Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 3

• 45 302
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Олее, някой да преведе моля ви!
Егати кашата стана!

# 301
  • Яко в Матрицата...

- Говори с мен, излей си душата, нека заедно да намерим решение. Сигурна съм, че ще стане по-добре.
- Орхан, Ферит може да ни е видял!
- Нищо няма между нас.
- Щом така казваш, значи е така.
- Както ти имаш съпруга, така и аз мога да имам гадже.
- Ти ми принадлежиш! Проблемът си ти!
- Ще ми направи снимки с дрехите на марката.
- Не вярвам на никого! Няма да правиш това! Край!
- Коя си ти?
- Всеки ден в тази къща свеждам глава, но ако ти ми разрешиш, вече няма да я свеждам.
- Какво казва мъжът ти?
- Ужасен си! Изяждаш се отвътре, ако има някой друг, който да я харесва.
- Нито Дефне, нито Ефе щяха да се интересуват от теб, ако фамилията ти не беше Корхан.

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 22:10 от Reni - BG

# 302
Е не , Ферит по-надолу няма как да падне.
Пак Пельо , принадлежала му .. оффф беее.Нали искаше тя да си гледа живота.Сценаристите не знам как ще му изчистят образа.Четенсе страшен яд и гняв в очите му към Сейран , пак ще я нарани.
Ама нека му натрие носа , да ревнува .. да види той кой на кого принадлежи.

# 303
Рени, благодаря за превода 💐

# 304
Reni - BG, благодаря ♥️
Кой казва репликата - Ти коя си?

Много я наранява и обижда тоя недорасляк.
"Нито Дефне, нито Ефе щяха да се интересуват от теб, ако фамилията ти не беше Корхан."
Е, сега вече я амбицира и ще му покаже, защо я търсят и й предлагат работа!!!

# 305
Рени, благодаря за превода Kissing Heart

Сейран е предприела правилна стратегия, обърнала се е към баща си за помощ, тъй като Феро е отказал.
Умно момиче, знае къде да чукне Кязъм, за да й позволи.
Ферит продължава с простотиите, то и не очаквахме друго от него.

Мери, Ферит на Сейран, демек тя е никоя без фамилията си.

# 306
Мери, Ферит на Сейран, демек тя е никоя без фамилията си.

Щото пък той, ако не носеше тази фамилия, някой щеше да го бръсне за слива !!!!! Голямото самочувствие, без покритие!

# 307
А представяте ли си като разбере , че му е пренебрегнала думата Ферит какво ще й наговори.. направо , не ми се мисли.Има проблеми и то сериозни това момче.

# 308
А представяте ли си като разбере , че му е пренебрегнала думата Ферит какво ще й наговори.. направо , не ми се мисли.Има проблеми и то сериозни това момче.

Чакам с нетърпение този момент, за да видя колко още може да падне Ферит. Надявам се, че Сейран няма да се остави да я тъпче и ще му отговори достойно. Стига е прощавала непрестанните му обиди и истерии.

# 309
Благодаря за превода! Flowers Cherry Blossom

Без извинение, обаче Ферит изпростява със скороста на светлината! Веднага започва с атаките към Сейран - коя била тя, ако не носела фамилията им. Той пък щото е цъфнал и вързал без Корхан в личната карта и парите им. Айде без .. Лигльо. Какво да го оправдаваш. Пак при Пело отишъл и то с тоя тон. Време е вече Сейран да му каже къде зимуват раците на този недорасляк. Неговото няма граници. Rolling Eyes

# 310
Интересно ми е и дали Сейран ще разбере , че е ходил при Пелин и даже я е изревнувал и набил новото гадже.Ей тогаз , хваща си багажчето и с 200.

# 311
  • Яко в Матрицата...
Днес четох много интересно мнение, с което съм склонна да се съглася на 99 %, след като излезе фрага.
Ферит не ревнува, той обсебва. Това, което прави не е само его, той е от хората тип енергийни вампири. И докато той не реши да пусне играчката си, никой друг не може да си играе с нея. Нооо ... сам си избра играчка, която не иска да му върви по гайдата и да играе по неговите правила. Трябваше да послуша Ифакат и да се ожени за Суна Joy Йенгето си разбира от работата, добре прецени Сейран още в хамама.

Ако не беше такава интригантка, щях да симпатизирам на Пелин и да я смятам за жертва на Ферит. Засега поне дава признаци на поумняване, да видим какво ѝ е отредил сценариста.

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 22:45 от Reni - BG

# 312
За мен Феритчо  е едно голямо Лайно ,с главно  Л...сори за израза ,ама вече бактън....

# 313
Кязъм отново ми хареса.
Както предположих преди време ( когато се писа, че някой от отриц. герои ще се промени към добро) Кязъм се промени до известна степен.
Като гледам на какво унижение подлагат Сейран ( да им мълчи и да е с наведена глава), май е прав да иска имоти, за да осигури дъщерите си. Утре, ако Корханови решат да изгонят Сейран за нещо ( напр. да не може да има деца), поне тези имоти да има като обезпечение

# 314
  • Яко в Матрицата...
Казъм си гледа интереса и ако той е добре, семейството и то ще е добре.
Аз се чудя как ще реагира, ако разбере какви ги върши Ифакат със Суна и какви планове има.

Общи условия

Активация на акаунт