"ДЕКЕМВРИ е и бебенцата сладки бързат да дойдат при мама и татко!"

• 17 288
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Честито на Клеми, жив и здрав да е малкия Даниел    bouquet
Detelini и аз получавам ниско долу, като предменструални болки, днес даже малко повече, но само това, ще видим кога ни е на нас времето. Иначе за успокоенитето и аз незнам дали съм се успокоила, защото си мислех друго и още ме е яд, но вече няма накъде, затова както дойде.

# 61
Лори, ако искаш екип по избор плащаш преди това на болницата и ти дават едно картонче жълто с което като дойде време постъпваш в РД и ти викат доктора, това за Тина Киркова.
ClanG мерси. bowuu ..ще ида утре да платя , лекаря каза, че може и сутринта след събитието,но идват празници и не се знае   #Crazy

# 62
lorry_78, не се знае като зараждаш докторът дали ще успее да дойде, дали ще е здрав и т.н., затова моята докторка ми каза  - в деня на раждането - таткото отива и плаща. Така и направихме.

# 63
Честити бебоци на Клеми, Ники, Шру и Бла-бла  smile3525 Да растат здрави за радост на мама и тати. На всички очакващи голямото събитие - кураж newsm10 .
Selena6 и при мен ситуацията е същата с кърменето - ако може цял ден да виси на цицата ми ще е най-добре. Почвам да се изнервям  Close не й ли стига кърмата или й харесва "залъгалката"  Wink Мамите, които ползват помпа на Авент какви впечатления имат??? Аз пробвах  да се доизцеждам след кърмене - само капки smile3518

# 64
  • Варна
Муце значи бебка те изцежда достатъчно  Peace
аз ползвам на Авент помпата и съм много доволна  Peace
в интерес на истината няколко пъти се цедих ей така за да видя колко ще пусна,
ние редуваме циците като ядем,за това винаги едната остава пълна за другия път  Wink
вече се цедя само ако започна да преливам,а не е време за манджа, че да не хабим матрял-а  Wink
иначе и хванах цаката на малката ламя и от 2 дена сме в крачка : суче,изморява се,заспива,събужда се след 30мин-1час,дояжда си,откъртва  Mr. Green

# 65
  • София
Ох, девойки, ето ме и мен Shocked

Първо, явно съм закъсняло щъркелче, но ЧЕСТИТ МАЛЪК МЪЖ ДАНИЕЛ НА МАМА КЛЕМИ!! ДА РАСТЕ ГОЛЯМ И СИЛЕН И ДА РАДВА МАМА, ТАТКО И КАКАТА smile3525!!

ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ВСИЧКИ МАМИ, КОИТО ВЕЧЕ ГУШКАТ РОЖБИЧКИТЕ СИ!!

Аз съм леко шаш с моя бебок, че не иска да спи, а имам голяма нужда да изчета всичко и да споделям с вас, че леко се отчайвам на моменти. Надявам се скоро да успея. Целувки от мен и бебе Алексис !!!

# 66
  • Düsseldorf
Привет и честито на всички нови мами!!! newsm51Понтес: Добре завърнала се при нас и разказвааай!
При мен нищо ново, днес бяхме на разходка в парка - два часа и половина маршировка си направих!!! ... и ефект - нулев. Т.е. накрая ме болеше за известно време корема долу ниско и после размина...  newsm78 Какво още мога да направя? Пробвахме с люто, ананас, секс, разходки..... нищичко!  no

# 67
  • Варна
alex пробвай да изчистиш, при мен подейства  Joy
pontes добре дошла отново

Честито на новите мами!!!   bouquet

# 68
Здравейте
Честити бебчета на всички и добре дошли Simple Smile

Ние днес бяхме на консултация и биха инжекция на мойта беба, тя разбира се много плака а аз избягах от кабинета защото или ще оскубя докторката или ще се съдера от рев, и в двата случая щях да се изложа  Embarassed като се прибрахме 1 час плака милата ми, много ми е гадно така  newsm45  И тъпите колики вече я гапиха здраво, преди от време на време я болеше а сега след всяко хранене.. офф направо не знам, нищо не помага..  Sad
Ебаси, май бе е обхванала някаква депресия... вече и нервите ми не издържат, снощи правих пица и първия блат много ми се късаше.. като взех да млатя тъпото тесто в масата... цялата кухня беше в тесто, чак на лампата имаше а мъжа ми тича да види какво правя... изгледах го с кървясалите очи и та му стана ясно да не ме закача. Сега пък комшията в 3 часа е решил да буши панелата, май иска да ми дойде на гости.. ееей едвам го изтърпях тъпия пенсионер...  bash хайде стига толкоз оплакване... да има и за таткото като се прибере  Twisted Evil

# 69
Ей, браво бе !
Всеки ден някоя мама взе да се "обебва" !
Честито на мама Klemy !   bouquet   bouquet   bouquet

Гледането на дечко е голямо предизвикателство и изпитание на нервите в действителност........
Да се чудиш понякога какво им става на бебоците....., ех ако можеха да говорят да си кажат какво им е ....  Hug

Ние например от вчера имаме доста често през деня и вечерта признаци на хитреене / според мен , поне/  Laughing

Имам предвид , че Жижо вече го познавам като реве от колики или запушен нос / истински проблем/ , а сега напоследък реве и от хитрост.......
Докато съм в стаята всичко е О.К......., а съм излязла - цепи въздуха от рев....отида ли при него се успокоява......

Незнам, много е трудно - хем не ща да го резглезвам, хем ми е жал..... newsm78

Помпата на AVENT я ползвам постоянно - много съм доволна!
Без нея цицките стават като камък, едно боли , едно бебока не може да засуче......

Хайде до скоро.... Peace

# 70
Вашите бебоци оригват ли се след хранене? Нашата мома много възпитана излезе и не ще да се оригва.  Rolling Eyes

# 71
  • Варна
ту се оригва ту не ще...хълца от време на време  Thinking
явно не гълта толкова въздух че да се оригва...макар че не знам дали има такъв вариант  newsm78
ние имаме комшии отгоре които то4но по обед им се слуша музика на max...добре че детето не се  буди иначе  #2gunfire и то поне да беше хубава музика а те пускат некви стари шлагери и казачоци  ooooh! "Аз съм Гошко хубавеца..."

# 72
  • София
Евито също се оригва мнооого рядко, даже се чудех дали да се шашкам или не.
Аз друго да питам- задължително ли е бебко да суче шумно?
Аз виждам как Ева суче, но мн рядко се чува нещо и се чудя дали правилно я поставям  newsm78

# 73
Здравейте момичета и аз да се разпиша на 18.12 в 2:20 се роди моята дъщеря Виктория ,3300гр и е 50см

Последна редакция: пт, 22 дек 2006, 08:55 от bisa

# 74
Това е регистрацията на сестра ми, съжалявам  Confused

Общи условия

Активация на акаунт