Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 3

• 44 652
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Сейран  ми напомня на реакцията на  Феро бей преди няколко епизода. Тя е наивна и неопитна  за този бизнес-бляскав свят. Сега е водена от желанието си да натрие носа на Ферит и да се доказва. Дано не подпише.. Ясно е,че договора си дава на адвокат за проверка, ако има възражения, правят се корекции и други подобни, и накрая се подписва.  Ако чисти намеренията  на Дефне. Трябва да я научи, че сериозни документи трябва да се подписват само след консултация с адвокат.
Ферит  каза едно полуумно изречение. Сейран не планира бъдеще с него и тогава е свободен да прави каквото си иска.

Вярно е. Защото откакто се ожениха, не са водили сериозен разговор за бъдещето си. Известно е защо Сейран е доведена в имението. Да бъде жената, която ще го възпира и ще му ражда наследници. Двамата обаче никога не седнаха   да говорят, ще се опознават ли ще си дадат ли шанс? Ще си дадът  ли възможност  да имат добър брак и други подобни .

Сега ще кажете, да, но тай даде да се разбере още в първата брачна нощ как стоят нещата. Да, това е вярно. Това наистина устройваше Сейран, защото можеше да остане непокътната и да бъде жена на хартия.

И двамата обаче трябваше да са наясно, че това няма да продължи вечно. Нещата се промениха,  няма да стане само с искания и налагане на собствената воля. Така че разговорът "за бъдещето" все пак трябва да се случи. Сейран опита когато уж да гледат филм. Мисля ,че на дивана щеше да има целувка ако беше признал чувствата си.  Пък и непрекъснато се подпитват, значи всеки има нужда да го чуе.   Виждаме постоянни спорове, откази, натискане, игри, брейнсторминг, избухвания, после деликатни ситуации. После пак сривове и истерии, няколко завъртания на сладки погледи, докосвания, целувки, после пак безкрайна драма.
Същото време се впускаме в някакви безсмислени залози, които не изпълняват докрай. Детски игри..
 Сейран трябва да си изясни дали харесва Ферит. Иска ли да даде шанс на брака. Ако тя изобщо не го харесва и я отвращава,да го остави да прави каквото иска. Не може да очаква от него да се откаже от начина на живот на блуден син  за един миг. Предполагам, че иска този романтичен и прекрасен Ферит, който понякога наднича иззад облаците. Но тогава трябва да стане ясно. А не да  обясняваме целувката с пълни клишета.
Стигаме до главния виновник, който си мисли, че е жертвата.

Ферит Бей с цялото си великолепие. Как може да очаква някакво съвместно бъдеще, докато се държи като "говедо"? Как очаква да има брачна нощ със Сейран , като не е направил и най-малката  правилна  крачка  в тази посока??? Господинът знае,че не е като другити. Трябва да разбере, че изисква друго поведение. Прекъсва всички връзки с Пелин, излизания, пиене и лудувания. Да се  опознаят по-добре, като онзи ден на лодката, на обяд, на фитнес, на кино, разходка в парка и други подобни.. Предполагам, че има някаква последователност от събития! Единственият въпрос е дали Ферит някога се е старал толкова много. Изглежда не, и дори не му хрумва да полага усилия. Щеше да направи всичко, което е правил досега ,  на не. Чака магически да падне под властта на Ферит Корхан Великолепния. Какви заблуди го мъчат, не е истина.
Уж след една целувка няма как да е влюбен.  
А той е отнесен само  от първия поглед..
Само дето не знае как да постъпи и да се докаже. Едва ли друга ще му влезе така под кожата.

Към неговия отговар. - Защо нямаш планове за бъдещето с мен, ще правя каквото искам. И опити за манипулации с бебе и ревност от Сейран.

Единственият реален отговор би бил: И какво направи, за да имаме съвместно бъдеще. Освен че винаги  правиш това, което  искаш?
Аз не заемам страна. Мисля,че всеки един от двамата греши. Разбира се Ферит е най-голимия виновник.

# 646
  • Яко в Матрицата...
Е, как да не е постигнала много Simple Smile За едно толкова младо момиче, много добре се оправя с Ферит. Никой не може да се похвали с това…

А Ферит какво е постигнал? С какво може да се похвали в личен и кариерен план? С жената и любовница ли? Joy

И интимност не значи секс, а общуване на много по-дълбоко ниво…

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 20:45 от Reni - BG

# 647
# 648
  • Яко в Матрицата...
Ох, от това дизи Фазилет гледах само няколко серии, но в тях героинята на Афра пак обърна с краката нагоре едно богато семейство Joy

# 649
Ох, от това дизи Фазилет гледах само няколко серии, но в тях героинята на Афра пак обърна с краката нагоре едно богато семейство Joy

Сигурно затова са я харесали  от продукцията. Joy
И тук ще ги побърка.
Вместо един непокорник,станаха двама.
А Суна минава на дресировка...

# 650
  • София
    Може би аз съм една от малкото, които приемат нормално развоя на нещата, защото, 1. ако Ферит се поправи за няколко серии, значи истинският пациент е нямало да има нужда от сеанси години наред 2. сериалът ще свърши. Явно има много материал тази психоложка, а и СЦ си доизмислят и резултатът е висок рейтинг. Няма как Сейран и Ферит да се "настигнат" за няколко серии. Харесват ми кавгите им, защото след всяка една драма се осъзнават помалко.

# 651
    Ферит и Пелин нали тръбяха, че този брак е фиктивен, само на хартия. Сега какво търси Ферит? А Пелин се "обърна" след разговора с Гюлгюн.

# 652
    Мерт

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 06:19 от azisiq

# 653
    • Яко в Матрицата...
    Добре, че е Мерт на тия снимки. Нито Серенай, нито Бурак са излезли добре. Направо ме е яд като ги гледам.

За оправяне на вкуса Heart Eyes

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 09:18 от Reni - BG

# 654
    За оправяне на вкуса Heart Eyes

Фъстъчета Heart Eyes

# 655
    # 656

Като  след пиянски запой:joy: Изглеждат рошави,уморени....

# 657
    Идеята на фотосесията ще е такава сигурно.

Много мило е това обаче 🤩
    И после написали на табелка
    20 януари 2023г
    Мерт Рамазан Демир също ще бъде тук

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 13:28 от x BlackRose x

# 658
    • Яко в Матрицата...

Диди, идеята на фотосесията ли е калпава, фотографът ли не става… ама са окепазили работата. Има само една снимка, която ми хареса, ама сега не мога да я намеря.

# 659
    • Дубай
    Привет,привет!Харесва ми идеята на фотосесията,но наистина не е направено качествено.
    Не са гримирали добре Сероша, а пък и Мерт и Бурак в един същ аутфит.Моето скромно мнение е ,че е трябвало още да експериментират с грима и с облеклото,иначе очаквам с нетърпение ШахМаран.Обожавам такива паранормални истории,а и комбинация Нетфликс става още по-добре ,защото епизодите са къси и ще ги пуснат наведнъж

Общи условия

Активация на акаунт