Бързи здравословни въпроси и отговори – 38

• 37 198
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • под тепетата
Е, супер! Благодаря , KokoMira! Тъкмо ми свърши Тантум вердето, а нямам глас и ме боли гърлото. Опитах с тампон да мажа гранофурина, но ми се повдига.

# 616
С клечка за уши го мажа, имам много наличен, иначе бих си купила спрей.

# 617
  • Пловдив
Из нашите аптеки не са чули за такъв спрей Grin

# 618
Ах, това гърло. Мъчи ме 3 седмици яко, сега само от едната страна леко и лимфните. Обаче се появи ужасна кашлица и сополи да изгася пожара в панталона на мъжа ми само като се издухам един път.
Понеже дълго я влача тази настинка, дали ще ми изпише АБ лекарката ? Пия от 3 дни Имунотрофина, Улитус, Олинт от днес пръскам.
Направо не знам какво ми стана, но е факт, и че не съм се спряла - само търча напред назад по студа, и може би не успявам да се закрепя добре.

# 619

Питай в Найденови. Там имат повече неща.

# 620
  • Пловдив

Питай в Найденови. Там имат повече неща.
питах...мнооого учудена остана от въпроса жената Simple Smile
Ще звънна във вет аптеката.

# 621
  • под тепетата
Аз се сетих нещо друго - като ми се гади от тампоните, ще прелея гранофурина в шишенцето от Тантума. Само дано стане!

# 622
Здравейте.Личната лекарка ми предписа таблетки Хром 200 мг и диета с ограничаване на сладки храни, защото при профилактичния ПКК глюкозата ми е 5.9.Някой пил ли е, имате ли наблюдение за препарата?

# 623
Дали не е добре на ендокринолог да отидеш ?

# 624
Аз се сетих нещо друго - като ми се гади от тампоните, ще прелея гранофурина в шишенцето от Тантума. Само дано стане!
Вкъщи изтегляме малко количество със спринцовка и пръскаме в гърлото.

# 625
  • под тепетата
Пролетно цвете, май така ще стане, защото флакончето на Тантума е запечатано.

# 626
Пролетно цвете, май така ще стане, защото флакончето на Тантума е запечатано.
В дрогериите продават малки флакончета от по 50мл. в тях също може да се прелее от лекартвото.

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 09:47 от Пролетно цвете

# 627
  • Пловдив
Във вет.аптеката казаха, че се казвало Гранулин. Отивам да купя.

# 628
Да, и аз поисках направление за ендокринолог, но тя ме отряза нямало ми нищо, малко и били направленията.... Да пия хром и диета ,всичко  щяло да отшуми.

# 629
Отиди на платен прием. Трябва да се види откъде е висока захарта, особено ако водиш здравословен начин на живот. Панкреас също да се види.

Общи условия

Активация на акаунт