Какво би ви накарало да сключите брак?

• 29 894
  • 1 246
  •   1
Отговори
# 1 200
На мен ми е нелепо на 45 годишна възраст някой да вика майка си да му помага. Независимо от географското местоположение.

# 1 201
На мен ми е нелепо на 45 годишна възраст някой да вика майка си да му помага. Независимо от географското местоположение.
И на мен така. Аз възрастта след 40 я свързвам само с гледане и угаждане на мен самата, ама ето ти житейски обрати.

# 1 202
Бракът е нещо прекрасно, бракът е това да имаш едно прекрасно вълнуващо изживяване и да се помния цял живот. Някои хора казват -ами скъпо е всичко, бракът излиза много скъпо. Всъщност истината е, че се намира начин. И защо повечето хора предпочитат да живеят на семейни начала? Защо смятат, че да сключиш брак е по-правилно след като имаш вече дете от този човек? Аз не разсъждавам по този начин. Смятам, че една връзка трябва да се развива, а това дали ще имаш дете или не от този човек е съвсем друго нещо. Има го и друго.  Когато сключваш брак обаче внимавай, защото се правят някои и други номера или все нещичко ще липса. Например пиафлората, на която бяха халките ни се оказа, че я взела една бивша колежка, с която работех в една стая. И то как се е случило-един роднина носел цветята и тя ги видяла и се заговорили и така си взела пуиафлорката ми. Търсих я цяла вечер къде беше. Накрая разбрах кой я е взел. Внимавайте защото и други неща могат да ви изчезнат.

# 1 203
Хайде да правим разлика между сключване на брак и провеждане на цирк (сватбено тържество).

# 1 204
  • По света и у нас
Бих се омъжила ако обичам мъжа и знам че мога да разчитам на него за абсолютно всякакви неща, комфортно ми е с него - не ме натоварва, не ме дразни, не виждам никакви пречки между нас , решила съм че ще си бъда с него от тук нататък и други няма да има вече, и че където и да живеем по света няма да ни е проблем и на двамата.

# 1 205
Че ще бъда вечно само с него, независимо от всичко, не бих си позволила да допусна. Животът обича да си прави шеги с нещата и хората, в които мислим, че сме сигурни. На мен бракът въобще не ми е нито важен, нито нужен, но бих го направила за даден мъж, на когото действително много държа към момента и който по значими за мен критерии се е доказал, че си струва.

# 1 206
Аз съм привърженик на брака, сключила съм брак и детето ни е заченато и родено в брак. Така го чувствам, така живея. Но ти, авторке, май не ги усещаш нещата по този начин и за това търсиш нещо да те "накара" да го направиш. Това не го намирам за разумно. Накарването ми носи полъх на пречупване на нещо в себе си, на компромис. Ако ти трябва причина или обстоятелство, което да те "накара", по-добре не го прави

# 1 207
Бих се омъжила ако обичам мъжа и знам че мога да разчитам на него за абсолютно всякакви неща, комфортно ми е с него - не ме натоварва, не ме дразни, не виждам никакви пречки между нас , решила съм че ще си бъда с него от тук нататък и други няма да има вече, и че където и да живеем по света няма да ни е проблем и на двамата.

Хитър начин да кажеш, че си против брака Simple Smile Simple Smile

# 1 208
Това. С плюс ако сватбата е на плаж/яхта и после околосветско пътешествие като "меден месец".

# 1 209
# 1 210
  • По света и у нас
Bowerik, какво не ти е удобно, кое не ти се вижда нереализируемо?

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 20:11 от PriMadonna

# 1 211
За реализируемост, признавам, не съм се замислял.
Мислите ми бяха по-скоро в посока кой и какъв ли би могъл да е щастливеца, избран за реализатор?
Trollface
Да направим някаква фондацийка да го подпомогнем морално и материално, че не го виждам как би се справил.
Нали сме във форум за взаимопомощ?

# 1 212
  • По света и у нас
Запази си 4те лева. Може да ти потрябват да купиш кафе на жена ти.
Моя човек не го мисли, който иска той намира начин.

# 1 213
Отношенията ми със жените не се основават на имане и нямане - не съм говорил никога за жена "ми". Нямам "моя" жена, не притежавам нито жени, нито мъже Simple Smile
Със жена аз "съм" Simple Smile
Колко "съм" и колко "не съм" със съответната жена зависи от нея, естествено.
И левове нямам Simple Smile
А кафе пия само на работа, сутрин, пък там е без пари, и то машината, която купиха преди 2 години е доста добра, италианска, прави добро кафе Wink

# 1 214
Интересно дали почти 2г по-късно BasilA се е оженила за трети път

Общи условия

Активация на акаунт