Голямото преследване- в (не)очакване на втори сезон

• 30 040
  • 507
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Онзи ден Донната не знаеше кога е умрял Ботев, а днес знае колко стихотворения е написал. Rolling Eyes
Е, и? Ако не знаеш датата на смъртта на някого, не ти е позволено да  знаеш нищо за него ли? Странна логика...
Не датата, а годината- много по-различно е. А пък един начетен човек трябва според мен да знае и на коя дата е загинал Ботев.... не е като да не я честваме. А за годината повече няма да коментирам, недопустимо е "преследвач" да пасува на този въпрос. Не знам защо, Мег, постоянно преиначаваш думите ми. Може би има едни 10-15 души, на които помня годината на раждане и смърт(Ботев е един от тях). А хората, за които знам по "нещо", са стотици. Щом ти вярваш, че има човек, който знае колко са стихотвроенията на Ботев, но не и кога е убит,....

# 316
Онзи ден Донната не знаеше кога е умрял Ботев, а днес знае колко стихотворения е написал. Rolling Eyes
Е, и? Ако не знаеш датата на смъртта на някого, не ти е позволено да  знаеш нищо за него ли? Странна логика...
Не датата, а годината- много по-различно е. А пък един начетен човек трябва според мен да знае и на коя дата е загинал Ботев.... не е като да не я честваме.

Подкрепям напълно! Между другото, тя по какво е учител?

# 317
  • София
Е, и? Ако не знаеш датата на смъртта на някого, не ти е позволено да  знаеш нищо за него ли? Странна логика...
Не датата, а годината- много по-различно е. А пък един начетен човек трябва според мен да знае и на коя дата е загинал Ботев.... не е като да не я честваме.

Подкрепям напълно! Между другото, тя по какво е учител?
Така и аз не успях да разбера. Според мен е от тези, които предподават по всичко от 1 до 4 клас.

# 318
Възможно е да не е реагирала, дори и да знае годината. Но днес въпросите към Беладона накрая бяха доста сложни, според мен. Вече не си ги спомням, но имаше доста идиотски.

# 319
@Sladkish4e, и двата въпроса според мен са много лесни. В къщи с моят мъж реагирахме веднага с 20. Сега, тя защо пасува на годината, не знам, просто не разбирам защо това да прави другият отговор странен. Да не говорим, че никой не гарантира поредността на зснемане на излъчените епизоди. За мен няма връзка между двете неща, просто Simple Smile

# 320
  • София
А не виждам нещо странно, датата всички знаят, но годините се объркват. Засрамила се е и е седнала да му прочете кратката биография да си припомни.

# 321
  • Велико Търново
А, точно! Наваксвала е с информация между двата записа Satisfied

Тази вечер даже и да не я бяха връщали, пак щеше да загуби милата. Хич не съм сигурна, че следващия сезон пак ще е преследвач.

# 322
А, точно! Наваксвала е с информация между двата записа Satisfied

Тази вечер даже и да не я бяха връщали, пак щеше да загуби милата. Хич не съм сигурна, че следващия сезон пак ще е преследвач.
Много е зле.В сравнение с другите е дилетант .Направо изпитвам неудобство като я гледам.Самочувствие ,което не е подплатено

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 17:37 от MG18

# 323
А, точно! Наваксвала е с информация между двата записа
Това, ако приемем че записът с годината е бил преди записът с 20те творби, което може да е така, но може и да не е Simple Smile
Според мен реагира инстинктивно на годината и пасува без да осмисли какво я питат. Иначе, нямаше начин да не навърже нещата.
А колкото до следващ сезон, според мен в преследвачите се влага доста, за да ги "изпидуркват" просто ей така Simple Smile

# 324
Не мога да повярвам, че им дадоха победа за 21хил лв.
Което значи, че следващите дни да не очакваме победители Grinning  (аз съм от тези които смятат , че преследвачите имат подготовка за въпросите или нещо в ушите, което им казва отговорите Simple Smile )

# 325
  • София
Ако имат слушалки в ушите или предварително знаят сферите на въпросите, ще сбърка ли някой на въпроса коя година е убит Ботев или каже пас?? И да знаят, че след това ще бъдат хулени...А пък в същото време да отговорят на въпрос за ядрения синтез..

# 326
  • София
А не виждам нещо странно, датата всички знаят, но годините се объркват. Засрамила се е и е седнала да му прочете кратката биография да си припомни.
А годината не трябва ли да се знае от всички? Точно въпросната година, не изобщо. Признавам, че на Левски не бих запомнила рождената година, ако не бяха огледални със смъртта му (37-73).

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 13:30 от Cuckoo

# 327
  • София
Трябва да се знае и годината, затова написах предположение, че се е засрамила. Съдейки и по други предавания като Последният печели, много хора, дори и знаещи, имат проблеми с изкарване на спомени за дати, когато е за време, объркват ги и тн. А и не само за време, масово хората помнят повече имена, отколкото години. В предаването редовно дори века не нацелват. Не ги оправдавам, ясно е, че трябва да се чете, да се опресняват знания и човек да се развива.

Аз се учудих, че нея са я избрали за преследвач, защото при нейното участие не показа кой знае какви знания, струва ми се, че имаше по-подходящи и по-знаещи дами.

# 328
Здравейте и от мен - Петър от Бургас. Като изживяване, съм доволен. Като представяне - не много - супер тъпо се изложих на въпросите за Ниагарския водопад и Венедикт 9 ама бях близо. Обаче Иво и Стефан буквално детронираха Бела Дона Simple Smile

# 329
  • София
Може ли линк с участието на Радостина в предаването, като участник. Не съм я гледала, а не откривам този епизод..

Общи условия

Активация на акаунт