Какво би ви накарало да сключите брак?

• 30 000
  • 1 246
  •   1
Отговори
# 1 035
То всеки влиза във връзка заради "полезностите" - зависи от момента, от нуждите.
Някои го наричат баланс , други по различен начин. Важно е усмивки да има😊 тогава връзката се счита за успешна.

# 1 036
То всеки влиза във връзка заради "полезностите" - зависи от момента, от нуждите.

Така е. Просто ми се струва по-нормално да се обвържеш с някого, защото се чувстваш добре с него (не само в секса), а не заради някакви материални подбуди.

# 1 037
  • София
Когато връзката стане сериозна и възникне въпросът "Къде ще живеем?" материалното рязко се намесва.

# 1 038
Индивидуално е разбирането за полезно във всяка връзка - пари, имоти, здравен статус, интелектуално ниво,  секс, чуства най-различни ...

# 1 039
  • София
Абсолютно целият пакет ми е важен, не ми стои на дневен ред или/или.

# 1 040
Разбира се, че е важно на какъв етап е връзката. Мисълта ми беше, че първоначално не бих се замислила толкова за материалните неща. Ако/когато се стигне до по-сериозно обвързване, тогава вече те имат значение.

# 1 041
В началото обикновено подхождаме инстиктивно и едно нещо е водещо , освен ако не се подхожда конкурсно - СV , одобрените на интервю и срок на изпитание😉

# 1 042
То едното нещо, което е водещо, при мен например няма как да се появи към някой грозен, невъзпитан, прост или безпаричен. Та пак стигаме до целия пакет.

# 1 043
  • София
Ами, конкурсът започва от първите няколко разменени реплики и е двустранен, не едностранен.
С трубадур без гарантиран доход и живеещ у мама, но възвишен ментално и емоционално - няма как да ни се случи калимерата.

Материалистка ли съм? Не.
Просто неуспехите на един важен житейски фронт, водят колапси в другите.

# 1 044
BasilA, какво реши, ще казваш ли да?

# 1 045
В момента НИЩО

# 1 046
Сменихме статута на връзката. Ще караме като гаджета засега. Желанието ми е да се случват по-бавно и плавно нещата. Макар трудно да удържам, но каквото-такова. Smiley

А?

# 1 047
  • София

Не ще да се жени, момчето Joy

# 1 048
Сменихме статута на връзката. Ще караме като гаджета засега.
Че какъв беше статутът досега?

След сума ти страници за пари и наследства те разбирам.

# 1 049
Що гаджета? Ако си живеете заедно, той статутът на връзката като връзка не се променя с подписи.
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт