Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 3

• 45 189
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • Яко в Матрицата...
Е, как може така да я окепазят Серенай? Жената има много по-хубави снимки... Angry
Нищо де, Мерто е готин Grinning

# 586
Много хубав постер на "Шахмаран"
Каква ли ще е ролята на нашето момче?

# 587
  • Яко в Матрицата...

Предполагам ще е вампир Simple Smile

# 588
# 589
Мале,мале.....
Не разбирам какво казват,обаче не е добре работата!
Ние си чакаме целувката,а те ще се изпобият!!

# 590
Най-вероятно Сейран е разбрала , че Ферит е бил при Пелин .. и се забърка в Кала пак заради нея.
А тя го чакаше да я подкрепи в нито й начинание.
Аман,Феро бей!
Кажи й вече , че я обичаш ..
тоя сериал .. най-дългото чакане на признание!

# 591
Нещо започна да ме натоварва сериала.  Сценаристите започнаха да зациклят, не виждам развитие и нещата не вървят на добре.

# 592
Този  СБЪРКАНИЯТ Ферит-ИМ само Кязъм ага може  да го вкара в коловоза ,да се изнесат двамката в Антеп  у конака ,щото там са сите "инструменти и технологии " за възпитание и ....има, няма две седмици ще е неузнаваем.
Глад ,физическа разтривка , поддръжка на конака  и естествено ...кафе на  АГАТА по специален тертип , ай сбърка ще хвърчат чаши по главата му .

# 593
  • Яко в Матрицата...

- Ще видиш на какво е способна сестра ти.
- Аз подписах договора.
- Не се ли изплаши?
- Аз не се изплаших да се подпиша, когато се омъжих за теб.
- Вие взехте снаха от нас, а не робиня.
- Изглежда на баща ти не му стига това, което взе от нас.
- Преди да говориш за моето семейство, погледни своето.
- След като нямаш планове за бъдеще с мен, ще правя каквото искам.
- Ще я доведеш тук като втора жена ли?
- Може би искам да стана баща. Може би искам да имам дете от Пелин. Може би!
- Ти си най-долният тип, който съм виждала в живота си! Махай се! Изчезни! Нищо няма да ми се случи, защото едва ли ще срещна по-голям негодник от теб.

Аууу, кума иска да си доведе Феро бей JoyJoyJoy Става интересно... Пело дали иска да е втора жена?
Не чакайте скоро целувка, а за нещо друго да не говорим!

Коментар в ЮТ от мъж турчин: Поверявам на Сертар и хората му Ферит, който можа да каже си жена си, че иска дете от друга.

Този фраг успя да ме разсмее, голяма забава настава Joy Че и Орхан ходи при Кязъм да му иска сметка защо Сейран е подписала договора. Малко им е!

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 22:26 от Reni - BG

# 594
Нарочно я провокира с тези думи за дете от Пелин...Харесват ми думите на бащата на Сейран,ами да тя не е робиня.
Интересно ще е !
Рени, благодаря за превода!

# 595
  • Яко в Матрицата...
Мис Чаги, естествено, че я провокира. Милият не знае какво му се случва. Ревнува яко, не може да реагира адекватно на това, че Сейран се изплъзва от контрола му.

Не виждам и с Пело нещата да са по-добре. Тя едва ли гори от желание да е втора жена и да ражда деца на Корханови. Пък и той ще е един баща - още не е дорасъл за тази роля.

# 596
Седя, гледам фрагамана - първо съм в шок. Отново. Този път Сейран истеряса. И си мисля за една фраза, която имат турците - Bir kere şaşırt bize ya/Поне веднъж ни изненадай. Поведението на Ферит е .. без коментар. Този път съм решила, че няма да заставам на ничия страна без да съм изгледала цялата серия. Joy Ясно е, че я провокира с това за детето, обаче и тя хубаво му рече, че такъв негодник като него няма. Баща щял да става - смях в залата .. Joy Така че неговата е, който каквото си направи, никой друг не може. Ехх .. защо Сертер не го наби Sad Харесаха ми думите само на Кязъм.

# 597
Дори да е само провокация .. как може да й каже тези думи!
А ако тя му каже , че МОЖЕ БИ иска дете от Юсуфи , как ще се почувства.
Ох , искам вече малко спокойствие за тези двамата.

От фрага , в началото където Сейран казва на Суна , че ще види сестра й какво ще направи , е с дрехите с които се кара с Ферит , тоест е амбицирал яко Сейран.Ще види той кон боб яде ли.

# 598
[quote author=Reni - BG link=topic=1512081.msg45881495#msg45881495 date=1673900412

Аууу, кума иска да си доведе Феро бей JoyJoyJoy Става интересно... Пело дали иска да е втора жена?
Не чакайте скоро целувка, а за нещо друго да не говорим!
[/quote]

Струва ми се, че й прави на въпреки, заради договора. Не, че го мисли в действителност. Но знае ли човек, какво му е в главата

# 599
Рени ,и аз благодаря за превода!
Да,Сейран не е робиня,но ще ми бъде интересно да видя как ли ще реагира Кязъм,ако разбере,че тя и жена не е,т.е. и снаха не е!
Тук Ферит го разбирам!
И се чудя как си представя Сейран семейния живот?
Да си стъпила на краката си-да!Да си независима-да!
Обаче и да не си изпълняваш съпружеските задължения?!
Има ли го това някъде?
Леле,ето защо Ферит ми е симпатичен!Все търсех причината и не си отговарях,но,ето сега знам!
Защото нито за миг не насили Сейран!
И мисля,че тя трябва да го уважава за това и да му бъде благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт