Всичко за всички марки гел лакове - тема 45

• 37 508
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
Lolo, с какъв телефон правиш снимките?

Кармила, защооо? Защоооо каза за базите на HD Hollywood? Disappointed Relieved Сега ще трябва да поръчам една, шопинг маниакът в мен се пробуди отново.

# 211
Топ Palu shine, много съм разочарована, дори и да махна лепкав слой на цвета пак е така, от makeup:

Скрит текст:

Аз смятам занапред да се въздържа от покупки на лакове от този сайт, напоследък все проблемни уцелвам.

# 212
Едната свърши, след като я опатках, ако ще те успокои. Останаха синя и розова. Аз защо отворих се чудя като не искам да пазарувам. Много лошо направиха с това зареждане тия хора. А и взех да раглеждам и другите секции в търсене на определен продукт, който диря от години подобен, та стана страшно.
Аз със снимките съм много зле, уж телефонът ми не снима лошо, но като взема да снимам маникюра си и все едно със сапунерка. И аз като Regalia подозирам, че проблемът си е в мен.
M_Oliviya, така се набръчка след полагането на топа ли? Колко време го пече? Виждала съм такова нещо с цветни лакове, но за пръв път с топ такъв филм Flushed

# 213
  • София
Esmeralda ами тук качените снимки са правени с различни телефони 😀 и с iphone като докопам на моя мъж и с моя (huawei p30 pro) и с на майка ми (samsung) та по скоро май си е до ъгъл на снимане.. И с iphone ви се е случвало ужасни да се получават въпреки хубавата камера 😀 проблем ми е понякога че снемки под лампата стават на едни дразнещи ,, черти'' буквално.. от светлината от лампата явно е по-силна ии ярка (бяла се води) и се получават черти, но пък не всеки път се получават.. Вече и аз не знам.
M_Oliviya сигурна ли си че цвета е бил добре изпечен и че не е имало нещо мазно отдору на мострата преди да нанасеш топа, ако си го пипнала без да искаш с пръст без ръкавица например.. Не е нормално така да стои определено..

# 214
Този е друг магазин, Бютимол е с оплакването.

Моят топ на Гелиш е оттам. Изглежда ми, че е оригинален. Но аз не мога да го похваля чак толкова, колкото някои съфорумки. Лъскав е една седмица, после се появяват драскотини и матиране по края.

Зависи и какво е ежедневието, но според мен няма топ, който да стои идеален три седмици То все пак е нещо, което трябва да може да се свали от нокътя, ако хич не се драска, какъв ли материал трябва да е!

А в този xpertbeauty оригинални ли са стоките? Този ли беше магазина, за който се оплакваше някоя дама, че дават стари стоки + някаква тъпотия със системата за незавършени поръчки?

едно време гелиша ми държеше гланц до край, сега ще тествам и ще видим

Regalia, за Коди, не е от печенето, моята лампа е Sun5 и е силна и нова, от топа е

# 215
Така на дупки става още при нанасяне, цветът отдолу си е ок, пробвах и с друг цвят, и с един слой цвят, и да бърша лепкавия на цвета. Разклатих го добре, не ми хрумва какво друго да го направя.
Просто пак си купих лак за кофата!

# 216
Имаш ли приятелка, която се лакира и тя да го пробва? Много жалко! Защо не им пишеш да пробваш да го върнеш и да опишеш проблема? Аз до сега такива проблеми от мейкъп не съм имала. Само веднъж един лак беше с дефектна опаковка и успя да се разлее преди да го ползвам, но за 5 лв. прецених че не ми се занимава. Иначе и парфюмите са им ок, гел лаковете също,продуктите за коса  са без забележка. Сега ще им видя бяла козметика и хайлайтърите как са и видях tangle teezer, но ще остане за друг път, че днес се олях яко.

# 217
  • Пловдив
Момичета, даже и първите ви маникюри са по-добри от на някои ''професионалистки'' Heart
Аз да попитам някой по-назад беше похвалил едни керамични фрези от мейкъп. Сега видях,че са за кутикули. Не съм имала досега такава, а точно за кутикулите искам да сменя.По-хубави ли са от другите? Пламък, ама не от най-остирте, ако ме разбирате Joy Не мога да се ориентрам обаче с някакви милиметри упоменати...

# 218
  • Plovdiv, Bulgaria
Топ Palu shine, много съм разочарована, дори и да махна лепкав слой на цвета пак е така, от makeup:

Скрит текст:

Аз смятам занапред да се въздържа от покупки на лакове от този сайт, напоследък все проблемни уцелвам.
Ох, и аз го чакам. Че и база, и праймър..уж след хубави отзиви. Ще споделя мнение като ги пробвам.

# 219
Айде, чакам да кажеш как е.

Скрит текст:

Ох, и аз го чакам. Че и база, и праймър..уж след хубави отзиви. Ще споделя мнение като ги пробвам.

# 220
# 221
Добре, освен Kodi, коя друга марка база и топ са добри ? Има ли нещо добро на по сносна цена ?

# 222

Какво е това с което залива нокътя в началото? Nerd

# 223
Акрилна пудра. По принцип я слагат за здравина, но напоследък в клипчета за омбре градиент я ползват, но не знам защо.

# 224
Много неприятно за Коди наистина, да даде човек 20 и кусур лева и накрая дефектен лак. Много жалко момичета. И аз така се ядосвах с Кларесите, някои даже ги бях купувала от Бюти мол на 10 лв за брой. Следващ път като реша да купувам мисля да взимам Семилак, макар, че се надявам вече никакъв лак да не купувам. Накупила съм куп неща, а тези за декорация изобщо не съм ги пипнала нито камъни, стикери, акварелни капки, все всичко ми се вижда кич и накрая всички пръсти с един цвят, а понякога ми се вижда и трудно. Все си казвам, че няма смисъл от много купуване, а по-скоро в подобряване на техниката на работа, но женското сърце не търпи. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт