Голямото преследване- в (не)очакване на втори сезон

• 30 098
  • 507
  •   1
Отговори
# 135
  • Другата България
И аз. Joy

# 136
  • София
Преди малко прочетох, че и вестник СЕГА е седмичник. Ако наистина е така, това ще е поредната недопустима грешка от страна на продукцията.

# 137
  • In The Middle Of Nowhere
От началото на 2020 до края на 2022 г е бил седмичник, преди това ежедневник.
Те сигурно взимат предвид периода от 1997 като излиза до 2019, но пак може да се заблуди участника. Объркващо е..

# 138
Ама те сериозно вече трета седмица,  не ни презентират новото си попълнение 😃

# 139
  • София
Котаракът в чизми ПУХ?? Що за лош гугъл транслейт е това??! То не бе Венера Уилямс, а сега и това?

# 140
  • София
Ама те сериозно вече трета седмица,  не ни презентират новото си попълнение 😃
Да не би и тя като Дама Пика да е почнала колебливо,
 което ние не видяхме понеже не го излъчиха.
Явно излъчват не подред на заснемането, а по тяхна преценка
 да има поне по 1 (или рядко 2)победи за играчите.

# 141
  • София
Доста се излагат с някои зададени отговори на въпроси наистина... Не си изчистиха тези неща.

Иначе този път на Дама Пика и се паднаха сравнително лесни въпроси и въпреки, че допусна цели 4 грешки хвана 12 стъпки изоставане. Забелязвам, че преследвачите започнаха с лекота да хващат 12 стъпки. Могат да бъдат победени едва на 'кота 15'

# 142
  • София
Николай Викторов от Велико Търново
е два пъти трикратен победител в "Минута е много"
с теми Елин Пелин и Гео Милев
на Стани богат е спечелил 5 000 лв
https://millionaire.fandom.com/wiki/Nikolay_Viktorov
В "Последният печели" няма победа май от Мартин-Черния рицар загуби.

# 143
  • София
Леле, онази леля с многото образования ми скри топката. И този ценен кадър е в държавната администрация...

# 144
    Грешен отговор. Мозъкът на Айнщайн бил с 1 кг. по-лек от стандарта!!!! При положение, че стандартът за възрастни индивиди е 1500-1600 гр. Че е бил по-лек, по-лек бил, но с около 350 гр.

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 19:49 от W

# 145
    • Велико Търново
    Да, това 1 кило и мен ме хвърли в потрес. Те го изкараха с мозък като на куче.

Cuckoo, коя е с много образования, че пропуснах началото?

# 146
    • София
    Ще я видим ли изобщо тази Белла Донна? 😮

Мъдрецът е в топ форма този сезон. Направо друг човек. 😊

# 147
    • София
    Първа загуба на Професорът! Цели 9 грешки даде Пламен, адски много като за него. Така в момента на 1 място от преследвачите с най-добър коефициент е Мъдрецът! 😊
    Отлична игра на триото, Стефан, Динко и Станем, които взимат по 4166 лв. на човек.

# 148
    • София
    Да, това 1 кило и мен ме хвърли в потрес. Те го изкараха с мозък като на куче.

Cuckoo, коя е с много образования, че пропуснах началото?
    Кънчев я попита за образованията й и тя изреди техникум по строителство, ТУ, право и здравен мениджмънт.
    На първите въпроси изкара НУЛА, вкл. и на лесни. Дама Пика логично я схруска набързо.
    https://play.nova.bg/video/golqmoto-presledvane/season-2/golqmot … 2023-02-21/613696 - от 30-та минута

За снощи - хочти бях сигурна, че няма град Коняк, само област, обаче синът ми провери и се оказах в грешка.

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 13:15 от Cuckoo

# 149
    И аз бях убедена, че Коняк е департамент.
    И съм абсолютно сигурна, че това едва ли е единствената напитка, наименована на град.

Общи условия

Активация на акаунт