Голямото преследване- в (не)очакване на втори сезон

• 30 032
  • 507
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Тюх, добре започнаха Асен и Таня на финала ама последните 40 секунди някъде ги проспаха. Дамата даде 4 грешни отговора, но явно този сезон кота 15 (когато бе едва ли не гарантиран победа за участниците) е нищо игра за преследвачите, с изключение на Белла Донна.

# 346
Да сме точни, и Асен, и Таня издишаха доста. Мисля, че случайно получиха тези суми, благодарение на налучкваме и на грешките на Дама Пика. Просто имаха някакви знания и доста голяма доза късмет. Затова и не успяха на финала.

# 347
Ама какво се случва с моя любим Мъдрец? 😕 Все по-рядко го виждам, а миналия сезон и по два пъти седмично го гледахме.

# 348
  • София
За протокола: 44 поредни верни отговори на Мартин. 19+15+10 и общо 1 грешка (пас) от 47 зададени въпроси?! Удивително!
Добре тръгна седмицата за участниците ама ако пак завърши с 4-1 за преследвачите ще се гръмна, хаха. 😀😉

# 349
  • София
И днес ли беше Дама Пика, нали и снощи беше?? И аз предпочитам да гледам професора, мъдреца или Мартин два дена един след друг. Не, че дамата не ми харесва, просто те са по-по-най ..

# 350
И днес ли беше Дама Пика, нали и снощи беше?? И аз предпочитам да гледам професора, мъдреца или Мартин два дена един след друг. Не, че дамата не ми харесва, просто те са по-по-най ..
Днес беше Мартин

# 351
  • София
На ден се снимат по 5 записа с трима преследвача
другите двама почиват и не са там.
Не се излъчват епизодите по реда на записване, а по преценка на екипа.

# 352
  • София
Благодаря ви, ясно!

# 353
  • София
Ха-ха, пускам си Прецакването, докато са рекламите на "Стани богат". Няма такъв смях с тая Донна. Повтаря като папагал казаното от Пънчев и използва "неговата логика". И разбира се винаги вярно отговаря.

# 354
  • София
Струва ми си, че и Кънчев леко подозрително се отнесе, към някои от нейните отговори..
Тази вечер и аз съм на вълна "Стани богат"

# 355
Сидни Шелдън е жена, според Ники Кънчев.

# 356
  • София
Връщам си последния кръг докато почне "Последният печели"
Карлос АлкАрас???- не ги научи тия ударения(по-скоро защото сигурно не го е чувал)
Какво работи Йе?- На този въпрос мога да дам поне 5 верни отговора

На Донната са и елемнтарни въпросите. Кънчев вика на края "Показва своята класа", ха-ха-ха.

Уфф...... Пънчев много дразни с това негово поведение. Половината имена не може да ги произнася, ама после към участницте: "Как не го знаеш?"...

# 357
Много слаба вечер. Мен лично ми е обидно да гледам такива, а нямам претенции да съм много начетена. Често се чудя откъде участниците събират смелост да се явяват в Преследването. Айде, минутката с отворени въпроси я оправдвам с притеснение, но след това отговорът е буквално пред теб.

# 358
  • In The Middle Of Nowhere
Белла Донна се представи много слабо днес, а победата й накрая сякаш не беше без любезеното спомоществувателство на предаването.
Играчите според мен се надяват най-много, като че ли на късмет. След като ти дават възможност да спечелиш някакви пари, защо не?
Изрусеното момче беше доста зле като цяло. Според мен изобщо не знаеше коя е царица Йоана 🙄 А най-добре се представи първият участник и другите като видяха големите пари и айдеее решиха да се присламчат като мишкуват и играят за малките суми.
Ето това много ме дразни. Според мен е достойно да си играеш за парите, които си си изработил в първия кръг, дори и само 500 лв да са.
Обаче ме кефи как ги порязват такива нахалници. Имам чувството, че нарочно им дават по-трудни въпроси. Визирам не толкова тази вечер, ами предишните няколко предавания, като например една жена с къса коса(май снощи игра) и още двама-трима като нея.

# 359
  • София
Офф, аман вече. Все при Радостина слаби участници и малко въпроси за наваксване. А тя редовно си прави по 5+ грешки на всяко едно участие. Този път се отчете с 7!
Леле, леле не знае кой век е гражданската война в САЩ (?!) и за Сидни Шелдън не е чувала. Ужас.

Общи условия

Активация на акаунт