Голямото преследване- в (не)очакване на втори сезон

• 30 058
  • 507
  •   1
Отговори
# 285
Не мисля, че имат слушалки, по-скоро мисля, че може би им дават насочващи теми, по които да се готвят.
Те темите стават ясни в хода на играта понякога. За миски и плеймейтки често питат. Както и за разни "малка септа, голяма терца", на които грам не им разбирам логиката. Уж септа (седем), пък пет тона и половина, то малки, то големи, пълна каша... Все пак има доста лесни и и тер3сни теми. Може и участниците да се поподготвят в някои области, не да ми се явяват с някакви нули Simple Smile

# 286
В хода на играта като ти станат ясни, вече си изгорял. Прави ми впечатление, че питат за определени, не толкова популярни писатели и художници. Учила съм история на изкуството, не мога да отговоря на всички въпроси за художници, понякога са доста коварни. Но, ако ти кажат да се подготвиш за Гоя, ще знаеш, че е бил придворен художник. Аз клонях към Диего Веласкес на днешният въпрос. Ако съм прочела вчера биографията на Гоя, нямаше да се объркам.

# 287
Моя грешка. Не в хода на играта, а в хода на предаването.  Много епизоди минаха, ако се следят, някои теми стават ясни Simple Smile

# 288
Мисълта ми е, че ако седмичните теми се подават на преследвачите, те ще бъдат много по-подготврни от участниците.

# 289
Аз ако реша да се явявам, задължително ще науча с кои букви се изписват нотите на английски Grinning Вече сигурно 4 пъти има такива въпроси.
Също обичат да питат еди коя си година кой век е, така че който е забравил как се образуват вековете - да преговаря!

# 290
Аз ако реша да се явявам, задължително ще науча с кои букви се изписват нотите на английски Grinning Вече сигурно 4 пъти има такива въпроси.
Това е лесно, аз го проверявах. Оказва се, че нота Ла е с буква А. Съответно Си е B, До е С и т.н. Ако имаш време, мижеш и на място да си ги смяташ 😉 :😀

# 291
  • София
Също обичат да питат еди коя си година кой век е, така че който е забравил как се образуват вековете - да преговаря!
Училите солфеж ги знаят. Поредността е C D E F G A H
Мажор - dur, минор - moll

Вече изпадам в ужас, като се появи жена. Нямат ли малко реална самооценка, че изобщо не са начетени?
Златоград - на границата с Румъния? Зацвилих...

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 12:43 от Cuckoo

# 292
  • Велико Търново
Ха-ха..В рамките  на месец,месец и нещо за втори път питат къде се намира Бон.Предишния човек не знаеше.😄😃

# 293
  • София
Задобря много Меги. Като цяло всички преследвачи са много по-силни от миналата година, личи си, че са чели и зубрили повече. Само Радостина не е все още в час, но очаквам да надгради и тя. Мартин е голямото разочарование този сезон с играта си, не мога да разбера защо след като той чисто енциклопедично знае най-много.
Дамата обаче е и актриса. Пак въпрос за година за плеймейтка или мис и тя позна и после направи гримаса все едно е случайно. Да беее, дооообреее. 😀

# 294
2-3 пъти съм я гледала Беладона и ми се струва много подготвена и нахъсена. Въобще, жените ми се струват по-опасни в момента. Не помня Дама пика скоро да е побеждавана. И все - уж не знае, но по логика намира отговора. Опитвах се по логика да намеря отговора за Ботев Пловдив - грам логика не видях. Ако се интересуваш от футбол, може и да намериш, но за средностатистическа жена ми се струва невъзможно. Мартин ми се струваше най-силно миналия сезон, сега се е разпуснал.

# 295
  • Буркина Фасо
2-3 пъти съм я гледала Беладона и ми се струва много подготвена и нахъсена. Въобще, жените ми се струват по-опасни в момента. Не помня Дама пика скоро да е побеждавана. И все - уж не знае, но по логика намира отговора. Опитвах се по логика да намеря отговора за Ботев Пловдив - грам логика не видях. Ако се интересуваш от футбол, може и да намериш, но за средностатистическа жена ми се струва невъзможно. Мартин ми се струваше най-силно миналия сезон, сега се е разпуснал.
ако се интересуваш от футбол логика не ти трябва.
та си го каза - 90-те год. носители на купата все са били Левски или ЦСКА. това си спомня.
и по метода на изключването остава Ботев - носител през 80-те год.

# 296
  • София
Мартин е голямото разочарование този сезон с играта си, не мога да разбера защо след като той чисто енциклопедично знае най-много. ..
Той е обстоятелствен,  иска да си развие теорията по въпроса/което е много хубаво по принцип/, но му изяжда времето, както видяхме. Когато се играе за толкова кратко време се чувства притиснат явно. Аз съм му фен 😎

# 297
  • Другата България
Аз продължавам да се чудя как може елементарни географски факти, за България, да не се знаят от участниците.
Вчера за Габрово и Казанлък - проходът бил Маказа. Днес Брезово било на границата, Бургаско.....и това хора на възраст, не някои 20-30 годишни......

# 298
На доста повече от 20 години съм, но и аз не знам къде е Брезово. Ако нямаш някаква връзка с Брезово или не минаваш през него, откъде можеш да го знаеш, не е известно място.
Доста сложни въпроси има. На много от тях отговарям, но се е случвало и такива въпроси да се паднат на някой, че едвам мога да отговоря на 1-2. Ако ми зададат въпрос чия е някоя песен и кажат заглавието на английски, друг път бих отговорила. На филмови и футболни въпроси - също. И затова оправдавам много от участниците, които не могат да отговорят на въпроси за литература или изкуство. На тях почти 100% отговарям.

# 299
  • Пловдив
Художника Златьо Бояджиев е роден в град Брезово.

Общи условия

Активация на акаунт