Зъболекар за бондинг - София

• 34 273
  • 211
  •   2
Отговори
# 180
Аз за отхапването потвърждавам. С бондинг съм почти 2 години може би, ям ябълки, праскови, общо взето абсолютно нищо не се е променило отпреди това. Но бондингът у направен при за мен най-добрият в България: д-р Стамулис. Не е мръднал и парченце не се е отронило, нито цветът е променен. Изобщо не го пазя иначе, даже забравям, че имам.

# 181
Каква е цената при доктор Стамулис?

# 182
Гледах участничките в Ергенът, повечето си понаправили зъбите, Ферай каза, че е с бондинг, а на мен ми изглеждаше като коронки.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 19:12 от Pepina_n3

# 183
На Ферай и личи, че е бондинг. Другите са с потресаващи зъби и са евтини коронки.

Иначе цената тогава беше май 250 лв на зъб, аз правих горните 10 зъба. По принцип, за да е естествен бондингът, планирайте 10 зъба. С 6 личи. Първо бях 6, но личеше и после направих още 4.
Сега цената, обаче със сигурност е различна. Може би е със 100-150 лв отгоре.

Качвам и снимка от миналата седмица.

# 184
  • София
Някой може ли да препоръча добър стоматолог за бондинг във Варна?
Срещам добри отзиви за Рангочев и Титева,но не съм впечатлена от резултатите от снимките им.
Преди време бях чела за д-р Краси Аврамов,който е спечелил усмивка на годината в категория-"бондинг"
Моля споделете отзиви за него или за други.
Благодаря!

Последна редакция: сб, 05 юли 2025, 03:31 от Даяна1111

# 185
Каква е цената при доктор Стамулис?
Правих миналия месец при него, 350 лв на зъб.

# 186
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Аз съм правила бондинг при д-р Рангочев във Варна. За мен работата му е добра. Изобщо не личи, че има материал върху зъба, много естествено стои. Уточнявам,че става въпрос само за 2 зъба и корекцията върху тях е минимална.

# 187
  • София
Аз искам нещо такова като резултат.
При мен ще е необходимо да се направят 10 горни зъба и 10 долни зъба.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 188
Много са дебели горните зъби. Не ходете, където са правени, не са добре направени - първо - ще се чупят лесно н тази дебелина, второ естетически не изглеждат добре, неестествени са, няма марфология на зъба. Бондингът трябва да е фин, иначе се чупят зъбите.

# 189
Според мен изглеждат супер, какво означава "дебели" са?

# 190
Самият материал върху зъбите е много и съответно, самите зъби стават като изпъкнали и плътни а не фини

# 191
  • София
Самият материал върху зъбите е много и съответно, самите зъби стават като изпъкнали и плътни а не фини
Така е,но с бондинг май винаги стават по-дебели и изкуствени.Финни и с по-естествен вид стават с порцеланови фасети.

# 192
Моите не са дебели изобщо. Неразличими са от естествени. Хората ме питат кога съм носила шини, че не са забелязали, пък усмивката ми е станала права.

# 193
A за колко време правят 10 зъба?

# 194
Аз ги правих на едно посещение 6 и на друго 4. 6 ми ги направи за около 2 часа. 4 (странични) за около 30 мин.

Общи условия

Активация на акаунт