Всичко за всички марки гел лакове - тема 45

• 37 385
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
Много е сладък!

Аз на себе си не възприемам такива маникюри, но въпреки това оценявам на чужди ръце.

Свалих си аз първия лак. Мислех си, че беше зле, но понеже чета старите теми и видях на какво приличат ноктите на други дами след сваляне, май трябва да го сложа в графа “почти без поражения”. В интерес на истината по-голямата част се наду и си падна при киснене в течността на Неонейл. Имаше отделни участъци, които бяха много твърдо залепени - и едното кутре, по някаква причина. Тях ги изпилих с наличните пили. Мислех си, че тая работата с кисненето няма да ме дразни, но бърках.

Ужасно е. И то не толкова самото киснене, колкото че въпреки хиляда измивания на ръцете и една баня ноктите и ръцете ми миришеха на течността до следващия ден. Има ли какво да се направи срещу това? Гадеш ми се от миризмата. Предполагам, че като понапредна ще си купя пила.

Следващото лакиране ще пробвам с каре на цял нокът, да видим дали по-лесно ще падне. Ще пробвам още няколко варианта, че като гледам белещи база мога да поръчам от Аликапрес и трябва да я чакам 2 месеца 🙄 а и някои момичета явно и с белещите бази не се разбират.

# 706

това е моят зимен Термо лак на Born Pretty.

Някой да е пробвал сенки за очи: за декорация или вместо пигмент?

# 707

това е моят зимен Термо лак на Born Pretty.

Някой да е пробвал сенки за очи: за декорация или вместо пигмент?
Аз пробвах и нищо не стана,явно трябва специалните пудрички,сенките седят като мръсно.

# 708
The 13th,преди това бях с млечна база и брокат в основата. Понеже нямах поражения,само изпилих броката,а надолу бялата база си остана. После сложих тънък слой безцветна база,а синьото е млечно бялата база на Клареса плюс една капка син гел лак. Смесих и нанесох,нещо като омбре се получи. Хареса ми.

# 709
  • Варна
Дори да под цветната база задължително се слага тънък слой прозрачна с втриване в плочката. И да изпича се и тогава започваш да работиш с цветната.

The 13th на рейнфорса отдавна му мина модата Grinning. Той си е чисто и просто гел в бутилка,но доста по-калпав от сегашните. С него изравняване не съм правила защото го ползвах върху белеща база,а там дебелите покрития с твърд гел/като рейнфорс/ не са опция. Цялото покритие трябва да е гумено/каучук/,за да сработи беленето иначе няма сваляне.
 В момента най-лесния вариант е след белещата база да се направи леко изравняване с каучукова и от там нататък стандартно цвят и топ. При сваляне като се накисне в гореща вода каучука омеква и го отлепваме лесно.

StellaRose3
много красиво това термо Heart.

BadKarma
е тоя смърдел ме накара да се заиграя с белещите бази едно време Grinning

Anyyyone супер идейно и много красиво.

# 710
prinzesata,термото е на Almira,аз просто отговорих на ней въпрос.

# 711
И аз да покажа нещичко, на няколко дни вече:

# 712
Много благодаря за отговора.
Да, усетих се в един момент, че конкретно на реинфорса му е минала модата, но късно, бях го поръчала 😅  Просто инфото зс белещите бази беше в доста по-стари теми и аз като абсолютен лаик- каквото прочетох- това взех. В последствие като чета навързвам някои неща, но отнема време. Както и да е, имам и каучукова база, но и с двете ми се бели сравнително добре и смея да кажа доста издържа- около две седмици и то сега падна, защото 1-2 дни яко се киснах+парна баня+ сауна. Но пък все пак имам леко задирания по някои нокти, не всички.

Чуденката ми по-скоро беше защо Кани препоръчват укрепване след цвят, преди топа? 🤔

Anyyyone, а кой номер е базата на Клареса?

Дори да под цветната база задължително се слага тънък слой прозрачна с втриване в плочката. И да изпича се и тогава започваш да работиш с цветната.

The 13th на рейнфорса отдавна му мина модата Grinning. Той си е чисто и просто гел в бутилка,но доста по-калпав от сегашните. С него изравняване не съм правила защото го ползвах върху белеща база,а там дебелите покрития с твърд гел/като рейнфорс/ не са опция. Цялото покритие трябва да е гумено/каучук/,за да сработи беленето иначе няма сваляне.
 В момента най-лесния вариант е след белещата база да се направи леко изравняване с каучукова и от там нататък стандартно цвят и топ. При сваляне като се накисне в гореща вода каучука омеква и го отлепваме лесно.

StellaRose3
много красиво това термо Heart.

BadKarma
е тоя смърдел ме накара да се заиграя с белещите бази едно време Grinning

Anyyyone супер идейно и много красиво.

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 23:21 от The 13th

# 713
17 е базата на Клареса,каучукова. Имаше я в мейкъп,скоро не съм проверявала.
Оливия,супер цвят! 😍

# 714
ALMIRRA, може с обикновени водни боички, но е хубаво да са добре пигментирани. Моите са Сонет.Бързо съхнат, не се чака повече от 5 минути, може би. Ето този тигър е първата ми рисунка, когато започнах да си правя ноктите преди  2 години. Той е с най-обикновени водни боички на дъщеря ми.  Снимката е преди да сложа топа. Показвала съм го и преди. 

# 715
Mомичета прекрасни маникюри! Пипенце, този тигър направо е чудесен. Ти рисуваше ли преди това в реалния живот? Simple Smile Това, не ми се вижда като нещо, което се развива, а по-скоро - дарба / талант Heart !

# 716
Mомичета прекрасни маникюри! Пипенце, този тигър направо е чудесен. Ти рисуваше ли преди това в реалния живот? Simple Smile Това, не ми се вижда като нещо, което се развива, а по-скоро - дарба / талант Heart !
Благодаря! От време на време, когато ме хване музата, рисувам. Но не съм учила нищо подобно.

# 717
Значи е било заложено в теб. Супер. Simple Smile

# 718
  • на дъното
Здравейте момичета 🙂.Можели помощ в намиране на заместващ лак🙂?Много ми хареса топа на Mack's със светлоотразяващи частици в червено/розовата гама,ноооо е проблемен продукт та ще се радвам за препоръка на подобен🤗Тоест обичам червени цветове и ми трябва не толкова плътен за финиш продукт може и да не е топ лак.

# 719
  • Пловдив

Едно “любовно” маникюрче от мен, щракнато набързо 😜

Общи условия

Активация на акаунт