С какво ви дразнят етървите?

• 23 042
  • 309
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Бащата напълно може да е свестен, обаче и от родата ли нямаше никой на разположение (баба, дядо) да му се обади да вземе детето, ами е трябвало да разчита майката да не излиза?

# 61
  • Варна
Ето затова не исках да намесвам човека. Бабата (ясно коя) се е оказала на партито с майката, няма да се обяснявам повече и да се опитвам да оправдавам всеки човек по ред на номерата. И без това само търсите под вола теле и интерпретирате изреченията така, че да стане още по-интригуващо. Нещата са такива каквито са.
Върнете се на темата за етървите.

# 62
Ами то вие влязохте и написахте този странен пост и после защо хората коментират.
Двама души като не могат да се разделят с достойнство, правят децата си жертвени агнета на простотията си!

# 63
Ау, колко агресивна станахте, след като не оплюхме дружно майката...

# 64
  • Варна
Не съм искала да се оплюва майката. Не съм искала и да се оплюва бащата, но така се получи и затова станах "агресивна", защото не мисля, че е честно. Да, да, знам, че нищо на този свят не е честно. И все пак ми е мъчно от такива реакции.
Идеята беше да се оплачем от етървите и аз го направих.

# 65
  • Варна
Стига де! Темата е за оплакване, жената се оплака. Не е длъжна да дава още информация като не иска. И нищо странно не намирам в поста й.

# 66
Постът и е съвсем по темата. Само че авторката му е очевидно пристрастна в случая, а непредубедения човек веднага вижда белите конци, които може да не са непременно от нейна страна, а от начина по който са представени нещата на нея. При толкова калпава майка, която буквално застрашава живота на детето си, защото четиригодишни деца никой не оставя за толкова време сами, баща, който не предприема никакви мерки  също не е за хвалене. Имаме и друг безхаберен персонаж - тъщата, която също отива на парти, а внучката сама... И всички тия хора оставят детето да рвве гладно, вместо да му забъркат едно мляко.

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 08:40 от Iris04

# 67
  • Plovdiv
Тази тема става все по-интересна. С лек привкус на турска сапунка, засядам пред екрана

# 68
Тя моята етърва е много странна и много обидчива.Винаги иска да е център на вниманието ,винаги тя е права.По голяма от мен със седем години ,зодия везни.Споменавам зодията ,защото все везни около мен и все си приличат.
Имахме спор относно подаръци за Коледа ,тъй като живеем в чужбина и с моето дете се виждат веднъж годишно,само лятото й казах че подаръци не искам защото няма смисъл,така ги виждам нещата .разсърди се....
Детето й постоянно повтаря че не обича моето ,било много лигаво разликата им е 5 години (нейното е на 11)
Лятото се разсърди на свекървата за глупости .Ето я историята
Свекървата обещала на детето й да спи на леглото при тях (отделно легло) но тясно ,моето дете също искаше да спи при баба й,но тази вечер моето много искаше да спят тримата заедно ,баба и двамата внуци,голямото внуче започна да му казва че е тясно и бабата измисля варианти как да се поберат намалкото легло и никой не отстъпва (скорпион ,лъв,стрелец,на едно място) чувам спора и обяснявам на голямото внуче викнато настрани да не чуят другите ,да изчака да заспи моето дете ,аз ще я взема и ще спи сам ,разцупи се и се оплака на майка му,майка му проведе разговор със съкровището ,взе си детето и замина да спи етървата при майка й.Етървата не говори на свекървата 5 дни.Изключително ми е трудно да общувам с нея,все подбирам думите и накрая просто не си говоря с нея ,че да не се обиди.
Преди да нападате под един покрив .....И двете семейства живеем в чужбина,лятото като се прибираме живеем в къщата на свекървата,но почти не се засичаме.

# 69
Ами гледайте да не се засичате.И на свекървата не е лесно,да угоди на всички.Не всички братовчеди са близки,особено като се виждат веднъж в годината през лятото.

# 70
Аз съм първата снаха, етървата стана част от семейството преди две години. Миналото лято направиха и сватба, а и сключиха църковен брак. То беше обсъждане, то беше подхвърляне, че аз не знам традиции, че аз не знам нищо. Ма то и как да знам, ние сватба не сме правили, защото от двама братя и сестра сме в "най-лошото" финансово положение. Нямаме кола. Ама пък ако ще карам кола 1996-та, ще ходя по почивки (предимно натрисайки се на роднини), ще правя сватба, а ще живея на гърба на свекъра и свекървата... Абе май съм щастлива, че сме онези "бедните".
Та госпожата два дни преди сватбата ме попита защо няма да отида на моминското и парти, казах, че не желая и че това си е неин момент с приятелките и. Тя ме попита отново дали ще отида и подчерта, че причината да ме пита е, че приятелките и се интересуват да ме включат ли в разходите за вила, напитки и подарък. Хахахах, тоест не беше важно да отида, а да дам едни 200лв за оня дето духа листата в гората.
Не я понасям, не мога да я гледам, но пък е на 500км от мен и я виждам веднъж годишно.

# 71
  • Бургас
Грозничко е, ама хората без срам си правят сметката за сватби, момински партита, рождени дни. Сметката да е за гостите 😁
Добре, че етърва ти е далеч от твоето семейство! От време на време ще я изтрайваш по малко. Тя сега е на розов облак, да се изявява там, ти и́ гледай сеира 😄 Смешни са ми разни прекалено въодушевени особи, които знаят и могат всичко.
А финансовото благосъстояние е нещо, което е нито вечно, нито обещано.

# 72
I love tose, извинявай, ама грозно звучиш. Завиждаш ли на родата, че са по-имотни от вас? Искали са сватба, направили са, живи и здрави!

Мисля, че моминското парти се прави за булката и е мил спомен. Ако го гледаш само като разход, е много тъжно!

Иначе е ясно, че ще питат дали да те включват в сметките, понеже ако се наема вила или друго, трябва да се прецени колко човека и да се планира добре. Аз бих се радвала близките ми приятелки (кумата) да организират такова парти за мен!

# 73
  • Варна
Ама за съфорумката е точно това - разход. И нищо друго. То дори и няма да й е кой знае какъв купон, щом е с приятелки на булката, тя едва ли ги е виждала някога.

# 74
Sherilyn, потребителката въобще не звучи грозно, булката директно е казала, че те най-малко могат да дават съвети кое как да е, щото не са правили сватба, а не са правили, защото от всичката рода са най-зле финансово, доста остро и е влязла. Как се очаква да говори сега за етърва си и да я уважава?

Общи условия

Активация на акаунт