Искам развод

• 13 597
  • 178
  •   1
Отговори
# 150
Бюрото по труда имаше една програма Родители в заетост, съветвам ви да опитате с нея, но не знам до каква възраст трябваше да е детето. Тя е за работещи родители, които не искат да си пускат детето на градина, отпускат детегледачка, може и да е близък човек,плащат заплата.  Друг вариант не виждам, освен нещо с работа от вкъщи. Да не ви плаша, но детето ви ще боледува така до 4та група. Sad

# 151
Аз си намерих работа от изцяло вкъщи, избрала съм смяна 15 до 00 часа, към компания BPO( Business Process Outsourcing) за близо 3000лв заплата, не знам дали това е голяма заплата, мисля че е средната за София, защото всичките ми познати взимат около толкова и те са в такива компании. Който търси намира, на мен ми се наложи заради мои здравословни проблеми отсъствах прекалено много и нямаше как да продължа в офис. Половината ми колеги са от майна си райна Кюстендили, Пловдиви, Стари Загори. Имам колеги с малки деца. 2023 та година не познавам нормален млад човек, който да иска да работи в офис, та конкуренцията е голяма, но има и доста позиции в днешно време, преди короната нямаше. Нямах никакъв опит за длъжността която извършвам, бях секретарка преди това, но реално на предишната ми работа не правех почти нищо, на уърд и ексел им знам само най-базовите функции, но съм с перфектен английски, това е задължително минимум условие за тези компании. Аз имам висше, но това не е условие в тези компании, особено ако искате да сте обикновен съпорт, моята длъжност е малко по-специализирана. Ако знаете как да си направите хубаво св можете да си уредите интервю за такава работа. В тези компании ви обучават изцяло, така че няма смисъл да се насочвате към конкретна сфера, можете да изпълнявате много различни длъжности през годините и да работите в различни проекти. Изобщо не ми е натоварено, никой не ни следи дали всяка секунда сме на компютъра, може да се върши всичко вкъщи, може да се работи отвсякъде, аз работя само в специализиран софтуер, нямам обаждания, чатове или мейли. Всички заплати в тези центрове вече са над 2000лв, с изключение на 2-3, които са дъното. Имате и допълнително здравно осигуряване, ваучери за храна и най-забавното дават и сума на месец за транспортни разходи, въпреки че работата е от вкъщи и по 50лв на месец за интернет, въпреки че аз плащам 15 за моя Smile

Здравей,
Може ли да пишеш на лично, имам един въпрос относно поста ти. Благодаря:)

# 152
Единственият Ви вариант е да имате недвижима собственост, която да продадете и с парите да купите времето, през което да отгледате детето си. До 14-годишна възраст, по закон, детето е малолетно и под пълен надзор от възрастен. Вие нямате помощ от роднини/ това между другото е много често, не сте изключение, за съжаление на малко хора им пука реално за децата им и съответно после и за внуците/  Няма как да работите, дори да ви търпят отсъствията, ще причинявате страдание на детето си, защото вие реално няма да изпълнявате родителските си задължения. Детето ще е при чужди хора от сутрин до вечер без физическа и емоционална грижа от ваша страна. Това означава, че няма да можете да изградите добър имунитет и здраве, възпитание и мислене, детето няма да има достатъчно сън, разходки навън въобще, т.е достатъчно движение, пълноценна храна, спокойствие и достатъчно внимание също. Елементарните базови нужди няма да са покрити. Вие и сега сте в омагьосания кръг на медикаментите, заради държавните детски заведения, за съжаление, където децата са наблъскани в групите като някакви животни. Отговорността при отглеждането на едно дете е огромна, тя е едновременно физическа, емоционална, финансова. Хубаво е нещата, малко от малко нали, да се планират. В много лошо положение сте. Ще си намерите някаква работа, за някакви пари,  обаче свободата на детето ви, здравето, щастието, истинската грижа -  всичко това отива на кино.

# 153
Не разбрах на колко е детето, ама до 14 годишна възраст под постоянен надзор е най-голямата глупост. От 8 до 12 постепенно стават достатъчно самостоятелни да стоят сами, даже и да ходят на училище сами.

# 154
Е то сега всички,които сме отгледали децата си с помощта на държавни детски градини,да си посипем главата с пепел.
И при двама работещи на пълен работен ден родители,децата са в детски заведения от 8 до 17,30.

# 155
Тоест при всички двойки майките не работят, а си гледат децата до 14 г.? Хъхъхъ. Така става, да.

# 156
  • София
Скрит текст:
Единственият Ви вариант е да имате недвижима собственост, която да продадете и с парите да купите времето, през което да отгледате детето си. До 14-годишна възраст, по закон, детето е малолетно и под пълен надзор от възрастен. Вие нямате помощ от роднини/ това между другото е много често, не сте изключение, за съжаление на малко хора им пука реално за децата им и съответно после и за внуците/  Няма как да работите, дори да ви търпят отсъствията, ще причинявате страдание на детето си, защото вие реално няма да изпълнявате родителските си задължения. Детето ще е при чужди хора от сутрин до вечер без физическа и емоционална грижа от ваша страна. Това означава, че няма да можете да изградите добър имунитет и здраве, възпитание и мислене, детето няма да има достатъчно сън, разходки навън въобще, т.е достатъчно движение, пълноценна храна, спокойствие и достатъчно внимание също. Елементарните базови нужди няма да са покрити. Вие и сега сте в омагьосания кръг на медикаментите, заради държавните детски заведения, за съжаление, където децата са наблъскани в групите като някакви животни. Отговорността при отглеждането на едно дете е огромна, тя е едновременно физическа, емоционална, финансова. Хубаво е нещата, малко от малко нали, да се планират. В много лошо положение сте. Ще си намерите някаква работа, за някакви пари,  обаче свободата на детето ви, здравето, щастието, истинската грижа -  всичко това отива на кино.
Изключително добри съвети, ако целта е да се отгледа едно хилаво, неспособно да се справя самО, дете.

# 157
Типична патология на емоционален инцест. Няма кво да се коментира

# 158
Скрит текст:
Изключително добри съвети, ако целта е да се отгледа едно хилаво, неспособно да се справя самО, дете.
Изключително добри съвети за хора, които обичат реално децата си и съответно не желаят да ги превръщат в поредните роби с безсмислен и нещастен живот, вместо пълноценен, щастлив и свободен. Когато сте неспособни да покриете дори най-ниското ниво на потребностите на пирамидката на Маслоу или елементарните физически нужди, поне замълчете. Жалко за децата, които от бебета са лишавани от здраве, спокойствие, сън, добра храна, разходки, внимание, истинска грижа. Какво да споменавам за развиване на интелекта, при невъзможност дори елементарното да се осигури. Съжалявам децата, които са “ отглеждани” по подобен начин, само на приказки. Всеки може да обича на думи. И човек живее хубав живот, когато има достатъчно висок интелект, не когато си е останал на ниво да коментира какво е ял, какво реалити е гледал по тв и каква е прогнозата за времето. 90% от родителите са жалка картинка. Не ви изнася да го чуете, но фактите са си факти. Супер много невъзпитани, агресивни, нагли деца, със скапано здраве, болни.  Защо ги създавате тези деца - за да ги тъпчете с медикаменти през месец, за  да не можете на една нормална разходка да ги изведете навън, да не можете да им осигурите спокойствие? Тънат в посредственост като деца и после логично се превръщат в посредствени възрастни. Те просто не познават друг живот, освен да са прегърбени по 10 часа в училище на дървения чин. Не се справят с живота невежите хора, мислещите нямат проблем да живеят добре. Мислещите  деца се превръщат в мислещи възрастни, само че кой да го развие този интелект, не става докато си играем на родители и хвърляме по една супа вечер на детето.  Но Вие няма как да разберете какво Ви пиша, за вас ненормалността е нормалност. Просто не познавате друго, за съжаление. Отглеждането на дете е голяма отговорност, която доста родители, видимо, не осъзнават. Жалко за децата, защото те не са виновни, че имат родители, които само прехвърлят отговорността по отглеждането им на когото намерят.

# 159
Рязко развали резултата от провокацията.
Успешният интернет трол не пресолява чак така манджата.

# 160
  • София
Ема ми спести писането от телефона.

Не знам защо напоследък често ми се налага да обяснявам, че за да лъжеш добре, ти трябват повече мозъчни гънки.

# 161
Да не ти разбивам мечтите, ама имам други наблюдения точно за децата дето най много им треперят и покрай тях търчат баби, лели и стринки, или са единствено занимание и смисъл на живота на майката- орлица. Как да ти го кажа по деликатно - получават и скапано здраве от прекаленото изнежване, и в живота получават един куп отклонения и все някой трябва да ги води и закриля. Така че бих казал жалко за твоето дете.
Май монтесори майка му се вика на тва, ама тази вече е доста напред с материала

# 162
Rumi11111, вместо да пишеш чаршафи, кажи на практика как се случват нещата, каква алтернатива предлагаш. Пишеш някакви теоритични неща, които звучат прекрасно, ако не вникнеш в смисъла им и са абсолютно неприложими за съвременното общество. Кажи сега - жената продава имота, взема парите и какво се случва след това. Да кажем, че детето е на три години.

# 163
Rumi11111, вместо да пишеш чаршафи, кажи на практика как се случват нещата, каква алтернатива предлагаш. Пишеш някакви теоритични неща, които звучат прекрасно, ако не вникнеш в смисъла им и са абсолютно неприложими за съвременното общество. Кажи сега - жената продава имота, взема парите и какво се случва след това. Да кажем, че детето е на три години.
Ми докато стане на 14 му бута храната с лъжица в устата. Или докато свършат парите от имота. После - каквото стане. Един ден тая майка като умре и няма кой да дундурка голямото детенце, на нея така или иначе няма да й пука... Joy

# 164
  • София
Успокойте госпожата, че тук сме се наблъскали останалите 10% Laughing

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 17:14 от Ms.Gorgeous

Общи условия

Активация на акаунт