Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 3

• 45 251
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Сценаристът спешно да смени дилъра, тази стока не му понася, явно е с много ниско качество.

Всичко мога да разбера, дори това, че Ферит тича след Пело, ама сцената с Ферит и Сертар е пълно фиаско. Това не е мафиотски сериал 🤦

Сценарий се пише трудно, а добър сценарий още повече. Не е за всеки. Но тия продуценти не виждат ли, че спешно трябват свежи идеи? Свежа кръв им трябва. Явно не са очаквали да имат такъв успех и я карат по инерция. Язък, чок язък.
Ако му свършват идеите на сценариста, да влезе в twitter, толкова хубави идеи се споделят там от феновете. 😄

# 481
Много скучна и мъчителна серия. Чудесен начин да загубят  зрителите. Нямаме фрагмент. Вместо да подредят и променят малко сюжета-една  съща плоча въртят.  
Не  нормализират  образа на  Феро, колкото е възможно повече го сриват.Помислих си за няколко възможности, но йок, нямаме този късмет ..Какво очаквах днес, не зная?
 Сцената със Султан и Ферит ми беше адски противна. Какво правят с този герой? Бие  се за Пелин ,забърка се с мафията?  Удряне вдъното,дълбае все повече.  Как ще го намрази зрителя безвъзвратно и спада в рейтинга,ще е факт.  Сами го правят тези сценаристите от страх.
Диалозите им в спалнята.  Развитие и барба за Пелин Rolling Eyes
Най-добре да го женят за Пелин или Султан  и да продължим да гледаме историята на Сейран. Hug

# 482
# 483
Учене на сценарии

# 484
  • Яко в Матрицата...
О, сцената със Султан беше много добра. Ферит как се въртеше около нея, като хищник, който още не е гладен и си играе с жертвата. Султан си мислеше, че я е повикал да се забавляват Joy Голяма бяла птица е тя. Как набързо се предаде и ну снесе идеята на Ифакат за Суна. Феро не повярва, но да видим по-нататък как ще използва това инфо. Мерт беше великолепен Heart Eyes

# 485
# 486
О, сцената със Султан беше много добра. Ферит как се въртеше около нея, като хищник, който още не е гладен и си играе с жертвата. Султан си мислеше, че я е повикал да се забавляват Joy Голяма бяла птица е тя. Как набързо се предаде и ну снесе идеята на Ифакат за Суна. Феро не повярва, но да видим по-нататък как ще използва това инфо. Мерт беше великолепен Heart Eyes

Много ми хареса това Heart Eyes Страхотен Мерт Heart Eyes
Много добре го изиграха, нагаждащата се Султан и Ферит, който явно не я понася вече, но се държи, за да изкопчи информация Smiling Imp

Аз ви казах, че Пело гледа като умряла риба (да е жив и здрав Кязъм за лафа Grinning). В стремежа си да я изкарат мъченица, сценаристите всъщност я правят гротеска. Ми не му отиват на момичето такива сцени, по-добра е като кучка. И друго, Феро 100 пъти й каза колко е хубава Rolling Eyes Не, не, сценариста да се гръмне Grinning

Дефне има да отмъщава, много си пролича по поведението й. Да видим какво ще изскочи там. Ифакат едва не се пръсна от ревност, за сметка на Гюлгюн, която си умираше от кеф. Ще гледаме, дали няма и на нея да й се стричи сакъза накрая.

И рейтинга

Нека се охлянкват още, другата седмица ще са вече втори. Очаквах този рейтинг от Жар птици

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 09:57 от Еванджелин

# 487
# 488
Аз снощи късно се включих в гледането и бях изтървала началото. Ами нямаше много раздвижване на героите, но да кажем има и такива епизоди. Да речем са снимали или около НГ или след, малко са карали през просото, просто да има серия Simple Smile Имаше обаче много хубави моменти, а и играта на Мерт много ми хареса! Сцената със Сейран в началото, тази със Султан, тази с дядо си - показа мъката, жестокостта, срама, яростта - абе много емоции събра. Изключителен Мерт браво! Моментите, в които да избухне и да загуби контрол над себе си и как Сейран го хваща за ръката да го успокои. Вече непокорната Сейран, която прави индикации да става истанбулско локумче.
Пело какво - ми не се дразнете, скоро си отива, последни визитации и прави Simple Smile
Е боя ...ми трябваше повече да го натупа, да има екшън.
Ефе ще бъде разковничето да събуди ревността у Ферит, така че да е добре дошъл Simple Smile

# 489
  • Дубай
Цитат
Ифакат едва не се пръсна от ревност, за сметка на Гюлгюн, която си умираше от кеф. Ще гледаме, дали няма и на нея да й се стричи сакъза накрая.
Мисля ,че Гюлгюн умишлено се е свързала с Дафне именно заради Иффакат, за да я постави на място.Продължавам да мисля,че Гюлгюн знае за похожденията на мъжа си.
А този Ефе си глътна граматиката от първата среща със Сейран,което не е нещо неестествено.Сейран е красива,млада жена,която може да възбуди интереса на всеки мъж...
Ферит не искам да го коментирам,защото освен изкопчването на информацията от Султан,друго не ми хареса.Пак при Пело,от Сейро иска целуфан и накрая от двата стола ще остане  с пръст в устата.

# 490
Здравейте!🌺
Над снимките с текст пращат баща й да пие кафе.....😀😅

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 10:43 от Stella2021

# 491
  • Дубай
Да,Стелка!Някаква рекламна фотосесия е това,актрисата в реала се казва Берил Позам

# 492
Да,Стелка!Някаква рекламна фотосесия е това,актрисата в реала се казва Берил Позам

Благодаря Ив...ще махна спойлера..не пише име и аз се зачудих...
Хубавка е!

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 10:48 от Stella2021

# 493
  • Яко в Матрицата...
Ахахаха, рейтингът даже им е много висок Joy

Те си знаят, ако искат, да вземат мерки, ако не искат, ще си гледат старите рейтинги и ще си викат “колко хубаво беше едно време”…

# 494
  • Дубай
Ахахаха, рейтингът даже им е много висок Joy

Те си знаят, ако искат, да вземат мерки, ако не искат, ще си гледат старите рейтинги и ще си викат “колко хубаво беше едно време”…
Истината е ,че няма развитие,а се дълбае на едно място,което в даден момент просто втръсва...Не показват нищо от живота на семейството,както за жените,така и за мъжете...Имат фирма ,интересно за зрителите би  било и малко за начинанията извън конака Корханов...Ненужно вкарване на нови герои, особено тези с мафията...направо смях голям.
Ударно тръгнаха ,но лошо е да лежиш на стари ларви ...идеи си трябват, идеи!

Общи условия

Активация на акаунт