Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 3

• 45 256
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • Дубай
Аз днес се занимавам с това дано ви хареса
Ив ако желаеш можеш да я ползваш

Диди,и тук да благодаря!Иска ли питане -грехота е да не я ползваме🤗❤️😍

# 436
Ако тези спойлери са истина, изтъркано е меко казано Joy
 Как пък не Кязъм да скрие богатото си внуче в  Антеп..

Браво, Диди !:heart_eyes:

# 437
Фърат Челик се е присъединил към актьорския състав на сериала "Yalı Çapkını", в ролята на Efe, който ще развълнува всички в имението с появата си, 17 епизод.  
 Челик, койта остава за 5 епизода със сигурност е добре познат на публиката с ролята на Мустафа в култовия сериал „Каква е вината на Фатмагюл?“, а наскоро след дълга пауза участва в римейка на платформата Blu tv – „Скрито / Тайно“ в тандем с Хазар Ергючлю.

Ферит отново ще има проблеми в сериала # YalıÇapkını ...
В 17-ти епизод от сериала Ферит, който се опитва да държи Пелин в ръцете си, докато конфликтът между него и Сейран продължава, ще си навлече големи неприятности. Махо и хората му ще се срещнат с Ферит.
В ролята на Махо ще влезе Хакан Айдън. Той вече участва в проекта "Аз съм ти" с Мерт Рамазан Демир!
✍🏻Бирсен Алтунташ

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 08:13 от tigasa1

# 438
Фърат Челик се е присъединил към актьорския състав на сериала "Yalı Çapkını", в ролята на Efe, който ще развълнува всички в имението с появата си, 17 епизод.  
 Челик, койта остава за 5 епизода със сигурност е добре познат на публиката с ролята на Мустафа в култовия сериал „Каква е вината на Фатмагюл?“, а наскоро след дълга пауза участва в римейка на платформата Blu tv – „Скрито / Тайно“ в тандем с Хазар Ергючлю.

Радвам се за Фърат Челик - изключителен образ изгради наистина в Каква е вината на Фатмагюл. Надявам се и тук да е на ниво.
Доколкото прочетох - щял да разтърси имението....Хади Бакалъм....

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 10:52 от Stella2021

# 439
Хаха, тоя Мерт 😄. Да не е учил в цирковото училище 😂😂😂. Миналата седмица жунглиране върху нещо, сега върти чиния, няма да остане гладно момчето 😁.
Голям сладур.

# 440
"Най-чистата и сладка любовна история в сериала....Суна-Абидин"

# 441
  • София
Много харесвам идеята на сценаристите с тези гост-актьори. Доколкото разбрах и двама актьори от "Omer" ще гостуват в "Рибарчето" и ще изиграят образите си от другия сериал. Супер креативно!

# 442
Много харесвам идеята на сценаристите с тези гост-актьори. Доколкото разбрах и двама актьори от "Omer" ще гостуват в "Рибарчето" и ще изиграят образите си от другия сериал. Супер креативно!

👍👌

# 443
  • Яко в Матрицата...
Идеята макар и стара е хубава, промотират си и другите дизита, добре. Но в сериала има герои, за които не знаем нищо почти. Можеше да пораздвижат някои образи, а не да ги дават само как седят на масата за закуска или вечеря. Асуман я има 1 реплика, я не. Като украшение е там...

Сега вкарват нови герои - Дефне, Ефе, някакви слухове имаше, че ще и син на Дефне ще вкарат, мафиоти... Кому е нужно? По-добре да дадат пари за наем на офис и да видим малко бизнес средата, в която се движат Корханови. Или пък някакви дами от висшето общество. Обикновено богатите жени се занимават с доброволчески и дарителски кампании, имат си клубове. Нашите си седят в имението и не знаят какво да правят с времето си.

# 444
  • София
Да, за офиса съм съгласна. Искам Ферит да продължи с развитието на работата си и да увлече Сейран със себе си. Тя да рисува бижутата.

# 445
  • Яко в Матрицата...

# 446
Да, за офиса съм съгласна. Искам Ферит да продължи с развитието на работата си и да увлече Сейран със себе си. Тя да рисува бижутата.
Reni -BG
 Че той Феро кога е работил?!?!! Сигурно парите им са като звездопад ...само ги прибират и  айлякчълък...запълват си времето с "полезни " неща ,то  иначе скука и ...здрасти !!!
От бая ,бая заплес по TR сериали съм забелязала ,че вкарат ли  гост актьори нещо се е "запънало " при СЦ .Идеята някак увисва .

# 447
  • Яко в Матрицата...
Ферит не работи, ама другите уж ходят на работа -  Орхан и Фуат. Те парите все отнякъде идват. Не разчитат на Ферит да ги издържа Grinning Нали имат магазини, произвеждат бижута, едва ли всичко се е правело в стаичката на едноръкия майстор.

# 448
Здравейте Благодаря за споделеното

https://twitter.com/EyaOuni12/status/1613873511096848388/video/2

# 449
Срадурчета

Общи условия

Активация на акаунт