Всичко за всички марки гел лакове - тема 45

• 37 498
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
karmillaаааааааааа имаш ми телефона Grinning. Да ме сезираш за такива неща ама ха  GrinningGrinningGrinning. Пак ги изтървах пустите потали. Има само син,а аз такъв имам даже в момента съм с него. Пфу. Няма Гелиш в Бютиексперт бре Grinning. Не е наличен топа. Направо се бях засилила да си викна един пресен,че моят не си знае годините Grinning.

# 226
Здравейте, включвам се само да благодаря за споделените мнения преди няколко поста относно прахоуловителите . Вече се сдобих с желания такъв, който да отговаря на изискванията за наличието на филтър и необходимата мощност. Много съм доволна.. Simple Smile)

# 227
Аз само да споделя, че върху филтъра на такъв прахоуловител слагам много тънка салфетка единична, така не влияе на всмукването, а се удължава живота на филтъра, защото не се цапа толкова.
Здравейте, включвам се само да благодаря за споделените мнения преди няколко поста относно прахоуловителите . Вече се сдобих с желания такъв, който да отговаря на изискванията за наличието на филтър и необходимата мощност. Много съм доволна.. Simple Smile)

# 228
Аз само да споделя, че върху филтъра на такъв прахоуловител слагам много тънка салфетка единична, така не влияе на всмукването, а се удължава живота на филтъра, защото не се цапа толкова.

Благодаря за съвета 🫶😊

# 229
Esmeralda23 всички твои маникюри са невероятни и ръцете са ти красиви!
Marilyn много красив маникюр, цвета е супер! На semilac топа и аз го имам и съм доволна. База  за сравнение имам само с топовоте на Коди, на семилак е много по течен.
LoLo30 този с синичкото и броката е мн. симпатичен, а сивобелия с рисунката е много елегантен и професионален. Наистина страхотен прогрес!
За любителите на Семилак в Нотино в момента има на промоция по 11,00лв. и 16,00лв.      , ако се интересува някой.
SpasimiraS и аз имам същият прахоуловител и съм доволна, само шумът малко ме дразни.

# 230
И аз имам същия прахоуловител и винаги го препоръчвам тук, за лична употреба е супер, да не говорим, че много маникюристки работят с такъв и професионално.
И аз преди му слагах мокра кърпичка или тънка салфетка върху филтъра, за да не се цапа. И мислех, че работи и всмуква добре. След някакво време обаче веднъж го пробвах без кърпичка - има сериозна разлика, събира много повече прах. И вече си го ползвам без - все пак дробовете ми са по-ценни от филтър за 10 лв, който така или иначе ще издържи минимум година.

# 231
Ето и моя януарски маникюр. Опитах се да го кача преди няколко дни, но не ми се получи.
 Първо опитах с зеления  805 на Клареса, но го махнах защото се набръчка.Това нещо наистина няма изпичане. Сега съм с Елисиум и флаш топа на Семилак.

Много е бляскав на живо този топ.

# 232
  • Пловдив
Може ли малко повече инфо от къде е прахоуловителя? Ако е възмножно линк направо Blush
Леле, като ви слушам по колко топ-а имате и ме досрамява....Аз откакто съм започнала съм с един Гелиш и като гледам ще ме кара до...не знам кога Joy

# 233
Seengirl, най-евтини са в олх, напиши прахоуловител с филтър и ще ти излязат варианти и продавачи.

Леле, аз точно поръчах Клареса 805 ... Cry

# 234
  • София
Момичета, а с този прахоуловител, който имате белия, да ви питам оостава ли ви след пиленето някакъв остатъчен прах > Покрай < него при приключване с пилен или всичко си отива вътре и не се налага да чистите прах около него? Защото големичък ми се струва би трябвало да обира,  понеже с моя розовия, който е по-малък си остава и известно количество около него, може би ако беше по-голям нямаше.. И Трябва ръката да е точно над него и в близост, че прахта да отива директно в него и да няма отстрани

# 235
Много малко разпиляване на прах има, понякога само накакви отделни прашинки, но зависи и от това как позиционираш ръката. Самият прахоуловител не е супер голям.

