Зъболекар за бондинг - София

• 40 783
  • 247
  •   2
Отговори
# 225
Аз направих моите зъби включващи коронки и фасети при доктор Ситновска и съм изключително доволна от резултата.

Бихте ли приложили снимки..? При самата Ситновска ли бяхте или някоя от нейните колежки в клиниката..?

# 226
Аз направих моите зъби включващи коронки и фасети при доктор Ситновска и съм изключително доволна от резултата.

Бихте ли приложили снимки..? При самата Ситновска ли бяхте или някоя от нейните колежки в клиниката..?

Тя лично ги прави, снимки ако желаете мога да Ви изпратя на лично, не желая публично да ги афиширам

# 227
  • София
Търся специалист, който да ги прави максимално доближаващи се до естественото. Не търся ефект “Благо Джизъса”. Винаги всички резултати са на едни перфектно равни и изключително бели зъби, които крещят - изкуствени. Надявах се, че с годините лекарите ще се усъвършенстват и ще станат по-добри резултатите. Някой ако има желание да сподели снимки ще се радвам.

Аз имах бели петънца покрай венците от много среднощно хрускане на сладичко, и др. Теодор Тотев ги поправи с частичен бондинг. Цената е като за пломба, 70 лв.
Незнам обаче колко взима за всички зъби, но предполагам ще са му нормални цените, а не като в клиниките, понеже си работи за себе си човека в скромен кабинет. Мега професионалист!
Той ми вади и кривите мъдретци.
Това е интересно. Реално в момента  минималната цена за химически полимер, който покрива касата е 85.33 от касата, 4 лева от пациента и 2,90 потребителска такса, което прави около 92 лева за химически полимер. Този колега ви е направил преден зъб, който се очаква да изкара с години за 70 лева, тоест на много ниска цена.
Замислям се, че се е случвало и аз да го правя, когато една пациентка след падане в банята счупи леко 4 зъба. Седна на стола и аз ги оправих за 30 минути лесно. Реших да и ги таксувам като 4 прегледа по 85 лева. Казах и обаче, че това е рядък случай и да знае, да не остава с грешното впечатление , че цената е такава за преден зъб.

# 228
Мога да препоръчам за бондинг доктор Евгений Миронов, страхотен човек и професионалист е! Зъбите ми изглеждат много естествено, каквато беше и целта ми. Консултацията е безплатна, дава план за лечение, в който е включено всичко - премахване на пломби, рязане на венци и всякакви неочаквани усложнения. Работи с лазери, където е възможно, и 3д скенер и е изключително прецизен. А след това полиране на зъби и почистване на зъбен камък на всеки 6 месеца е безплатно, както и поправки, ако се наложат. Аз имам повдигане на захапка и правене на всички зъби. Всичко отне точно 3 дни работа от сутрин до вечер и вече 2 години по-късно съм много доволна от резултата.

Моля на лично съобщение да ми споделите какво ви прави и какви пари ви взе? Или колко струва бондинг на 1 зъб при него?

# 229
В случая при бондинг, какво приложение намират лазерите?
Можете ли да напишете цените.

# 230
В случая при бондинг, какво приложение намират лазерите?
Можете ли да напишете цените.
На мен са ми оформяли венците с лазер преди бондинг..

# 231
Лазерите се използват за изрязване и оформяне на венците - буквално няма възстановяване след това, преди това са ми ги рязали със скалпел и една седмица не можех да пия и да ям. Отделно с лазер се минава повърхността на зъбите преди изграждане/ слагане на лепило.

Цените при доктор Миронов са около 250-350лв на зъб, като това включва всичко - сваляне на пломби, оформяне на венци и други неща, които ще излязат. Цената е цялостна и се определя след безплатна консултация, но това е ориентировъчно на зъб. След това има 15 години гаранция, в които всяка поправка плюс полиране и премахване на зъбен камък на всеки 6 месеца са безплатни.

