Какво би ви накарало да сключите брак?

• 29 985
  • 1 246
  •   1
Отговори
# 1 065
Роки, Близнаци.
//
Сигурно никоя друга не му е вързала. Обикновено такива мъже напират за сериозност, брак и тн още от първите месеци.
Не е такъв тук случая.
//
Да, иска ми се да поразвия във времето емоциите и да им дам време да се канализират, утихнат и изчистят. Да мине малко ефекта на розовия период.

# 1 066
Цитат
Да, иска ми се да поразвия във времето емоциите и да им дам време да се канализират, утихнат и изчистят. Да мине малко ефекта на розовия период.
Побързай, да не се застъпят с Критическия период. Тъкмо да се е канализирало всичко и да избий тръбата.

# 1 067
Адиии, суз.
По-полечка. После жените били злобни.
Винаги съм се чудила как може някои да отдават обърканите си животи и истерии на неща като ПМС, тийнейджърство, възраст...
Абутко, това не беше ли за мъжете? Кризата на средната възраст? :>

# 1 068
Ми то, хората са различни стихии...едни огнени и импулсивни,  едни земни, едни водни. Не, случайно трябва да се обвързваме с хора, които ни импонират, както по душевност, така и по акъл.

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 21:58 от happy doc

# 1 069
И пистолет опрян в слепоочието не би ме накарал да сключа брак. След определена възраст човек цени най-силно свободата си. Не бих дори съжителствала с мъж, и съм готова да понеса последствията от решението си.
Това обаче съм аз, и не виждам с какво би помогнало на Босилка и нейния казус.

Прочетох първия пост, и знам, че не става дума за млада и/или наивна потребителка.

# 1 070
  • Между гори и планини
И аз на сегашните си години и акъл дори не бих живяла с мъж. Ценя си личното пространство и не ми се слугува на друг. При това съм щастливо омъжена, но преди 20 години. Деца съм родила и това като вид майчин дълг съм отметнала, тогава за какво ми е? Да му шетам, да се съобразявам, а не!

# 1 071
Напълно ти споделям гледната точка. Ако в някакъв момент се разделя с мъжа ми, съм напълно наясно, че с друг няма да живея. Забавления, да, ама да го прибера у нас, ай мерси. За кво ми е да му обирам чорапите Joy

# 1 072
Недейте тъй на едро.
То и аз не щях да живея с мъж след развода, ама - я как добре си съжителствам.

# 1 073
  • София
Те за тях си говорят, какво едро.
Ти си живееш чудесно, ама толкова чудесно брак не щеш. Та всичко за всички е точно.

# 1 074
Като не е опряло яйцето на задника се говори лесно. Щом ще ви е по-добре що не им кажете на тея мъже, че са ви тежест и е време да си ходят. Седите си на дупетата и сигурно свещи палите да са ви живи и здрави. Тук във виртуала гърмим сватбарската. Като ревете за "свободата", ами освободете се.

# 1 075
Като не е опряло яйцето на задника се говори лесно. Щом ще ви е по-добре що не им кажете на тея мъже, че са ви тежест и е време да си ходят. Седите си на дупетата и сигурно свещи палите да са ви живи и здрави. Тук във виртуала гърмим сватбарската. Като ревете за "свободата", ами освободете се.

Не съжителствам с мъж, и ми е добре.
Не рева за свободата, имам си я.

# 1 076
Дълго без мъж сама едва ли ще издържа, без да съжителствам имам предвид. Аз си обичам да създавам атмосфера за двама.
Въпросът е да съм с правилния за мен.

# 1 077
Не мисля, че като съм омъжена слугувам на мъжа ми или че съм загубила свободата си.

# 1 078
  • София
Тук във виртуала, която не е поискала, тая не е била шут. Чети темата внимателно.

# 1 079
Дълго без мъж сама едва ли ще издържа, без да съжителствам имам предвид. Аз си обичам да създавам атмосфера за двама.
Въпросът е да съм с правилния за мен.

А баш. Омъжените да си седат на гъзО и да не търсят сметка на решилите друго. Таквиз приказки - много съм си добре с този, ама ако се разведа сама ще съм си са от празни по-празни, на хора с дефицити, ама айде - диагностиката утре и на друго место.

Общи условия

Активация на акаунт