За сравнение имам и друг с филтър, страшен боклук 2 в 1 пила и прахоуловител,  кръгъл. Ползвам го при мама, но филтърът му е квадрътен и по-малък. Страшно раздухва прахта и повече има по масата, отколкото вътре в него. Та размерът има значение.

https://amzn.eu/d/5ic3aC7

# 236
Може ли малко повече инфо от къде е прахоуловителя? Ако е възмножно линк направо Blush
Леле, като ви слушам по колко топ-а имате и ме досрамява....Аз откакто съм започнала съм с един Гелиш и като гледам ще ме кара до...не знам кога Joy

Моят го поръчах от този сайт, понеже беше с 40 лв по-евтин от цената в сайта на Елена Арт. Не знам дали е същият модел, но ако съдим по описанието и вида, може би да.
Ето и линка:
http://iskambg.com/%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B5%D1%81%D0%BE%D0%B0%D1 … D0%B1%D1%8F%D0%BB

# 237
prinzesata, следващия път ще съм с смс известяване Grinning Има едно останало поталче на Rocks лилавичко със златно фолио. Всичко се е разграбило още от вечерта почти Sad
Честити прахоуловители, да ви вършат дълго добра работа.
Seengirl, имаме по 100 топа в търсене на читав( а аз имма отклонения вече) и няма от какво да се срамуваш - най-добре е да имаш едно читаво нещо и да си го ползваш до край. Този път топът на Hi Hybrid си стои и не се матива като предния път и се чудя дали има общо с това, че трих лепкавия слой? До сега не бях забелязвала разлика и да има значение с други топове...
Blomst, разкажи после за елисиум как са. На мет точно тази марка ми се разля преди да стигна до лакиране, но на първо четене за мостра ми се стори приятен. За търсещите котешки очи - този път имаше много, даже магнит си взех и такъв лак. На luxtonдо вчера имаше млечна база на прилична цена към 10 лв. (Luxton Milky Puff). Имам добри впечатления от марката и изобщо не мирише гел лак.

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 12:14 от karmilla

# 238
Здравейте, включвам се, за да ви следя. Към момента съм спряла с гел лакове и изобщо с лакирването, тъй като си бременея. Правя си ноктите сама от около 2 години, тъй като така и не случих на маникюристка, след която да не ми се иска да препиля някъде или да ми се набиват някакви грешки. Ноктите ми са доста.. трудни. Къси, широки, прави. Чупят се изключително лесно, каквито и бази да слагам, не са били дълги, докато не започнах да си ги правя с акрил. До последно ползвах акрилната пудра и мономер от коди и бях доволна. Ползвала съм почти всички бг марки + блускай и дори веднъж бях поръчала едни доста китайски, като се сетя как се казваха, ще ги споделя, за да не правите грешката да ги поръчвате. Блускай не са лоши, макар китайски, но въпреки това не бих ги препоръчала. Акрилната пудра и мономера им също не бих го препоръчала. Ще ви споделя някои от моите лични си маникюри, отворена съм за критики, съвети и прочие, за напред, когато ще мога да започна пак да ги правя 🫠 Откъм цветове и шарки са ми доста скучни маникюрите, масово телесен, френски или червен маникюр нося, освен че никаква ме няма в рисуването, някак си всеки път като си кажа, че ще сложа нещо нетипично за мен, се оказвам с френски или телесен маникюр 🤦🏼♀

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 11:44 от posh95

# 239
Кои са телесните на снимка 1 и 3? Много нежни. Гледах сега това клипче и се чудя дали може да се постигне такъв резултат само с избутване на кожички? Идеальный маникюр / Покрытие под кутикулу / Нанесение гель-лака встык к кутикуле - YouTube https://m.youtube.com/watch?v=L4vXeGGBjao

Общи условия

Активация на акаунт