Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Екзорсизъм - Има ли го в България изобщо?

 • 1 356
 • 6
 •   1
Отговори
 • Мнения: 59
Здравейте, тъй като видях че подобната тема е заключена реших да направя нова. Въпросът ми е има ли наистина можещи екзорсизъм екзорсисти в БГ.
Аз самият смятам че имам нужда от такъв, открих в интернет информация за отец Гелеменов. Исках да попитам наистина ли е толкова добър, колкото го хвалят. Защото така и не открих мнения на хора, на които е помогнал а само негови интервюта.
Също исках да попитам, някой дали знае в Римокатолическа енория "Свети Йосиф" в София дали се извършват такива процедури? Тъй като съм кръстен за православен и нямам на представа, никога не съм я посещавал.
Отделно исках да попитам ако отидеш при Маг да ти направи екзорсизъм би ли било възможно той да има силата като този направен от свещеник?
И изобщо в момента се интересувам има ли наистина добри екзорсисти в БГ? И ако има към кого бихте препоръчали да се обърна, защото вече изпробвах какво ли не, но сякаш ефект няма. А близо година животът ми е някакъв кошмар, и както и да постъпя не спира да върви надолу. Плюс това виждам разни неща извън нормалните възприятия, и това ме наведе на мисълта че явно проблема не е само психически.

# 1
 • Боса по асфалта вървя си ...
 • Мнения: 20 642
И какво виждаш?!

Знаеш ли животът на колко хора е яко надолу. Живот, карма, премеждия, уроци...

# 2
 • Мнения: 59
И какво виждаш?!

Знаеш ли животът на колко хора е яко надолу. Живот, карма, премеждия, уроци...

Нещо за отец Гелеменов знаете ли, празни приказки не ми се говорят. Темата е с цел направена. 👍

# 3
 • Боса по асфалта вървя си ...
 • Мнения: 20 642
Целта на темата не е ли да намериш решение на проблем? Или смяташ, че си го намерил? Представи си, че не си за екзорсизъм и се самонавиваш, че това ще ти помогне?! Може да имаш друг проблем например!

# 4
 • Мнения: 6
И какво виждаш?!

Знаеш ли животът на колко хора е яко надолу. Живот, карма, премеждия, уроци...
Няма "нагоре" и "надолу" - има само уроци Simple Smile

# 5
 • Мнения: 9 223
някой дали знае в Римокатолическа енория "Свети Йосиф" в София дали се извършват такива процедури? Тъй като съм кръстен за православен и нямам на представа, никога не съм я посещавал.
Не, там със сигурност никой не извършва подобни процедури, това са капуцини (повечето са поляци), познавам ги всичките. А защо питате точно за тази енория? В София има още 4 католически църкви, освен "Св.Йосиф", но те са по източния обред, т.е. униатски. Силно се съмнявам някой от тях да извършва подобни процедури.
Всъщност, екзорсизмът се използва повече може би паранормални явления в дома ви, за гонене на демон и т.н. А не просто за негативна поредица събития в живота Ви. За такава просто трябва психолог. Поне аз си мисля така, може да не съм прав.

Последна редакция: пн, 17 юли 2023, 12:52 от diziler

# 6
 • Мнения: 3
ЗДР,при Големенов няма смисъл да ходиш,бил съм при него по зле се почуствах,ако мислиш че имаш нужда от екзорсист отиди при православен свещенник,тря да си изповядаш всички грехове ,много е важна изповетта, и причастието ,а и личните  ти молитви са много важни , моли се иначе няма как да ти се помогне/АКО СИ ходил при екстрасенси или гледачки баячки ,ако си правил магии ти или си се интересувал от такива неща ,много лесно е да попаднеш по въздеиствието на бесове и демони.Единствения начин да  ти се помогне е да се покаеш ако си правил такива неща ,или си ходил при такива хора.Изповядаи се и се причасти и много се моли в твоите частни молитви.Повярвай ми минал съм през този път  и трябва много често да  ходиш на църква или поне неделите друг начин няма

Последна редакция: пн, 17 юли 2023, 01:50 от Alyosha Kovachev 639646

Общи условия

Активация на акаунт