Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 3

• 45 300
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
На Ефето му падна ченето, като му представиха Сейран.
Имаше неодобрителни коментари, защо са избрали актьор с по-голяма разлика във възрастта.
Много правилно решение. Точно такъв трябва да е съперника на Ферит - улегнал мъж с престижна професия, който знае какво иска и знае, че може да предложи много на една жена.

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 23:14 от mery_poppins1

# 316
Ферит май нещо е загубил от игровия си потенциал в този фрагман. Изтерясъл ли ще е от тук нататък.

# 317
И аз се зачудих...
Нещо май май позациклят.
Аз очаквах по - ... Как да кажа екстремни ли, истински ли моменти.
Но от фрага много не се разбира.
Реално ако я карат така рейта ще е надолу.
Да спират с Пельо вече.

# 318
Днес четох много интересно мнение, с което съм склонна да се съглася на 99 %, след като излезе фрага.
Ферит не ревнува, той обсебва. Това, което прави не е само его, той е от хората тип енергийни вампири. И докато той не реши да пусне играчката си, никой друг не може да си играе с нея.
Споделям и аз нещо подобно.
Ферит е абсолютно несигурен в това колко може да задържи една жена, дори когато се казва Корхан.Не смее да пусне Пело, не смее да се отпусне и да каже, че Сейран го вълнува не защото му жена, а защото просто се влюби в нея. Страхува се, че и двете могат да си тръгнат и ги шантажира по различни начини. Но умира от страх, че ще остане сам - необичан...А бе, така ми се струва...

# 319
С извинение сц се оляха, да не използвам и онази дума о**ха...
Какво правят с този Ферит?
Кълна се, че наистина съжалявам Сейран.
Заслужава павече от тази  фамилия Корхан.Опитва се да го подкрепи по всякакъв възможен начин, а той се държи толкова грозно с нея. Сближава се със Сейран, изтичва при Пелин. Притиска я на масата и казва, че тя принадлежи само на него.  Не е на себе си. Преди няколко дни открадна  Сейран, уж ще бъде като в приказка. След това бяга при други момичета при първа възможност. Как ще ти се довери след всички тези лудории?  Каква иска от живота ?  Не знае с кого иска да бъде  момчето.
Защо не опознае малко жена си? Нали сам си я избра. До кога ще се върти в този омагьосан кръг ? Май само той не разбра,че нещата се промениха и трябва да направи избор.

Време е да го поставят на мястото му Пело и Сейран. Да му покажат,че имат достойнство и права,че могат без него.
Султан да го дондуркя барабар със сина им, ще е рай:joy:
С всяка серия се опитвам да се успокоя, че ще ни покажат развитието на Ферит. Като,че ли сц целят публиката да го намрази.  С всяка серия става по-зле ..

Адмирации за постъпките на Сейран.  
Много ще се радвам да покаже,че няма нужда от Ферит и фамилията му. За кой се мисли ? Какво и предлага освен неуважение, клетка и пари?
Точно  така си представях новия герой..  Успял,олегнал..   Всичко което Ферит не е.Да се влюби в нея, а Ферит да слезе от облаците.

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 02:10 от Nina_richi

# 320
Добро утро! Не всички турски сериали завършват с "хепи енд". И този може да е такъв. Сейран може  на финала да не е Корхан /т.е. разведена/.А Ферит Корхан в психиатрия. За мен това момче е с отклонения. Един ден така, един ден иначе.

# 321
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! GrinningCoffee

На свежа глава мога да кажа, че нещата се развиват логично. При Сейран има движение, жалкото е, че при Ферит няма. Феновете са ядосани, защото в рамките на 1 минута ясно ни показаха, че такова нещо като СейФер няма. Ферит с един и същ поглед, с един и същ жест пристъпва и към Пелин, и към Сейран. Да, знаем - това е част от особеностите на героя, той е болен и има много проблеми. Но нито показват причините за тази болест, нито вземат мерки да се лекува... Няма никакво положително развитие при Ферит. Забравиха и че трябва да работи. Дори и на фитнес вече не виждаме/чуваме да ходи. Поставиха го в едно безтегловно състояние.

Не знам защо продуцентите не отчитат факта, че турската публика е разглезена - алтернативи, колкото искаш. Започва нов сериал по друг канал. Според мен, доста зрители ще загубят в петък. Ето вече броят на гледанията на флагмана в соц. мрежи е доста по-скромен от тези на предишни серии. Надявам се да има втори фрагман, който да даде малко надежда за развитие, защото това не е правилната тактика.

