С какво ви дразнят етървите?

• 22 988
  • 309
  •   1
Отговори
# 300
Ти грешиш. Няма значение как сестра е казала на брат си, тона и всички договорки са си между тях.
Аз също мога да кажа с императивен тон на сестра ми да гледа и трите деца ако нещо стане с мен. Без оглед бащата, това си е между мен и нея. Може да имам нещо предвид, може да имам нещо на ум. Тя ще ме разбере.
После ще се разбере и с нейния мъж.
Дано всички сме живи и здрави да си гледаме дечицата, тази жена нещо се е уплашила, притеснила, нещо се тревожи, за да отвори темата.
И категорично няма да изисквам и очаквам от нея точно в тоя момент, тежък развод, сама в чужбина Да каже непременно - ама и аз ще гледам ваще да знаеш.

Сега е нейния труден момент, има нужда от брат си, той ще я разбере.
С това показва и доверие към вас като двойка и семейство. Вярва, че вие се справяте супер, че ще бъдете заедно.

# 301
Ти грешиш. Няма значение как сестра е казала на брат си, тона и всички договорки са си между тях.
Аз също мога да кажа с императивен тон на сестра ми да гледа и трите деца ако нещо стане с мен. Без оглед бащата, това си е между мен и нея. Може да имам нещо предвид, може да имам нещо на ум. Тя ще ме разбере.
После ще се разбере и с нейния мъж.
Дано всички сме живи и здрави да си гледаме дечицата, тази жена нещо се е уплашила, притеснила, нещо се тревожи, за да отвори темата.
И категорично няма да изисквам и очаквам от нея точно в тоя момент, тежък развод, сама в чужбина Да каже непременно - ама и аз ще гледам ваще да знаеш.

Сега е нейния труден момент, има нужда от брат си, той ще я разбере.
С това показва и доверие към вас като двойка и семейство. Вярва, че вие се справяте супер, че ще бъдете заедно.
❤❤❤ Да, така мислим и двамата. Моите тъпи драми от другите ситуации нямат, а и не могат да ми влияят при евентуална такава. А ми е много болно от това, случвало се преди. И това искам да уточня - повлияна съм емоционално, но като става въпрос за здраве и деца, емоциите моментни нямат значение, просто ми се щеше да е взаимно отношението. Пак казвам - има предистория, но и това знам, че ще бъде интерпретирано не в моя полза, а нямам сили вече да се обяснявам. За МЕН беше болезнено, винаги съм отчитала и другите гледни точки.

# 302
Късно ли е да поправиш нещата?  Виждам, че и ти самата чувстваш, че си сгрешила

# 303
  • Варна
Аз малко не разбрах кое точно те е подразнило. Това, че е казано с налагащ се тон или това, че е казано персонално и само към мъжа ти без да се отчита, че сте двойка и при евентуално наложило се гледане ще трябва двамата да го правите?

# 304
Аз малко не разбрах кое точно те е подразнило. Това, че е казано с налагащ се тон или това, че е казано персонално и само към мъжа ти без да се отчита, че сте двойка и при евентуално наложило се гледане ще трябва двамата да го правите?
То и двете неща са факт, щото, щом не успявам да си реша драмите сама, е явно, че съм подразнена, но не би от това. Дългогодишни недобри отношения… Включая и това, че получих изрично обаждане от зълвата да не казвам на майка й за аборта си, защото тя щяла да се разстрои, а не било ОК това, че точно в този момент свекърва ми беше при нея, за да гледа детето й. Бях в шок от загубата, не исках да чувам и виждам никого, камо ли да мисля как някой друг би се почувствал от моята болка. Налагане, претенции, вменяване на вина и дълг - наистина недоумявам как са брат и сестра… И дори как разумният й брат е взел жена като мен 😆 Осъзнавам, че прекалявам с емоциите. Исках да се видя отстрани.

# 305
Наистина прекаляваш. Тя – също.
Друг е въпросът дали при нея също е резултат от моментни емоции, или има нещо предвид.
Не се бъркай, особено щом не сте в добри отношения. Остави мъжа си сам да се оправя със сестра си.

# 306
Наистина прекаляваш. Тя – също.
Друг е въпросът дали при нея също е резултат от моментни емоции, или има нещо предвид.
Не се бъркай, особено щом не сте в добри отношения. Остави мъжа си сам да се оправя със сестра си.
Да, много емоции, липса на умение да ги владея и преодолявам, но нека е ясно, че по въпроса с грижата за децата нещата са ясни и искрени.

# 307
Дръж здравословна дистанция и гледай да не общуваш с тях щом те дразнят. Аз ограничих контактите до веднъж месечно по семейни сбирки. С нея нямам какво да си кажа. Обикновено разговорите се въртят все около нея колко е прекрасна, а брат й (приятеля ми) само трябва да я аплодира сякаш е човек второ качество.

# 308
Аз бих те посъветвала и с нея да не споделяш лични неща. Явно не е човек, който ще те подкрепи в тежък момент, ами ще излиза и с претенции. И на нея не е трябвало да и казваш за случилото се, явно не е добър човек.

Децата, както правилно си отбелязала, са си друг въпрос.

# 309
Kashapuk и всички млади снахи Simple Smile един съвет от мен.Не си слагате тия хора на сърцето и въобще не им връзвай на приказките.
Много години ми трябваха да разбера ,че някой хора са си “проклети” и мисля единствено за себе си.
И не говоря само за свекърви.

Общи условия

Активация на акаунт