Зъболекар за бондинг - София

• 38 071
  • 221
  •   1
Отговори
# 210
Направих на първите 6 зъба, но като цяло не съм особено доволна. Въпреки, че ги преправяха пак не успяха да ги уеднаквят и сега се чудя в специалиста ли е проблемът или просто е така при бондинга. Не ми харесва и това напластяване върху зъбите изглеждат дебели… Може би след година-две ще се ориентирам към фасети..

# 211
Къде го правихте?

# 212
Какво мислите за работата на др Ситновска, четох само суперлативи, но от минали години...

# 213
Здравейте! Благодарение на Вашите коментари и снимки се насочих към д-р Стамулис. При Вас правено ли е избелване? Зъбите Ви са се получили чудесно!

# 214

Здравейте, тези дни си направих бондинг при д-р Стамулис. Качвам снимки от преди и след. Страшно доволна съм от работата му, въпреки това обаче усещам чувствителност и един вид слабост в зъбите. Не знам дали ще отмине и започва да ме хваща параноя, че съм направила необратима грешка. Близките ми бяха против процедурата и манталитета им "Имай самочувствие нищо че не си харесваш усмивката" може би ме настигна. Разбирам, че начина ми на мислене звучи объркващо. Прикачвам снимки за второ мнение:

След:

Може би просто не съм свикнала все още и тази слабост когато зъбите ми се докоснат до нещо не помага. Някой, който е имал подобно преживявамр, може ли да сподели мнение кога или как да го накарам да отмине? Благодаря предварително!
Скоро си говорих за тази чувствителност след бондинга с една от зъболекарките в нашата клиника, защото сестра ми сглупи да отида в една от "лъскавите" клиники и имаше чувствителност близо два месеца. Възможно е да имате чувствителност от т.нар. "пресушаване" на зъбите, вследствие от прекалено полиране, минава с времето и с правилната паста.
Иначе ние с мъжа ми си правихме бондинг в дентална клиника Ортодент, той при д-р Симеонова, аз при д-р Садък и двамата останахме много доволни, а работят и на нормални цени.
Здравейте! Моля Ви, ако не Ви затруднявам да приложите снимки от бондинга в Ортодент и да споделите как го поддържате. Ходих на консултация там и като цяло не ми дават гаранции колко ще издържи, но пък аз имам здравословен проблем - бруксизъм, може би затова. Предварително благодаря!

# 215
Има ли отстъпка, ако човек си направи повече зъби?
Във Фейсбук, четох сайта на един бг лекар и едно момиче се хвалеше за турски зъби,  цена 3800 евро, възможна ли такава цена, че даже  и хотел със закуска и трансфер в цената?

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 22:55 от Pepina_n3

# 216
  • София
Присъединявам се към въпроса на Pepina.
Ако някой си е поставял коронки или фасети в Турция моля да сподели отзиви🙏

# 217
[А, за Ситновска имате ли мнения

# 218
От това, което съм виждала на снимки ми изглеждат доста бели и с никаква прозрачност. Зависи какъв резултат искате да постигнете.

Във фейсбук има група за бондинг може да попитате и там:
https://www.facebook.com/groups/681501409714960/?ref=share

Аз от нея съм се насочила към д-р Димов, но най-вероятно ще се консултирам с него през следващата година:
https://www.facebook.com/share/1BMU3LqA7e/

# 219
Здравейте ,тук съм да ви  предупредя да не посещавате клиника impression dent ! Бях там да ми направят бондинг който изобщо не отговаря на рекламните им снимки ,нищо общо с това ,доста дебели и грозни меко казано ,а това че се счупиха съвсем скоро ги прави още по некоректни ,също така за поправката ме таксуваха с 100лв като ми казаха ,че това не било заплащане а таксуване само за преглед и да общо взето тази клиника работи само със славата че са известни и нищо друго !!!!

# 220
Мога да препоръчам за бондинг доктор Евгений Миронов, страхотен човек и професионалист е! Зъбите ми изглеждат много естествено, каквато беше и целта ми. Консултацията е безплатна, дава план за лечение, в който е включено всичко - премахване на пломби, рязане на венци и всякакви неочаквани усложнения. Работи с лазери, където е възможно, и 3д скенер и е изключително прецизен. А след това полиране на зъби и почистване на зъбен камък на всеки 6 месеца е безплатно, както и поправки, ако се наложат. Аз имам повдигане на захапка и правене на всички зъби. Всичко отне точно 3 дни работа от сутрин до вечер и вече 2 години по-късно съм много доволна от резултата.

# 221
Здравейте ,тук съм да ви  предупредя да не посещавате клиника impression dent ! Бях там да ми направят бондинг който изобщо не отговаря на рекламните им снимки ,нищо общо с това ,доста дебели и грозни меко казано ,а това че се счупиха съвсем скоро ги прави още по некоректни ,също така за поправката ме таксуваха с 100лв като ми казаха ,че това не било заплащане а таксуване само за преглед и да общо взето тази клиника работи само със славата че са известни и нищо друго !!!!
Скандално. Аз вчера бях на поддръжка на моя бондинг, след 2 години при д-р Стамулис. Полира ми ги и ми прегледа и другите зъби, 1 леко го поизпили (от бондинга) и не ми взеха и стотинка. Няма да споменавам, че зъбите за 2 години не са мръднали и никой за този период, даже близки мои хора, не вярват, че е бондинг, а мислят, че съм носила шини - супер естествени и тънки, цветът е естествен и не е потъмнял (Стамулис не прави чинии).

Ям ябълки, ядки, изобщо не ги пазя, за протокола.

Общи условия

Активация на акаунт