Голямото преследване- в (не)очакване на втори сезон

• 30 037
  • 507
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Може ли линк с участието на Радостина в предаването, като участник. Не съм я гледала, а не откривам този епизод..
Тук започва https://www.vbox7.com/play:47b4b802ef, а има и част 3

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 18:24 от Cuckoo

# 331
Във vbox7 качват всички епизоди от предаването. И на мен би ми било интересно да я гледам 🙄

Едит: сега виждам горния коментар, бавен нет вероятно 🤔

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 18:33 от stonefaced

# 332
Жалко, че няма да ги оставят да спечелят днес участниците.  Едва ли втори пореден епизод ще се разделят с 20 к

# 333
  • София
Може ли линк с участието на Радостина в предаването, като участник. Не съм я гледала, а не откривам този епизод..
Тук започва https://www.vbox7.com/play:47b4b802ef, а има и част 3
Супер, много ти благодаря Flowers Hibiscus
После ще го пусна..

# 334
  • София
Беладонна като играч спечели високата сума и Дама пика ги би на косъм.
Но имаше къде-къде по изявени играчи, веднага се сещам се за един Галин - географ и не само той. Сигурно е нечия близка, за да изберат точно нея.

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 14:10 от Cuckoo

# 335
  • София
Аз ли бъркам или галиЯрда е италиански танц? Кънчев пак говори без да знае. А Пиката защо си мисли, че като повтори казаното от водещия, е дала някакво обяснение...

# 336
  • София
Той много си е повярвал как разбира от всичко.

# 337
Ето я част 3
https://www.vbox7.com/play:af224a2f81

Вярно, че сме виждали и по-блестящи участници, но пък е доста отворена, усмихната и разговорлива - нещо, което не го виждаме сега при нея. Може би е роля, кой знае. Но наистина - нито въпросите са й били кой знае колко трудни, нито се справя блестящо в последния кръг.

# 338
  • София
Според мен правилата за печалба не са честни. Ако играч А спечели 15000, а играч В 1500лв , и на финалното преследване, ако отговаря единствено играч А, както често се случва, защо ако спечелят сумата трябва да делят на 2 по 8250??? Тъпо и нечестно

# 339
  • София
Как Кубрат, бе? Joy  Ама и Пиката не е тя, ако не познае колко са опиумните войни, десантът при Галац от коя война е, и въпроса за Юпитер(не помня какъв беше). Очите ще си изкриви от толкова кокорене....

# 340
  • Велико Търново
Това, ако приемем че записът с годината е бил преди записът с 20те творби, което може да е така, но може и да не е Simple Smile
Разбира се, както и ако приемем, че емотиконът показва, че не съм вложила най-голямата сериозност на света Grinning
Въпреки пък че както вече някои са писали, да не се знае тази година, си е сериозен пропуск.

Обикновено добре справилите се участници по някакъв начин остават в съзнанието ми и ако ги видя другаде, може и да се досетя за тях. При първото виждане на Белла Донна обаче никакъв спомен не ми се появи. Определено не е от запомнящите се и с оглед представянето ѝ наистина тази покана да бъде преследвач е меко казано странна.

Кубрат е основателят на Крумовата династия, ама са я кръстили на последния Joy

# 341
Боже, дамата каза, че е от Географския факултет, а отговорът й за съперници в Централна Азия през 19 век е Северна и Източна Корея?!
Извинявам се за грешката, беше за Последния печели, не мога да го изтрия

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 19:35 от MianaNia

# 342
  • София
Боже, дамата каза, че е от Географския факултет, а отговорът й за съперници в Централна Азия през 19 век е Северна и Източна Корея?!
Грешна тема Laughing, иначе и аз се изненадах...

# 343
  • София
Изгледах епизода с Бела Донната, добре се справи, но не е нещо запомнящо се, наистина. Пиката много скромна оферта й даде и ми се струва, че в момента за 2мин.преследвачите отговарят на 15-16-17 въпроса, а във въпросния епизод Ники я "уплаши" с цели 13..и тя на толкова си отговори. Явно са забързали времето и са завишили потенциалните суми, не са както в началото...

# 344
Спомням си, че след играта на Радостина/Белла Донна, тя получи много добри отзиви от зрителите. Всички я възхваляваха, може би затова са я взели. И аз си припомних нейното участие. Ами, същата си е, по подобен маниер си отговаря, леко нервно, леко колебливо. Само дето беше доста по намахана и самоуверена, отколкото сега Simple Smile Явно не е лесно да се качиш там, с пълното съзнание, че първо, си жена и второ, те сравняват с Мартин Иванов Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт