Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 15

• 45 210
  • 796
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Според мен размерите си отговарят. Аз съм 28/32, 28/33 или 28/34 за дънки, взех си такива и ми пасват точно. Талията е подчертано висока.

# 556
Здравейте момичета. Поръчах си парка Navaho. Какво мислите? Иначе тежи и ще топли доста. Взех я последна бройка за 247лв намалена. Пухът се сваля и ми се струва, че става по-спортна без него. Предните джобове са направени много интересно да си прибираш ръцете, снимах ги.

# 557
Здравейте , някой има ли код за бельо ?

# 558
Много интересно решение с тия кръпки. Аз харесвам парките, но не да са дебели и тежки и за голям студ, защото за мен топла зимна горна дреха, трябва да е дълга. Добре ти стои.

# 559
Много е хубава.Аз имам друг модел от миналата година от Амазон.Нямала съм толкова топло яке.Не нося козината по качулката,че много ми тежи.

# 560
Начи, аз трудно се изнервям, ама това вече на нищо не прилича. Две пратки днес, пак адресирани до адреса, който дори вече не фигурира в профила ми! Това е малоумно! И ме уверява тоя, че не било до там, а в приложението на Еконт пише другия адрес. Ще видим къде ще пристигнат, обаче ако не дойдат тук, вече ще ги направя на мармалад. Питах и за забавянето на парите - на 16-ти били получили поръчката. Е, как на 16-ти са я получили, а пишат, че ще възстановят пари на 13-ти!? Направо вече намам думи! Пълна какафония е в тоя сайт. Колкото и да е спокоен човек накрая му писва от толкова неразбории. Аман!

# 561
Море, най-важното е ти какво мислиш Simple Smile
Иначе ти стои много добре, само кожата на качулката ми се вижда доста голяма, имам чувството че те дърпа назад, но може и само така да ми се струва от снимката. 😁  Важното е на теб да ти харесва.
Значи, покрай страхотно стоящите на Теда кожени гащи на Pull and Bear, отидох да ги пробвам и аз, и евентуално да ги поръчам с код от сайта. Ми те в Парадайса по 16 кинта, а в АбаутЮ са 45, дори и с код за 30%, пак не мога да ги докарам на тази цена😎. За жалост са останали само малки номера, който е по-слабичък, ще намаже:

# 562
От вчера си оставям отново едни точки, много свежарски за моя вкус и топлят
https://m.aboutyou.bg/p/ragwear/prehodno-yake-danka-8842419

От днес си заминава обратно, беше ми любопитно какво е, видях и да пътува в кашончето.
Материята е хубава, модела е като залък измислен, уж втален - не  е. Дължината е никаква, на такава дебелина би подхождало средна дължина поне
https://m.aboutyou.bg/p/ragwear/funktsionalno-yake-calena-intl-7355420

# 563
Аз също поръчах яке, което надявам се да ми стане. Беше само 1 брой.

# 564
Някой знае ли дали в момента някой от инфлуенсърите да има код за намаление?

# 565
На мен са ми отказали тениската адидас. Като компенсация ми предложиха ваучер за 20%, ама с него няма как да докарам цената.

# 566
На мен са ми отказали тениската адидас. Като компенсация ми предложиха ваучер за 20%, ама с него няма как да докарам цената.
Ваучерът в мейла за отказаната тениска ли е или отделен?
Защото и на мен са ми отказали маратонки на  Pepe Jeans,ама само ме информираха.

# 567
  • София

Поръчах си тези два панталона, но за съжаление не са моята кройка. В талията са ми широки, а ако поръчам по-малък размер, в бедрата няма да ми станат. За капак и на дължина ми идват до около средата на прасците.

Много съм доволна и от двете блузки на Gap - меки, приятни на допир, не твърде къси, вталени.

Късите панталони на Карън Милън са истинска находка, стоят страхотно. С висока тясна талия, сравнително прибрани около бедрата.
Дънките на Salsa също са чудни - меки, еластични, тънки, с нормална към висока талия, прибират и оформят добре. Забелязах марката в  Scandal и си взех от там един чифт, след това от About you накупих още доста, допадат ми.

Някой питаше за банските на Lascana. Сетих се, че преди година си взех този. Реално не съм го вкарала в употреба, защото просто не харесвам цели бански и не ги намирам за практични. Един господ знае защо не го върнах... Иначе кройката е хубава, стои стегнато и красиво, отговаря си на размера (всъщност сигурно е сравнително удължен, защото съм висока 180см, а не опъвам презрамките твърде много). Иначе за бански костюми препоръчвам s'Oliver - сега бях на море и  изкарах почивката с няколко на марката и съм изключително доволна - еластични, съхнат бързо, стоят добре. Дори при плуване не ожулват кожата (имала съм случаи при по-активно движение във водата други бански да ми охлузят кожата около гърдите до кръв от търкането).

# 568
Море, много си готина. Парката е чудесна и ти стои много хубаво. Единствения недостатък за мен е високата цена Wink Да си я носиш със здраве.
Аз днес получих екип на Найк за синковеца.
https://www.aboutyou.bg/p/nike-sportswear/obleklo-za-byagane-5183856
Ще преценим вкъщи как е, че ми късеее долнището. Поръчката е от 11.01.2023г.

# 569
Нatred,
Благодаря за отзива за Ласкана. Аз за дрехи питах, понеже на тях всичко им е вискоза, но и бански гледам, така че ми е много полезно.
Ще погледна банските на с. Оливър, благодаря за насоката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт