Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 3

• 44 660
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
А може би пък той така се държи,защото вижда,че тя не го иска?
Възможно ли е той също да и е обиден!
За това,че на аерогарата тя му показа чувствата си и те бяха взаимни,но след това с лека ръка отхвърли неговото предположение?
За това,че като някой мъник се влачи подир нея и я моли за една единствена целувчица!За облозите,на които се хваща и след това не  спазва!
Някой да ми каже,че богат,млад в разцвета на силите си мъж ще се моли за една целувка от жена си,която се мята в стаята насам-натам,само и само да не го целуне /при все,че вече го е правила/,че след нощта,прекарана при Дефне на едно легло ще продължи да спи на дивана в собствената си стая.....Не знам!
Нито той,нито тя разкриват чувствата си!
Напротив-той ходи при Пелин,защото знае,че това ще я вбеси,а тя подписва договори,защото знае,че това ще го вбеси!
И този инат докога?
Някой трябва да направи първата крачка!
Но,не само за една целувка!

# 616
  • Яко в Матрицата...
Дали пак ще изрежат сцената от фрага, в която Сейран бушува в стаята? Дано да я видим в серията. Няма само Феро ефенди да разпердушинва леглото Grinning Още ме е яд за онази сцена, в която Сейран разкъсваше злополучната нощничка...

# 617
Много интересно !!! Така ли целият му "свят " на ЧапкЪн -уФ  зависи само от една нереализирана целувка .
Как да си изпълни  обещанието Сейран ,като във всеки  един момент той се завръща  от някъде си , от някоя си ,айде за момента  е само Пелин ,
 но можеше да е и Дефне . След въргалянията му и сите подробности не бих го пуснала в стаята , не и....
Повърхностен ,безотговорен  е първо към себе си , а сега и към Сейран .Не я бил насилвал за съпружестките ѝ задължения ...ами да я насили ,то само това остава.
Ееее ,как ?!?! Нали е свикнал все да го искат , а тук нещо  ялнъш....

"Смазано , болно ,малко  момче"  Ами да се лекува ,да потърси помощ .
Сейран му  я предлага , а той тича при Пелин ,да издевателства и върху нея .
Свикнал е някой да му управлява живота и да носи отговорност вместо него , а той по развлеченията .....

От къде се разбра ,че Сейран е подписала едва ли не още като са ѝ дали папката .?!?!
Първа среща ....да !Но  ако е прочела ,преценила , поискала корекции , промяна на условията ?!?!
Ще видим ,дано !!!!

# 618
Здравейте Благодаря за превода Сериал да става Няма толкова бързо да се заобичат младите Накрая Казъм да не излезе най-прав от всички Трябва твърда ръка за Ферит а не да е мамино синче Избор има

# 619
Sofia26, може би не сте се срещали на живо с психично болен. Дано и остане така! Аз обаче съм имала допир до хора с няколко различни дълбоки психични заболявания, и повярвайте най - трудното нещо е самите те да осъзнаят, че са болни. В голям процент от семействата , дори и те не виждат болест, просто са приели, че човека си е леко странен.
Няма как с лека ръка да кажете някой да ходи да се лекува! За да се лекува някой ,трябва да има някой друг който го е грижа за него, ..да го подкрепя. В конкретната история няма! Всеки се е затворил в стаята си и си твори мръсотиите.
Както казах, на мен не ми допада факта, че сценаристите олекотиха образа на Ферит. В началото показваха съвсем различен образ. Разглезен- да , но не и толкова повърхностен.
Относно първата брачна нощ, въобще тая изцепка не беше по хрумка на Ферит. Пелин сама се натресе....според мен Ферчо си беше ОК да си е сам с избраната от него жена в първа брачна нощ...🫠 нещата тогава може би щяха да са различни.
Та тук съм напълно съгласна с момичетата за образа и на Пелин. В първите епизоди, надроби 100 неща- уверена , силна...Сега седи и гледа като умряла риба.