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 09:18 от Reni - BG

# 322
Чакайте малко!!
На какъв "улегнал мъж с престижна професия, който знае какво иска и знае, че може да предложи много на една жена." говорим и се радваме,че влиза в сериала?
Мъж,който със сигурност не е стигнал до тук без жени!
Мъж,който се слага на много по-млада от него СЕМЕЙНА жена?
Мъж,който ще предизвика толкова много неприятности за Сейран,че приключенията на Ферит ще и се видят като детска шега!
Изобщо не одобрявам това!
Както не одобряваме жените,които се слагат на Ферит,а той все виновен,така и не искам това да се случва със Сейран!!!

# 323
Привет! Присъединявам се заради Мине Тугай. Изумителен флирт с баба? Лицето и вече на нищо не прилича от изпъване. Язък за Сейран, че се влюбва…

# 324
  • Яко в Матрицата...
Не мисля, че Ефе влиза с цел да е алтернативата на Пелин. По-скоро ще е трамплин към независимостта на Сейран. На това поне се надявам Simple Smile Не ми хареса, че избраха най-клишираната в турските дизита линия с манекенство, но дано поне си заслужава...

# 325
Напълно подкрепям!
 Първо героя на Ефе го представят като приятелят на Дефне. Как ви се струва 50 годишното гадже на жената която проправя път на 19 годишното  Антепско девойче, да има връзка с  нея. Първо баща и ще я изкорми и няма да стигне дори до Ферит.
Мисля, че и той е с друга цел при нас.
( ако някой ме светне къде е и с ударение на клавиатурата на телефона, ще съм благодарна 😄)
Чакайте малко!!
На какъв "улегнал мъж с престижна професия, който знае какво иска и знае, че може да предложи много на една жена." говорим и се радваме,че влиза в сериала?
Мъж,който със сигурност не е стигнал до тук без жени!
Мъж,който се слага на много по-млада от него СЕМЕЙНА жена?
Мъж,който ще предизвика толкова много неприятности за Сейран,че приключенията на Ферит ще и се видят като детска шега!
Изобщо не одобрявам това!
Както не одобряваме жените,които се слагат на Ферит,а той все виновен,така и не искам това да се случва със Сейран!!!

# 326
  • Яко в Матрицата...
Още не са ни представили точно какъв е Ефе - гаджето на Дефне ли е или просто приятел... Не се настройвайте предварително.

# 327
Не искам да съм права,но той,какъвто и да е е мъж!!!
Гледа с  жаден поглед младата жена!
Ако пък узнае,че още не си е консумирала брака,тогава ще стане мазало!
Не вярвам в приятелството и добрите намерения на непознат мъж към млада,хубава жена!
Каквото и да стане-всичко ще се отрази зле на Сейран!
Очаквам неприятна ,пък и по-нататък серии!

# 328
Привет...

Далече съм от мисълта,че Сейран ще започне да флиртува с някой. Даже не са ни показали какъв и кой е героя на Ефе.   
Не знав каква е целта на Дефне,но явно майка му не случайно я потърси.

Като гледам Ферит с еднаквите маниери и жестове със Сейран и Пелин.  В еднаква ситуация ми идва в повече.
Съжалявам,но искам и се радвам  да гори от ревност и яд, че ще работи. Сигурно, ще има паралел между двете ситуации.
Не искам Сейран да го утешава,той да ходи при коя свари.  Тя са си навежда главата в ъгъла и да реве. Защото е жена,за него всичко може,а тя  да не вижда слънцето навън.

Да се комплексира, да се радва само на фамилията Корхан,да преглъща,да приема...

Трябва да.има .катарзиси...Какно ще го вразуми този младеж?

# 329
Още на никой не се "сложил" Ефе. Това, че остана с отворена уста, като видя Сейран си е нормално. Влиза едно прелестно момиче, облечено стилно и красиво, не значи че той й е хвърлил веднага око. Въпросът е, че Ферит ще ревнува от него ( и от всеки). Той и Дафне не одобри (въпреки, че е жена), щом не припадна в момента, в който го видя ( напр. като асистентката й).
С Ефе ще противопоставят отношението на зрял мъж към красиво и талантливо момиче на вечните истерии и неадекватно поведение на недорасляка Ферит.
Ефе е постигнал някакъв престиж в работата си и обществото, а на Ферит единственото постижения е, че се е родил Корхан!

Общи условия

Активация на акаунт