Какво би ви накарало да сключите брак?

• 29 993
  • 1 246
  •   1
Отговори
# 1 050
Не живеем заедно. Аз така пожелах за момента.

# 1 051
  • София
Дори не живеете заедно, а те натиска за брак?

# 1 052
  • София
В началото на темата живееха заедно, та не знам.
Но щом Босилка е решила така, смятам има нужда от озаптяване на напористия.

# 1 053
В началото на темата живееха заедно, та не знам.
Но щом Босилка е решила така, смятам има нужда от озаптяване на напористия.
Точно!

# 1 054
  • София
На мен наистина ми е интересно какво се крие зад това да е толкова напорист - в смисъл, на нейно място бих искала да знам. Смущава ме такава прибързаност.

# 1 055
Лудо влюбен е. Не бил срещал жена като мен, точно това търсел и скача с двата крака. Така казва той.
Аз го отдавам по-скоро на характера му – напорист, свръх емоционален, импулсивен и действен. Но мен също ме смущава това бързане и сме говорили.

# 1 056
  • София
Ох, с тия свръх емоционални и импулсивни мъже не знам, мен ме напрягат неистово в очаквания и желания, като на
roller coaster съм.
А аз съм ленива и мързелива да се впускам в подобни приключения.

# 1 057
  • София
Зодия?

# 1 058
  • София
Тези качества - свръх емоционален, импулсивен и действен - често вървят с взрив на емоции, и ядрена зима, когато нещата утихнат. Затова и не е добре да се бърза. Много мъже са така - удари ги емоцията и си мислят, че могат да завъртят всички звезди в обратна посока. Другият вариант е да каканиже редовните клишета поради някакви негови си идеи. При всички положения - на твое място, аз зор за бързане не бих имала. Нещата се доказват във времето. А важни крачки не е добре да се прескачат (например - съжителство), защото после водят до изместени конфликти, дори нещата наистина да са чисти и искрени.

# 1 059
Ох, с тия свръх емоционални и импулсивни мъже не знам, мен ме напрягат неистово в очаквания и желания, като на
roller coaster съм.
А аз съм ленива и мързелива да се впускам в подобни приключения.
Позволявам си да цитирам, защото съм същата и, разбира се, напълно съгласна. С такъв човек може да е интересно, но и изморително, а аз все повече търся спокойствие.

# 1 060
  • Между гори и планини
Като чуя за импулсивен човек веднага се сещам за истеричен. Аз съм прекалено заземена, а с годините и мнителна.
Преди много години имах едно такова гадже, много влюбен, почти веднага ме представи на приятели, семейство, големи планове в главата му. На пръв поглед мега идеален, много настойчив че аз съм жената на живота му. Светнаха сигналните лампи. После жената на единия му приятел се изтърва за навик който има и всички бяха щастливи, че покрай мен не го проявява. И си плюх на петите и изчезнах.

# 1 061
На мен наистина ми е интересно какво се крие зад това да е толкова напорист - в смисъл, на нейно място бих искала да знам. Смущава ме такава прибързаност.

Сигурно никоя друга не му е вързала. Обикновено такива мъже напират за сериозност, брак и тн още от първите месеци.

# 1 062
Имах един кандидат, на който директно му казах, че с него се чувствам като на влакче в увеселителен парк. Забавно е за кратко, после искаш да слезеш и да си починеш. Той наистина се опита да забави темпото, но просто не му идваше отвътре. Много беше влюбен в мен, но аз не бях съвсем свободна емоционално, а и не си пасвахме като темперамент, така че нещата изобщо не се задълбочиха.

# 1 063
  • София
Аз бих побягнала с писъци от такъв, за шансове - няма шанс.

# 1 064
Подобните се привличат и обичат  огъня , ама обикновено всичко е до срещата със  следващия катализатор.

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 20:41 от ccvet

Общи условия

Активация на акаунт