С какво ви дразнят етървите?

• 23 034
  • 309
  •   1
Отговори
# 180
Ако останете без пари вземи го  напусни. И без това имам чувството, че повече ти е в тежест и само те нервира. Отделно, че си губиш времето, което можеш да вложиш в някой друг.

# 181
Ариел, освен наема и сметките, които си писала, че той плаща, има ли нещо друго, което те държи в тази връзка?

# 182
Ариел, обясни му ги тези неща спокойно, без да се караш. Понякога човек като ги чуе изречени на глас се замисля. От там нататък е той. Това е положението.
Да допиша.
Ако я уреди и тя се издъни, едва ли ще му се отрази фатално на него. Но пък ще е очевидно, че тя за нищо не става, въпреки протекциите на брат си. А може и той да се събуди и да си даде сметка, за какво става дума. Може и от полза да е цялата работа.

# 183
Ариел, освен наема и сметките, които си писала, че той плаща, има ли нещо друго, което те държи в тази връзка?

Когато парите свършат любовта излиза през вратата. Аз съм практичен човек.
Обичала съм и бедняци, но никога не ми е минавало през ум да им раждам деца.
Той има прилична работа, която рискува да изгуби заради една глезана.

# 184
Aриел, тази схема, която разиграваш с гоненето на работник от работодател заради роднина, за Германия ли става въпрос?

Постоянен договр, Arbeitsrecht, Berufsverband, Gewerkschaft не си ли чувала?
Защото работодателите са и ако ще да става дума за село от 100 човека.
Ако ти е за парите - не се притеснявай, няма да го уволнят, ако сестра му се издъни.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 11:29 от Threemafan

# 185
Сметкаджийска история...
Нали нямате брак. Твоята заплата си е на сигурно.

# 186

И той е практичен човек - сестра му е по-важна. Изгубила си тази битка.

# 187
Скрит текст:

Айде пак.

Нали си е на трудов договор, работодателите му го познават, щом са доволни от него, а явно са, за да вземат човек по негова препоръка, защо биха се лишили от работата му и на какво основание. Ще си я уволнят нея, или тя сама ще напусне. Измисляш си някакви сценарии, които са неубедителни.

# 188
  • София
И да остане без работа за някакво време, нали ти работиш?
Или викаш - обичаш го от аванс до заплата, неговите.

# 189
  • София
Аз не разбирам как човек си работи, идва сестра му (която да предположим е кокошка и овца слети заедно), но не  уволняват нея, а него?
Ха-ха-ха

# 190

Ами да го беше изиграла така, че ти да си "глезаната" за гаджето. Но и това не е умение, което всяка жена владее. Ясно ми е вече от къде идва злобата. Освен да си намериш нов "не бедняк", друг полезен ход за теб не виждам. С тоя няма да ти се получи.

# 191
  • Варна
И той е практичен човек - сестра му е по-важна. Изгубила си тази битка.

И аз мисля така. Сестра му му е по-важна от теб, защото драпа за валидация от родителите и мисли, че може да я получи по този начин. Ариел, уважавай се малко повече и тегли едни майни на целия род като започнеш от този, с когото си лягаш. Там ти е проблема, не в сестрата.

# 192
Ариел, като е мека Мария твоят приятел, манипулирай го и ти. Недей само да му сочиш грешките в родата. Освен да го отдалечиш от теб, друго няма да постигнеш.
Трябва да постигнеш баланс със самата себе си.
Има страшно много гняв в теб. Усеща се от всеки пост. Щастието ти е в твоите ръце.
Една сестра няма никакво отношение.

# 193
  • Варна
Фрау К, алтернативата е да го отдалечи от тях. Те заедно няма как да виреят. И аче не мисля, че тя може или че той ще го позволи. Тази битка е обречена и за съжаление, мисля, че и връзката им също.

# 194
Ариел, много злоба и жлъч лъха от теб?
Виждам, че като цяло, такава ти е нагласата към целия свят. И друг път съм ти го писала и в други теми. Докато не повярваш в себе си, не започнеш да разчиташ на себе си и не придобиеш  някакво самочувствие, не разчитай околните да те оценят и приемат.
Жалко е, ако стоиш във връзка с един човек за да ти плаща сметките. Чак не си го представям.
Съжалявам.

Общи условия

Активация на акаунт