Всичко за всички марки гел лакове - тема 45

• 37 380
  • 723
  •   1
Отговори
# 675
Мацки, знаете ли какъв е този продукт за сваляне на лак? Thinking
https://www.instagram.com/p/CoM9mN1oFTR/
Знаем, да. Препарат за сваляне на автобоя, много агресивен и не е препоръчително да се слага на ноктите.

Iordanova, правиш ли техниката за изравняване. Препоръчвам ти да изгледаш няколко клипчета в нета. Надали проблемът е в базата, Сикретли са много хвалени за добрите си бази.

Ирина, не ходят на митница, Али от доста време начислява ДДС-то към поръчката.

# 676
  • Бургас
Здравейте! Минаха и при ме 2 сесмици откакто пробвах за сефте новата цветна база на Ur Sugar  и се оплаках, че е много гъста и трудна за разнасяне. Оказа се обаче, че е доста трайна и въпреки че преди няколко дни си скъсих ноктите, както си бяха лакирани, не беше мръднала до свалянето. Там също имаше изненада. Свалих с накисване и падна на цяла люспа, но не изглеждаше като лак, а буквално като гума или дебел найлон.
Та може да пробвам да я разредя с безцветна ръбър база и да й дам още един шанс.

# 677
Момичета, препоръчайте ми ножичка за кожички. Бях си поръчала едни клещи за кожички от Алито, обаче така се понарязах с тях… доста дебели са. Искам да взема нещо хубаво.

# 678
  • на брега на морето
Аз си купих ножички за кожички от Карфур. Хубави са, доволна съм.  Най-добре виж от някой реален магазин.

# 679
  • Light of Zartha
Писна ми от черния лак и смених, но реших да не е френски пак. Останах по цветна база само. На джеси е, номер 183.
Скрит текст:

# 680
И клещите, и ножичките на Сталекс са супер качество. Но и не са евтини. Все пак според мен инвестицията си струва, ще ти служат вярно много време.

# 681
Някой питаше за отлепваща се база - Коди имат такава. Имам я и я намирам за добра, доволна съм, но нямам опит с друга, а и съм далеч от специалист.

# 682
Някой питаше за отлепваща се база - Коди имат такава. Имам я и я намирам за добра, доволна съм, но нямам опит с друга, а и съм далеч от специалист.
Аз питах!А лесно ли се отлепва и траен ли е маникюра?

# 683
Да, лесно, но с уговорката, че не знам как е с други такива бази. Свалям по метода от едно клипче споделено тук в темата - с масло за кожички и нокти. Ноктите ми са здрави принципно.
Слагам каре, после тънко от белещата се база, каучукова база, цвят и топ.

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 13:08 от РОШ

# 684
Да, лесно, но с уговорката, че не знам как е с други такива бази. Свалям по метода от едно клипче споделено тук в темата - с масло за кожички и нокти. Ноктите ми са здрави принципно.
Слагам каре, после тънко от белещата се база, каучокова база, цвят и топ.
Благодаря ти Simple Smile

# 685

Новият ми маникюр,всички сигурно сте виждали тези котенца,но аз за пръв път се осмелих да ги пробвам.Много смотан фотограф съм,на живо изглеждат по добре.

# 686
Момичета не мога да направя ноктите да са гладки. Все има някакви улеи, бабунки, дупки и сега сложих брокат, че да не се личи толкова. Уж изравнявам с база, обръщам ама пак стават така. Като сложа цвят го виждам ясно, предполагам от свалянето с пила ми се получават, но минавам после и с обикновена за да позаравня малко. Особено отстрани до кожата понякога все едно няма продукт на места. Знам че и техниката за нанасяне още ми куца колкото и да внимавам все ми се разтича. Базата и топа са ми Кодита безцветни.
Скрит текст:
.  

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 17:56 от 🐟 Дори 🐟

# 687
  • Mostly in my mind
Момичета, гел лаковете на Oxxi бива ли ги?

# 688
Имам едно светлосиньо на Oxxi и не съм доволна от него - трябват му поне 3 слоя, нанася се трудно - кофти цвят. Може други цветове да са по-добре.

# 689
  • Варна
Момичета не мога да направя ноктите да са гладки. Все има някакви улеи, бабунки, дупки и сега сложих брокат, че да не се личи толкова. Уж изравнявам с база, обръщам ама пак стават така. Като сложа цвят го виждам ясно, предполагам от свалянето с пила ми се получават, но минавам после и с обикновена за да позаравня малко. Особено отстрани до кожата понякога все едно няма продукт на места. Знам че и техниката за нанасяне още ми куца колкото и да внимавам все ми се разтича. Базата и топа са ми Кодита безцветни.
Скрит текст:
.  
Вземи си цветна база и изравнявай с нея. Много по-лесно е когато виждаш какво правиш. Цветните на Коди например са доволно гъсти,не текат и имаш възможност да работиш с тънка четка около кутикулата.

Общи условия

Активация на акаунт