Голямото преследване- в (не)очакване на втори сезон

• 30 100
  • 507
  •   1
Отговори
# 120
  • Велико Търново
УАУ, Мартин никога не е ходил във Варна?! А стига бе, кажи честно. Аз съм в ШОК. 😮
Ако си забелязал - той на доста места не е ходил. Което наистина е учудващо, да.

MianaNia, Беладона може и утре да е, дават я в седмичния анонс.

Тази вечер Виктория можеше да направи добра игра, но... малшанс.

# 121
  • София
За мен е по-шокиращо да не си ходил поне веднъж във Варна отколкото София например... Честно. 😮

# 122
Е, аз пък никога не съм ходила в Бургас. Шог!! Бонба! Случва се, какво пък, да се срамувам ли сега Simple Smile

# 123
Този път въпросите към играчите не бяха трудни, всъщност тази Вал знаеше цвета на лимоните, за лайма, за Кензо и Ким Кардашиян. Нищо впечатляващо.
Тази Вал беше пълна трагедия ,изключително малоумни отговори на  индивидуалното.. после се окопити с разни кифленски въпроси за Кардашиян и Кензо..

# 124
  • In The Middle Of Nowhere
Браво на тези участници от тази вечер, аз ги бях отписала, но ме изненадаха. Мъжа се представи най-добре в последния кръг.
А Мартин не успя да се справи с 9 въпроса и каква физиономия извади накрая само 😆.

# 125
  • София
Сега изгледах, хах, ШОК.
За това нямам статистика, но всезнаещия Черен рицар направи цели 8 грешки във финалната фаза, което мисля, че е антирекорд, но пак казвам, няма 100% гаранция, че е така. Но все пак не си спомням някой да е бъркал 8 пъти. И още по-шокиращото бе, че 6 от тези 8 грешки/пасове на Мартин бяха познати от участниците (главно от мъжа).

Между другото и от сезон 1 ми прави впечатление, че Мартин има доста интересна тактика/навик. Значи ако не знае едно нещо и да го каже на секундата не мисли, а казва пас. Явно разчита на факта, че щом той не го знае, то и преследвача няма как да го знае (ЕГО). А ако се замисли може и да се сети, но пък така и часовника върви. Сбърка на абсурдни въпроси днес, особено това с тихия и атлантическия океан, а реално щеше да ги хване...
Изложи се много, но на всеки може да се случи.

Така непобеден този сезон остана само Професорът! Той и миналия сезон бе на 1 място по показател победи-загуби, така че изненади няма...

Честито на Боби и Еми, по 2750 лв. на човек! 😏🙂

Така седмицата приключи при 3-2 за преследвачите, а общо за сезона е 7-3 за тях.
Белла Донна кога ще е я видим??? Може ли да има нов преследвач и в премиерните 2 седмици от новия сезон да не ни го представят???
Това е пълно безумие?!
😮

# 126
Добре го върна Боби, ама имаше да компенсира, тъй като направи доста груби грешки във финалното им преследване.

# 127
Сега изгледах, хах, ШОК.
За това нямам статистика, но всезнаещия Черен рицар направи цели 8 грешки във финалната фаза, което мисля, че е антирекорд, но пак казвам, няма 100% гаранция, че е така. Но все пак не си спомням някой да е бъркал 8 пъти. И още по-шокиращото бе, че 6 от тези 8 грешки/пасове на Мартин бяха познати от участниците (главно от мъжа).

Между другото и от сезон 1 ми прави впечатление, че Мартин има доста интересна тактика/навик. Значи ако не знае едно нещо и да го каже на секундата не мисли, а казва пас. Явно разчита на факта, че щом той не го знае, то и преследвача няма как да го знае (ЕГО). А ако се замисли може и да се сети, но пък така и часовника върви. Сбърка на абсурдни въпроси днес, особено това с тихия и атлантическия океан, а реално щеше да ги хване...
Изложи се много, но на всеки може да се случи.

Така непобеден този сезон остана само Професорът! Той и миналия сезон бе на 1 място по показател победи-загуби, така че изненади няма...

Честито на Боби и Еми, по 2750 лв. на човек! 😏🙂

Така седмицата приключи при 3-2 за преследвачите, а общо за сезона е 7-3 за тях.
Белла Донна кога ще е я видим??? Може ли да има нов преследвач и в премиерните 2 седмици от новия сезон да не ни го представят???
Това е пълно безумие?!
😮
Всеки знае,.че Мартин в област биология, химия е слаб..просто му се паднаха въпроси,които познава слабо... а и обърка океана накрая,но пак си ги знаеше

# 128
  • Велико Търново
Ей, и аз си мислех, че ще видим Беладона тая вечер, ама... ядец!
Наистина е супер странно това, че все още не са излъчили предаване с нея.

# 129
Ако във финалното преследване вместо да им взимат цялата сума, взимат само половината, големият брой гафове на предаването щяха да се преглъщат по-лесно.

# 130
Защо отдавате толкова голямо значение дали непознати за вас хора ще си тръгнат или няма да си тръгнат с пари? Ако променят регламента така, че загубилите да си тръгват с по 200 лв, да кажем, утешителна награда, това как точно и защо ще удовлетвори вас? И с какво толкова ще ви помогне да харесвате играта? Не разбирам. Аз от много време гледам английското, никога, ама грам, не ми е пукало взимат ли или не взимат пари някакви непознати хора Simple Smile Какато и в Стани богат изобщо не ми прави впечатление кой с колко пари си тръгва, радва ме, когато знам отговора на въпрос, за 5000 лв, например, и ме е яд, че болшинството от хората се отказват на около 2000 и по този начин трябва да изтърпявам отново скучните начални въпроси. Затова и спрях да го гледам.
В преследването, понякога съм за преследвача, друг път симпатизирам на участниците. Дали някой взима или не взима пари, изобщо не ми е фактор, за да ми е интересно.

# 131
  • Другата България
Тази вечер, ако двамата бяха отговорили на въпросите за Руди гела и хеви метъла, щяха да избягат на Професора.
Елементарни бяха и двата, много ме беше яд.

# 132
Естествено, че никой не го интересуват финансовите постъпления на непознати хора, но поне на мен, някакси ми се ще да има справедливост. Тия непознати хора вероятно има и друг начин да изкарат пари чрез знанията си (не говоря за случайно попаднали индивиди, които си пробват късмета, те си личат отдалече), но са дошли в този формат и ни правят интересна вечерта. И когато някой покаже забележителни знания и отговори на въпроси, на които аз не бих отговорила, ми се ще да надиграе професионалиста срещу него и се ядосвам, когато видимо го прецакат от продукцията. Дори не се ядосвам за това дали ще вземе или не пари, просто ми се ще човекът да победи в честна игра. Когато някой изгори, демонстрирайки невежество си казвам, че така му се пада. Отдалече си личат хората, които са отишли на късмет.

# 133
  • София
Професорът си е професор! 🙂
Като цяло му бяха трудни въпросите, а 12 стъпки не е малко, но се справи. Засега продължава без грешка.
Иначе епизодът ми хареса, имаше интересни въпроси и беше оспорвано до последно.

# 134
  • София
За хевиметъла ето какво казва Уики:
Хевиметъл (или просто метъл) е жанр в рок музиката и културата
Т.е. не е невярно, че е рок. Малко като онзи въпрос за кокошка/птица.

Когато отговориха, че джазът е бил в 16-17 век, направо зацвилих.

Общи условия

Активация на акаунт