# 620
Всички мислят че на крайбрежната е Омер

За Феро вече съм без думи от игрички ще остане сам като сап накрая белким се опомни...🤦‍♀️

# 621
  • Яко в Матрицата...
Ela1, Пелин се натресе в Антеп, но Феро бей я пусна в стаята в първата брачна нощ. Не може да прехвърляме отговорността за това на Пелин. Ето заради това Ферит е такъв, все се намира някакво оправдание, все някой друг нещо е направил, той милият е непричом и невинен като ангел...

# 622
Момчето може да се надяваше на тройка 😄

Така е , и той не е невинен, но и Пелин не е светицата която я изкарват.
Аз не съм много от отбора Girl power, за мен и мъжете и жените са допускащи грешки същества.
Прекалено много Рибарче започва да ми прилича на Домът в който си роден...
Силна борбена жена, ще преобърне всично, ще се справи с всичко и накрая само тя е правата. Ами извинете, ама и онзи Мехди, го побЪРкаХА човека 😂. Пак добре не откачи по- рано. После на финала коментари как Зайнеп всичко сама е постигнала. Забравиха факта, че богата майка и е дала основата, Мехди даде пълната си подкрепа за училище и работа, а накрая шефа- гадже и помогна да израсне в кариерата.
Не ми се иска този сериал да следва същата тази пътека.....
Както Сейран каза трябва да се правят отстъпки! ( въпреки, че лично аз не разбрах нейния разговор дали беше толкова да спаси Ферит или по- скоро да спаси себе си. Ако беше станал скандал, и тя щеше да го отнесе и да се наслуша на 10000 тиради и удари по масата)

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 12:01 от Ela1

# 623
Sofia26, може би не сте се срещали на живо с психично болен. Дано и остане така! Аз обаче съм имала допир до хора с няколко различни дълбоки психични заболявания, и повярвайте най - трудното нещо е самите те да осъзнаят, че са болни. 

Както казах, на мен не ми допада факта, че сценаристите олекотиха образа на Ферит.

Ela1, ако с първото, което си написала визираш Ферит, то второто е неизбежно.
Лично за мен най- голямото очарование в неговия образ е реализма. Мисля, че сценаристите се справят добре.

# 624
И двамата правят глупости от несигурност какви са чувствата на другия към него/нея. Ако един от двамата поне малко се разкрие нещата ще се подредят. Да, прав е Ферит , да смята ,че Сейран не иска общо бъдеще с него,защото тя нито веднъж не му каза, какво чувства към него. Макар че, той ако беше женкарят който се опитват да го изкарат, отдавна щеше да е разбрал,че тя има чувства към него по действията и, които са красноречиви. От своя страна Сейран също е права, да не консумира брака,защото Ферит и дава противоречиви сигнали и от думите му нищо не предполага ,че има чувства към нея. Изобщо параграф 22. Ако един от двамата поддаде и се поразкрие и на думи, нещата ще тръгнат в друга посока. Но няма как Сейран да има такива претенции към него при неконсумиран брак. Мъжа иска да вярва,че той командва парада.

# 625
Сериала е продаден в над 30 страни за сега.

As of today, #YalıÇapkını (Golden Boy) has officially been acquired in more than 30 countries.

Per the Director of Turkish Drama at Eccho Rights, "the interest among international buyers is especially high."

# 626
На фона на целия предстоящ хаос ми е интересно, какво ще прави Ферит с информацията, която получи от Султан, относно намеренията на Ифакат за Фуат и Суна Simple Smile Ако изобщо има време да се сети за това. Време е да видим нещо и в тази посока.

# 627
Имало снимки в Таксим днес
ФЕРИТ ЩЯЛ ДА ПРЕОБЪРНЕ РЕСТОРАНТ С ГЛАВАТА НАГОРЕ...
Заради Ефе и Дефне заради договора който сигурно ще накарат да подпише Сейран.
Други пък споделят че Сейран ще му каже
Искам развод.

# 628
  • Яко в Матрицата...
Ай дано е второто, макар че къде ще иде тя … Както казах, взе да става интересно Grinning

# 629
https://twitter.com/SerenaysLatam/status/1615314325589073920?s=19

Бурак, Серенай и Мерт
Бекстейджа на списанието им

Сладур

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 14:27 от x BlackRose x

Общи условия

Активация на акаунт