Зъболекар за бондинг - София

• 39 074
  • 228
  •   1
Отговори
# 225
Аз направих моите зъби включващи коронки и фасети при доктор Ситновска и съм изключително доволна от резултата.

Бихте ли приложили снимки..? При самата Ситновска ли бяхте или някоя от нейните колежки в клиниката..?

# 226
Аз направих моите зъби включващи коронки и фасети при доктор Ситновска и съм изключително доволна от резултата.

Бихте ли приложили снимки..? При самата Ситновска ли бяхте или някоя от нейните колежки в клиниката..?

Тя лично ги прави, снимки ако желаете мога да Ви изпратя на лично, не желая публично да ги афиширам

# 227
  • София
Търся специалист, който да ги прави максимално доближаващи се до естественото. Не търся ефект “Благо Джизъса”. Винаги всички резултати са на едни перфектно равни и изключително бели зъби, които крещят - изкуствени. Надявах се, че с годините лекарите ще се усъвършенстват и ще станат по-добри резултатите. Някой ако има желание да сподели снимки ще се радвам.

Аз имах бели петънца покрай венците от много среднощно хрускане на сладичко, и др. Теодор Тотев ги поправи с частичен бондинг. Цената е като за пломба, 70 лв.
Незнам обаче колко взима за всички зъби, но предполагам ще са му нормални цените, а не като в клиниките, понеже си работи за себе си човека в скромен кабинет. Мега професионалист!
Той ми вади и кривите мъдретци.
Това е интересно. Реално в момента  минималната цена за химически полимер, който покрива касата е 85.33 от касата, 4 лева от пациента и 2,90 потребителска такса, което прави около 92 лева за химически полимер. Този колега ви е направил преден зъб, който се очаква да изкара с години за 70 лева, тоест на много ниска цена.
Замислям се, че се е случвало и аз да го правя, когато една пациентка след падане в банята счупи леко 4 зъба. Седна на стола и аз ги оправих за 30 минути лесно. Реших да и ги таксувам като 4 прегледа по 85 лева. Казах и обаче, че това е рядък случай и да знае, да не остава с грешното впечатление , че цената е такава за преден зъб.

# 228
Мога да препоръчам за бондинг доктор Евгений Миронов, страхотен човек и професионалист е! Зъбите ми изглеждат много естествено, каквато беше и целта ми. Консултацията е безплатна, дава план за лечение, в който е включено всичко - премахване на пломби, рязане на венци и всякакви неочаквани усложнения. Работи с лазери, където е възможно, и 3д скенер и е изключително прецизен. А след това полиране на зъби и почистване на зъбен камък на всеки 6 месеца е безплатно, както и поправки, ако се наложат. Аз имам повдигане на захапка и правене на всички зъби. Всичко отне точно 3 дни работа от сутрин до вечер и вече 2 години по-късно съм много доволна от резултата.

Моля на лично съобщение да ми споделите какво ви прави и какви пари ви взе? Или колко струва бондинг на 1 зъб при него?

Общи условия

Активация на акаунт