Няма как с лека ръка да кажете някой да ходи да се лекува! За да се лекува някой ,трябва да има някой друг който го е грижа за него, ..да го подкрепя. В конкретната история няма! Всеки се е затворил в стаята си и си твори мръсотиите.
Както казах, на мен не ми допада факта, че сценаристите олекотиха образа на Ферит. В началото показваха съвсем различен образ. Разглезен- да , но не и толкова повърхностен.
Относно първата брачна нощ, въобще тая изцепка не беше по хрумка на Ферит. Пелин сама се натресе....според мен Ферчо си беше ОК да си е сам с избраната от него жена в първа брачна нощ...🫠 нещата тогава може би щяха да са различни.
Та тук съм напълно съгласна с момичетата за образа и на Пелин. В първите епизоди, надроби 100 неща- уверена , силна...Сега седи и гледа като умряла риба.
Точно затова категорично не приемам ,че Сейран е тази ,която носи вина за състоянието -по моемо чиста проба глезотия- на Ферит-иМ.
Напротив ,тя е тази която вижда ,че това което той прави е меко казано лошо ,не само за него ...даже се въвлича в неговите лъжи ...заради кого ?!?! Заради себе си ...едва ли ,ама кой да разбере ....
Та тя го познава от , а дори и го опозна за време далеч по кратко от всички остаряли с неговото порастване .
За тъпотията на семейството му , или умишлено затваряне на очите за неговите здравословни проблеми Сейран не носи вина , жалко че тя понася последиците от всички негови грешки.
Представяте ли си какво би се случило , ако Сейран съсвем отговорно постави пред ЕЛИТА Корхан-ов пробмемите на Ферит-Им за здравословни.
С тях и Ферит-Им само Кязъм ага може да се справи .
Той още носи обидата от Халис и няма лесно да я преглътне , а ако разбере и за Ферит ,майко мила .
Колкото до Пелин ,,да тя се натресе в Антеп , а после най-безочливо се натресваше в спалнятя им когато
ѝ кефне .Той какво направи ...нищо ?!?! Наистина да се чуди човек ,коя е законната , него това го забавляваше и го приемаше за съвсем нормално .Разделиха се , а той продължава да я търси и да ѝ управлява живота .
И правилна е реакцията на Сейран ..."втора жена ли ?!?" ,че и дете ...Интересно ,коя ще е "втората" Пелин едва ли би минала на втора линия.