Почивки в Хисаря - тема 4

• 44 297
  • 318
  •   2
Отговори
# 240
На Си комфорт е доста топличка водата напоследък, може да пробвате там. Добавям и Хелоу Хисар - също е малък басейн с топла вода.

# 241
Някой с тази годишни мнения за Империя? Как е спа центъра, има ли свободни шезлонги, какви са цените на процедурите и в ресторанта?

# 242
Здравейте!
Търся 2 нощувки за пенсионери. Трябва да бъдат със закуска и вечеря в самия хотел.
Колебая се между - Галери, Си Комфорт и Хелоу. И в трите май басейните не са големи? Все пак да има и някоя сауна, парна баня..
Чета и за хотел "Чинар", вероятно и той е от  този ценови диапзон.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 14:19 от Лиана

# 243
Здравейте!
Търся 2 нощувки за пенсионери. Трябва да бъдат със закуска и вечеря в самия хотел.
Колебая се между - Галери, Си Комфорт и Хелоу. И в трите май басейните не са големи?
Со Комфорт няма ресторант обаче, има само закуска. Иначе СПА-то и басейнът не са лоши, даже са с много добра температура за хладната по принцип вода в Хисаря. Хелоу пък няма никакво изхранване.

# 244
В Хелоу от миналата година имат бистро и предлагат изхранване целогодишно.

В Си комфорт няма ресторант.
И в двата хотела басейните са топли.
В Галери има ресторант, за водата не знам тази година как е, но мисля, че също е достатъчно топла.

# 245
  • София
Здравейте! Кой хотел бихте ни препоръчали за семеен уикенд с дете на 3 г. ? Имаме нужда от топъл басейн за детето и детски кът за игра.

# 246
Здравейте! Кой хотел бихте ни препоръчали за семеен уикенд с дете на 3 г. ? Имаме нужда от топъл басейн за детето и детски кът за игра.
Детски кътове има в големите хотели - Хисар, Сана, Емпайър, Аугуста.
Аугуста - не си го причинявайте!!!
Емпайър - цената е висока, качеството на хотел и обслужване не я оправдава.
Сана няма детски басейн, има детска секция в големия басейн.
За Хисар не съм сигурна в момента как стои въпросът с детския басейн.

# 247
  • Бургас
Търся хотел за четири или пет нощувки с басеин, с топла минерална вода и по възможност да има изхранване. Кой хотел препоръчвате....Мнения за хотел Сана....

# 248
  • shumen
Ние сме били в хотел Аугуста.Има вътрешен минерален басейн и изхранване.

# 249
Аугуста има най-добри условия за деца, включително водната пързалка в закрития минерален басейн Simple Smile Аз лично системно съм си причинявала Аугуста и детето е било щастливо
Хисар нямат детски закрит басейн, външните едва ли работят.
Сана е на хигиенното ниво на Аугуста, но имат едни топилца и толкова, там може да се иде на романтична почивка, но с дете не бих

# 250
  • София
Хисар има закрит детски басейн и зала за игра. https://hotelhissar.com/uslugi/zakrit-pluven-baseyn

# 251
  • Пловдив
В Аугуста е доста овехтяло, че и пързалката ми се стори не мн.надеждна, а уж бяха правили ремонт.

# 252
На закрития басейн на Аугуста ми е достатъчно да погледна нагоре към покрива и конструкцията и да не стъпя повече. И "бистротата" на водата ...

# 253
  • Пловдив
На закрития басейн на Аугуста ми е достатъчно да погледна нагоре към покрива и конструкцията и да не стъпя повече. И "бистротата" на водата ...
и това, да...

# 254
Някой с тази годишни мнения за Империя? Как е спа центъра, има ли свободни шезлонги, какви са цените на процедурите и в ресторанта?
Спа центъра е голям и всички зони, описани на сайта работят. Предстои пускане и на пътека на Кнайп. Вътрешния басейн ми се струва леко малък за размера на хотела, защото става пренаселено в пиковите часове и не може да се плува. Съответно и от шезлонгите остават единични бройки. Обаче малките шезлонги са много удобни за сядане, а и заемат по-малко място. Достатъчно са да си сложиш хавлията и халата. Като пуснат и външните басейни ще се балансира. Процедури не съм ползвала. В ресторанта е същото - недостатъчно маси, но пък през уикенда отварят съседна зала. Храната обаче е добра и разнообразна. Цените на напитките са високи. Паркинга също е малък за капацитета на хотела. Имахме проблем на рецепция, защото един от служителите не "виждаше" авансовото плащане и трябваше да чакаме при check-out да го "открият".

Общи условия

Активация на акаунт