С какво ви дразнят етървите?

• 22 986
  • 309
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
С нищо. Нямам етърва, братът на ММ още ергенува. Снаха ми и тя с нищо. Grinning

# 16
Аз имам зълва. Много я обичам, съжалявам само, че не сме достатъчно близко, за да ги виждаме по-често.

# 17
  • Най-красивата страна
Имам етърва.Много сме различни-от различна социална среда,манталитет,образование,възпитание...
Съревнование няма,защото аз не желая.
Но тя не е престанала да сравнява всичко-доходи,жилища,децата,въпреки че са с голяма разлика,даже дрехите ми коментира...И това много ме дразни.
Избягваме чести събирания,а когато се наложи се държа въпитано,но съм резервирана.Не споделям с нея.

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 11:53 от Veronikaaa

# 18
Имам две зълви, не сме близки и съответно с нищо не ме дразнят.

# 19
Тези с перфектните отношения на километри разстояние, нали знаете, че то допринася за подобна перфектност? Не е задължително на близо да е зле, но разстоянията укротяват бая зверове.

# 20
Имам етърва. Още в началото като се загаджихме с моя мъж ( тя вече беше омъжена за брат му ) тя е започнала да сплетничи и да прави интриги, а ние не се познавахме… След време разбрах, а вместо аз да съм сърдита, тя взе, че се разсърди ( за това, че съм разбрала, че се опитва да направи интрига ??? ) и доста време и двамата с девера ни избягваха, после привидно отношенията се стоплиха. Сега се държим приятелски като се видим, но аз го правя от любезност. Такъв човек няма как да ми стане близък, не разбирам защо го направи.

# 21
Зълвата и свекървата съсипаха брака ни,плюс други неща, разбира се.Добро не съм видяла от тях,не можах да се науча да лицемернича от любезност,а те не успяха да ме направят по свой образ и подобие.Затова и пиша в минало време 😉

# 22
  • Пловдив
Ние сме на километър и нещо, но пак сравнително рядко се виждаме, това брои ли се? Wink
При стотиците километри е възможно ако не между етървите, между братята да има редовен контакт. За опазване на отношенията в тоя смисъл е напълно достатъчно да не сте в една къща, няма нужда от километри.

# 23
Всичко се брои и нищо не се брои. И тук, както във всякакви отношения, е до хора. Има поддържащи контакти, има избягващи контакти.

# 24
Зълвата и свекървата съсипаха брака ни,плюс други неща, разбира се.Добро не съм видяла от тях,не можах да се науча да лицемернича от любезност,а те не успяха да ме направят по свой образ и подобие.Затова и пиша в минало време 😉

Стана ми интересно как допуснахте това? Някой друг да съсипе отношенията с мъжа Ви?

Аз лично държа да се виждам и чувам с брат ми. Жена му нямам против да я виждам, но не държа. С брат ми имаме достатъчно неща, които ни свързват, напоследък минахме през толкова много покрай смъртта на баща ни, че ... с жена му или без нея.. все едно. Аз се виждам повечето пъти само с него и без други хора. Не сме най-близките на света, не си говорим с часове и понякога ме ядосва, но го обичам безкрайно. Знам, че той е по-мекушав и тя му влияе за много неща, но това е положението. Важно ми е да се държи добре с мен и майка ми, другото не ме интересува. Деца нямаме, че да ги мерим. Аз съм на 30, тя на 44. Не знам дали има какво да мерим. Аз лично нищо, не вярвам и тя да има какво да мери с мен.

# 25
  • София/Севлиево
Братът на ММ няма жена и едва ли ще има(нали като минеш 40 трудно ставала тази работа),та няма кой да ме дразни.Но си спомням как мама и стринка (които се водеха точно етърви като жени на двама братя) все си мереха нещо...И не ми харесваше никак (имаше период от 4-5 години,в които не си говореха и не ни разрешаваха да се виждаме и играем с братовчедките си)...

# 26

Стана ми интересно как допуснахте това? Някой друг да съсипе отношенията с мъжа Ви?

Аз лично държа да се виждам и чувам с брат ми. Жена му нямам против да я виждам, но не държа. С брат ми имаме достатъчно неща, които ни свързват, напоследък минахме през толкова много покрай смъртта на баща ни, че ... с жена му или без нея.. все едно. Аз се виждам повечето пъти само с него и без други хора. Не сме най-близките на света, не си говорим с часове и понякога ме ядосва, но го обичам безкрайно. Знам, че той е по-мекушав и тя му влияе за много неща, но това е положението. Важно ми е да се държи добре с мен и майка ми, другото не ме интересува. Деца нямаме, че да ги мерим. Аз съм на 30, тя на 44. Не знам дали има какво да мерим. Аз лично нищо, не вярвам и тя да има какво да мери с мен.
Обикновено се получава, когато мъжът е мамино синче,без собствено мнение.Както много други млади жени, виждах червените флагове,но си затварях очите и си мислех,че ще го променя.Борих се с вятърни мелници десетина години (да,той беше поставен между чука и наковалнята) и в един момент прогледнах,защитих сама себе си и това е...край,всеки по пътя си.До ден днешен продължава да живее до полата на мама😉

# 27
  • Бургас
Получава се и когато мъжа го удари сляпата неделя с неправилната жена Simple Smile
Не, че нещо, но няма как все мамини синчета да са виновни.
За една жена може да е мамино синче мъжа, за друга не. И не защото си е научил урока, а защото се е почувствал на място.
Стига само тези мъже да са проблема. Понякога изглежда, че не се пускат, че слушат мама, а те просто не желаят да се пуснат.
Моя мъж уж бил мамино синче според бившата си. Ми не е. 10 години аз съм му примата на момчето. Дали и за напред ще бъда, не смея да гадая, но в него мамин син няма.

Разбира се има и повредени индивиди от мъжки пол. Това не го отричам.

# 28
Моята етърва дойде години след мен и внесе доста смут и обтегнати отношиния между всички.Първо е доста млада и неопитна и второ е разглезена и свикнала да получава каквото си науми и е убедена, че всички са длъжни да й се възхищават.
И понеже с моя мъж си се бяхме устроили с годините, тя бързаше да препуска да наваксва за да се доказва на свекървата как другия брат е избрал по-оправна жена, което аз първо игнорирах, но вече започнах да се дразня.
Пожела да имат дете на 6тия месец от връзката им, ремонти, купуваше каквото види...
Аз не съм конфликтна и стискам зъби на коментарите колко ни е малко жилището, какво не е направил мъжът ми, а е трябвало и за това направих темата за да видя вие как се справяте, защото по мое мнение между 2ма братя често има леко съревнование, но между етърви е направо война!

# 29
Пожела да имат дете на 6тия месец от връзката им, ремонти, купуваше каквото види...

А това теб с какво конкретно те засяга? Това са си техни, семейни работи.
Съгласна съм, че не е нейна работа да коментира размера на жилището ви и какво не е направил мъжът ти, но на практика ти също коментираш нейните действия.
Що не си гледате мъжете и семействата, ами си мерите неизмеримото?

Общи условия

Активация на акаунт