С какво ви дразнят етървите?

• 23 039
  • 309
  •   1
Отговори
# 45
Ти може да не искаш да го намесваш, но той е бащата на това дете и е длъжен да се намеси, ако майката не се грижи адекватно за него.

# 46
  • Варна
Имах предвид, че не искам да го споменавам тук. Тъпо ми е като цяло да говоря за отношенията им и ситуацията. Исках само да си излея колко съм набрала на "етървата".

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 19:20 от Jinx ❤

# 47
Щом имате достоверни сведения,че за детето не се полагат адекватни грижи,сте длъжни да уведомите бащата.
Не знам от къде ви е известно,че детето е оставяно само в къщи и е
закусвало семки,но ако е истина,трябва да се предприеме нещо.

# 48
И аз се зачудих от къде е разбрала, че детето е било само, а майката на дискотека. Едва ли се хвали. Ако е истина е недопустимо и трябва да се вземат спешни мерки.

# 49
Не знам от къде ви е известно,че детето е оставяно само в къщи и е
закусвало семки

Е, как откъде? От свекървата, разбира се. Simple Smile

# 50
  • София
Не знам за случая, но доста млади мамки точно с това се хвалят - как са  заключили децата в къщи за да напр.  заведат по-голямото на градина, за да купят кроасани за закуска, да скокнат за цигари и подобно. Има разни ФБ групи на наборчета, начела съм се там и чукам на дърво....

# 51
Много безотговорно. Тръпки ме побиват.

# 52
Явно е решила да го удари на живот след развода, но да оставя детето само е дори противозаконно. Чудно защо бащата не предприеме нещо, той не може да не знае, щом на етървата е известно.

# 53
А дали това не са измислици на родата, за да злепоставят майката и да претендират за родителските права?

# 54
Няма как да знаем дали е истина или не.Коментираме това,което е написано.

# 55
  • Най-красивата страна
Никак не се учудвам.
И аз съм чувала майки да се хвалят как оставят само малко дете вкъщи и могат да отидат на кафе,на маникюр....а детето така става цитирам ,,самостоятелно,,.

# 56
  • Варна
Таткото е знаел, че майката ще излиза, но тъй като не е могъл да вземе детето е помислил, че ако няма кой да я гледа - майката ще се откаже от ангажимента. В последствие става ясно, че е излязла. Детето е на 4г и е разпитано кой го е гледал, докато мама я няма. Казала "Тайна е, мама каза да не казвам". След дълги преговори (+ сълзи и молби) детето е признало на баща си, че е било оставено само вкъщи.

Мисля, че се нищят излишни неща. Родата в момента не претендира за никакви родителски права. Подписан е договор по взаимно съгласие. Родата няма нищо против да гледа детето по всяко време, обичат я безкрайно, а действията на майката понякога са обществено достояние.

Последна редакция: нд, 22 яну 2023, 17:46 от Jinx ❤

# 57
Детето е на 4г и е разпитано кой го е гледал, докато мама я няма. Казала "Тайна е, мама каза да не казвам". След дълги преговори (+ сълзи и молби) детето е признало на баща си, че е било оставено само вкъщи.

Тук вече ме изгуби от кохортата на съчувстващите. Всяко дете, подложено на разпит, накрая ще каже това, което възрастните искат да чуят. Явно таткото и роднините му не падат по-долу от безхаберната майка.
Горкото детенце...

ПП Социалните дали няма да се самосезират, или продължават да спят?

# 58
  • Варна
Явно е, че търсите само интригата и опозицията. Украсявате историята с неща, които не са там и искате историята да е още по-черна отколкото е.
Таткото е от най-грижовните бащи. Това, че в момент на слабост е опитал да изкопчи информация от детето, не го прави лош. Не всеки преживява лесно развод. Поставете се на мястото на родител, който разбира, че не е имало доверен човек да гледа детето, какви неща са му минали през главата и как се е почувствал?
И да - майката после си е признала, че така е станало и не е измислица не детето,"защото това иска да чуе баща й". Всъщност по каква логика детето ще може да съчини такова нещо? Моята първа мисъл например беше, че е оставено на някоя комшийка или приятелка.

Няма да споменавам изневерите, пиянските прибирания посред нощ и зарязването на детето в кърмаческа възраст за часове без да е оставена кърма да реве гладно.
Свикнали сте в историите татковците винаги да са черни и ужасни. Ами изненада - понякога има и гадни, отвратителни жени, които не заслужават това, което са изградили. И сега ще има коментари - той къде е спал като се е оженил? Ами изненада #2 - не само мъжете се променят след брака и си показват рогата.

Затова казах, че не искам да намесвам таткото в разговора, защото човека не заслужава коментарите, които пишете без да го познавате.

# 59
Таткото е знаел, че майката ще излиза, но тъй като не е могъл да вземе детето е помислил, че ако няма кой да я гледа - майката ще се откаже от ангажимента.

А мен ме изгуби тук. Звучи сякаш таткото се е надявал да я поизнадпредвидманипулира да не излезе. Евтините номерца и от двете страни не са в полза на детето, а то е най-важното.

Общи условия

Активация на акаунт