му дете. Дали родителите знаят за психично заболяване и го прикриват, премълчават 🤔 и са толкова нагли, че въпреки това го женят и обричат на мъка и друго човешко същество ...?!
Иначе сцените на Ферит и Сейран на мен лично ми харесват. Не мисля, че е излишно Ферчо да си търси целувката- дори е сладко... подкача я , ухажва я по детски 😃
Той си я хареса още на пазара в Антеп.

# 576
Ами аз мисля, че е време вече Сейро да изпълни облога Kissing Heart

# 577
Днес ще има ли фраг?
Редактирам се , Туко що прочетох , че ще има фрагмент.

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 18:55 от Marbellaa

# 578
Баланса му е разрушен съвсем, след като  разбира какво прави Орхан.   Интересно ми е така  ли иска  да се чувстват неговите деца?
Като цяло държанието на Ферит е на непораснало дете.  Не виждам как би съзрял,докато е третиран като такова. Първо семейството му трябва да  промени  отношението си  към него. Прекаленото разглезване,никакви отговорности и задължения, има си бавачка.. Комплексират го, не му се доверяват.  Вече не е на 5. Какво стана с работата?  Нека да се  дъни,но да се започва от някъде.  Трудно ми е да разбера как ще го вразуми Сейран  с бъдещите им деца. Явно агата се е объркал и мисли,че това е проработило при Орхан. Ферит умело контролира и манипулира околните. Ако не  управлява или контролира Сейран, се обръща отново към Пелин. Той се нуждае от някой, който да му дава кураж  и увереност, защото няма друг източник на  положитилна самооценка. Дали някога ще се развие достатъчно,  че да надрасне себе си  и комплексите си.  И Пелин му каза,че е болен. Надявам се в тази истинска история   да видим израстването му, а не обличане на бялата риза. Явно не осъзнава дълбочината на  чувствата си към Сейран. Дали ще  приеме тези чувства и да им позволи да го вдъхновят да се промени към по-добро? Трябва да осъзнае, че няма право на нея само заради фамилията и защото семейството му я избрало за него.  С парите и фамилията си е свикнал прекалено, всичко на тепсия.  Кой е той без тях? Ще ми се да цени Сейран повече,както и останалите жени. Да й дава свобода, да оценява нейните желания и интереси, да иска да бъде достоен за нея.  Да я разбира, да й дава повече права.  Като гледам как третират жените в семейството трудно, ще го постигне Сейран,но е на път. Феро има  потенциала да бъде грижовен   и добър към  другите.  За сега в този си вариант е неподходяща партия (мъж,приятел,работодател..)и за самия себе си. Клатушкат го ту в единия, ту в другия край на настроенията му.Очаквам да има превратна точка и да поема отговорност за действията си. Разчитайки повече на себе си, отколкото на фамилията си. Ако  другити се гордеят с него, ще намери повече хармония в себе си . Трудно ще се научи да уважава Сейран като личност и равна.  Тя иска и  заслужава много повече от охолен живот, с който да се задоволи.
 Ферит не го осъзнава дори, каму ли да  се довери,за да й даде свобода да работи и учи.  
Серията не е лоша,но историята с Пелин и мафията са ми   вповече.

Леля Дефне дава много добри уроци на Ферит.  
 Съветите на Кязъм  към Сейран са безценни.  Сега Ефето ще го поосвести  още. Нека да тича  и да се напъва да е достатъчно добър за жена си.  Няма гаранции, не стигат само пари и фамилия без качества.

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 20:07 от Nina_richi

# 579
  • Дубай
Аз не мисля ,че Сейран е толкова наивна та да не разбере, лошите намерения ако има такива .
Ферит е притеснен,защото вижда ,че Сейран все повече и повече започва да става уверена независима и все повече няма да го слуша. Това много ми хареса в нея  ,че държи на целите и не се спира пред нищо.

# 580
# 581
  • Дубай
Това не  е фрагман,а фенски видеа на база минали епизоди...В официалните канали няма ли нищо ,значи са просто монтажи
В нулевия пост на темата има каналите 😉

# 582
Аз се коригирах,че чакаме фрагман

# 583
Аз така прочетох , че ще има .. ама може и да ни измамят.

# 584
Аз искам фрагман с целувка Wink

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 20:56 от Мис ЧагиЗо

Общи условия

Активация на акаунт