Самият подпис не е променил любовта ни. Няма как да стане това. Просто ни даде един завършек, от който ние лично имахме нужда.
Пък и съм забелязала, че в тоя форум все се говори и се визират имотите на мъжа.. ами ако жената е "по-имотна"? Пък и не смятам, че аз или мъжа ми /така си го наричам, щото искам/ имаме морално право върху наследствени имоти на другия. Едните са си на моите родители, другите на неговите. Общо ако се купува, казах, няма никакъв проблем да се впишат и двамата в нот. акт. Или един апартамент за единия, един за другия и всичко е точно. Децата наследяват родителите си, независимо в брак или не.
), жилище си имам, доходи, да чукна на дърво, също, не ми е проблем. Аз обичам нещата да са явни и документалното да съответства на фактическото, но не бих се молила, намеквала, въздишала (имало е във форума такива теми) и прочие за такова нещо. Не ми е мечта роклята, предложението и пр. Еле на стари години - бих се чувствала категорично неудобно да се правя на нежна булка с бяла рокля (само подпис може и на стари, разбира се). А не ми е и някаква голяма романтична любов, на мен големите ми влюбвания са били други, но понеже никога през живота си не съм била хубавица, там също не съм докарвала до мечти за сватба, понеже и до каквато и да било взаимност не съм стигала даже. 

Препоръчани теми