Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 3

• 45 224
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Много са сладки Heart Eyes

# 91
  • Яко в Матрицата...
Много са сладки, Еве Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Суна сигурно вече хиляди молитви за благодарност е отправила, че не се омъжи за Ферит Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 21:34 от Reni - BG

# 92
Красивата Афра

# 93
Добро утро!
Най-накрая е ден за нашето дизи... 💓

# 94
  • Дубай
Привет в последния ,работен ден

Момичета,не казвам Сейран да си тръгне за постоянно ,а докато не види промяна във Ферит...защото и за нея е наказание да живее с така стичащите се обстоятелства...

Good partner ☺️Добри партньори

# 95
Честит празник,Богоявление!
Бъдете благословени Вие и Вашите любими хора!!

Честит празник на всички именици!

# 96
На Йорданов ден да си пожелаем здраве, щастие, късмет и берекет във всеки български дом!
Добро утро !

Честит Чапкънов петък:heart_eyes:
 Сейрян  вече си отиде един път,уж. Видяхме един Феритчо,като памук за една серия.. И сега какво ще става? Човек трудно се отказва от навиците си. Пък и ако се промени за един епизод сериала ще е финито:joy:

При тях ми изглежда напълно нормално дядото да измисли подобна глупост със Султан.  Нищо чудно,той да е предложил  Орхан на Ификат:joy:

Общо взето жалко за двете сестри. Семейство Кохранови са късмет от който човек би избягал.
Позициите в които са поставени не са за завиждане.

# 97
Мисля, че отношенията на Ифакат и Орхан са били вече факт, когато той се е оженил за Гюлглн. В началото на сериала той даде съвет на Ферит -" дай шанс на връзката ти с жена си, не прави моята грешка" .

# 98
# 99
  • Дубай
Голяма красотичка е ,Афра.Много правилни черти и пропорции на лицето си има...Малко я оприличавам на Неслихан Атагюл,която много харесвам като актриса и човек.

# 100
  • Яко в Матрицата...

# 101
Здравейте група!
Честита ви нова година! Здраве, щастие и берекет във всеки дом Heart
Благодаря за преводите Hug Благодаря за новата тема Hug (леле, откога не съм писала Grinning)

Чета, чета..., Феро- женкар. Не е възможно Thinking Та той, откакто е женен за Сейран е бил само с Пелин Joy
Сценаристите нещо са се объркали Smirk Един уважаващ себе си женкар е хищник, ловец. Ще отиде в бара, ще набележи жертвата/трофея и ще си я вземе, за да се задоволи. Феритчо не прави така, поне аз не съм видяла Smirk На него му се предлагат във фитнеса, предлагат се в дискотеката, а той не та НЕ, е@ати и набеденият женкар Grinning Добре, че Султан си спомня, а Пелин се жалва, за да разберем че е имал забежки.

Сега сериозно.
Не мисля, че женкарството е в кръвта, в натурата на Ферит. Похожденията му ги виждам по- скоро, като симптом на по- сериозен проблем, с който трябва да се бори, а не като характер, манталитет, душевност.
Не знам, дали съм права, но за мен Ферит има сериозни комплекси, които избива, там където го възприемат като Ферит Корхан. А, именно в баровете на нощен Истанбул, където неотразимият богат наследник редовно  привлича вниманието на дузина златотърсачки или търсачки на популярност, готови да направят всичко, за да ги забележи. Там той е в свои води, там той контролира нещата, властта е в негови ръце и това му харесва.
В къщи е далеч от този образ. Там обикновено е на прицел, гледа ниско и отнася шамари.
В работата, мете пода и носи чай. Самочувствие- нулево. И да има талант за нещо друго освен да прелъстява той  не знае за него, защото досега никой не го е насърчил по правилния начин.
Пръстенът, който нарисува на майстора беше точно копие на самия него- бижу с потенциал за шедьовър, но незавършено, с липси, без дълбочина. Добре, че Сейран се намеси, за да го направи уникален и специален, както се надявам с правилен подход и много търпение да "моделира" и него.

Друг симптом у Ферит е неумението му да контролира силните си емоции. Заподозрях го, още когато Абидин му каза, че Сейран и Юсуфи (Рени Joy ) са заедно в кафето. Мисля, че тогава беше, когато той буквално откачи и предпочете да отиде у Пелин до късно вечерта, за да се поуспокой преди да се види с нея. Приличаше на човек, който се страхува от собствените си реакции.
Когато се сби с журналиста, ако не бяха Сейран и Абидин, се опасявах, че няма да спре да го налага и ще го убие. Изглеждаше неудържим.
В предния епизод, когато Сейран напусна имението, състоянието му никак не изглеждаше добре (впрочем тук е момента да аплодирам играта на Мерт Hands Clap) Паника, отчаяние примесени с налудничава усмивка, сякаш губи разсъдъка си.
Човек, които не е в състояние да се справя със своите страхове, празнота и разочарование, с ниска самооценка, склонност към комплекси, който трудно контролира гнева, тъгата си, обикновено изпитва нужда да контролира света на най- близките си. Може би това обяснява, защо Ферит налага контрол на Сейран и Пело, въпреки че за него е тема табу.
Много работа има с Ферит. На Сейран няма да и е лесно. Дано получи своя шедьовър накрая Hands Pray Само на нея разчитам.

Още колко неща искам да напиша, но става дълго. За Феро ми беше важно да си кажа Joy

Това ще е първата Петък вечер от много време насам, когато ще съм си у дома, ето защо ще помоля някоя добра душа да пусне линк за озвучка на епизода, че не се оправям добре в търсенето. Дано ми се получи да го гледам с вас.

# 102
Juliya*,прекрасен анализ за нашето момче!
Само,че аз мисля,че дори и с Пелин не е бил,след като се ожени!
Да,бягаше по нощите при нея,но както видяхме,не отговори на целувките и ласките и!
Боже,ако този момък има проблеми заради заобикалящия го свят,семейство,доходи и всичко,което пожелае,то тогава какво да кажем да Абидин,например,че даже и за Юсуф!Те милите отдавна да са превъртели играта!
Искам да кажа,че е наранен по някое време в детството си,но всичко останало са глезотии и опит да прикрие доброто си сърце,за което само Сейран знае!Даже не съм сигурна дали и Пелин го е разбрала!Пред другите трябва да се държи като Корхан!!

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 16:42 от usmivkata20

# 103
  • София
Juliya*, на този сайт гледам всички сериали, които имат онлайн озвучка, на живо, както и озвучка и субтитри през следващите дни https://turkru.tv/home71
Към 20 ч. влизам в сайта и там се появява оранжева лента със сериала, който е в момента на живо и с озвучка.

# 104
  • Яко в Матрицата...
Джули Grinning, сцената между Феро и Юсуфи (много сладко го казва Мерт) под стълбата по нощите и продължението в стаята с неосъществената целувка са най-любимият ми момент дотук. След това похищението на Сейро от дома ѝ. И там пак има стълба Joy

Между другото Мерт и Афра имат страхотно произношение, всичко им разбирам Grinning

От режисьорката Heart Eyes

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 17:51 от Reni - BG

Общи условия

Активация на акаунт