# 232
  • София
Лазерите се използват за изрязване и оформяне на венците - буквално няма възстановяване след това, преди това са ми ги рязали със скалпел и една седмица не можех да пия и да ям. Отделно с лазер се минава повърхността на зъбите преди изграждане/ слагане на лепило.

Цените при доктор Миронов са около 250-350лв на зъб, като това включва всичко - сваляне на пломби, оформяне на венци и други неща, които ще излязат. Цената е цялостна и се определя след безплатна консултация, но това е ориентировъчно на зъб. След това има 15 години гаранция, в които всяка поправка плюс полиране и премахване на зъбен камък на всеки 6 месеца са безплатни.
Д-Р Миронов няма ли някой да му каже да се сети да предложи и едногодишна карта за градския транспорт да предложи . Вие сериозно ли вярвате , че някой ви дава гаранция . Думата гаранция в биологичното пространство е немислима . Ако пациентът влоши хигиената си, този бондинг още след няколко месеца на нищо няма да прилича.

# 233
  • SF
може ли контакти на този доктор Миронов? Може и на лични.

# 234
Това с гаранцията 15години звучи абсурдно просто... То и самия зъболекар я работи след толкова години, я не.
Thedentist, защо съвременния бондинг толкова се влияе от хигиената? Толкова ли са зле материалите? Имам един зъб правен преди 20 години с фотополимер, чак сега има нужда от поправка. Не си е променял цвета, а не са правени полирания.

# 235
На бондинг слага ли се лепило?

# 236
Не мога да кажа дали е лепило или друго, но е факт, че след награпавяването на зъба с лазер се слага нещо преди самия материал, след това се "изпича" и с лампа. А за гаранцията дали е 15 години също няма как да съм сигурна - истината е, че вече почти трета година зъбите ми не са мръднали откъм цвят и форма, ходя си на почистване на зъбен камък и полиране и не се таксува.

Преди да избера зъболекар съм ходила на консултации при доктор Ситновска, доктор Софиен Риахи, една доста известна клиника в Студентски град, но забравих името в момента, и още няколко не толкова известни зъболекари и като подход и цялостен план просто ми допадна най-много доктор Миронов. Всички даваха гаранция около 10 години, като някъде поддръжката е безплатна, на други места се заплаща допълнително, така че явно си е практика. За момента не съжалявам за избора си, но и не живея с мисълта, че след години няма да има нужда от подмяна.

# 237
  • София
Това с гаранцията 15години звучи абсурдно просто... То и самия зъболекар я работи след толкова години, я не.
Thedentist, защо съвременния бондинг толкова се влияе от хигиената? Толкова ли са зле материалите? Имам един зъб правен преди 20 години с фотополимер, чак сега има нужда от поправка. Не си е променял цвета, а не са правени полирания.
Фотополимерите са пластмаси, за това могат да се оцветят при лоша хигиена, както и ако не се  избягват малини, боровинки, червено вино, сокове, газирани напитки. Не всеки пациент е подходящ за бондинг. Ако са фелдшпатни керамични фасети, те са неуязвими като се залепят стават едно цяло със зъба.

# 238
Чух, че има фасети без изпиляване на зъба. Някой слагал ли е?

# 239
Не мога да кажа дали е лепило или друго, но е факт, че след награпавяването на зъба с лазер се слага нещо преди самия материал, след това се "изпича" и с лампа. А за гаранцията дали е 15 години също няма как да съм сигурна - истината е, че вече почти трета година зъбите ми не са мръднали откъм цвят и форма, ходя си на почистване на зъбен камък и полиране и не се таксува.

Преди да избера зъболекар съм ходила на консултации при доктор Ситновска, доктор Софиен Риахи, една доста известна клиника в Студентски град, но забравих името в момента, и още няколко не толкова известни зъболекари и като подход и цялостен план просто ми допадна най-много доктор Миронов. Всички даваха гаранция около 10 години, като някъде поддръжката е безплатна, на други места се заплаща допълнително, така че явно си е практика. За момента не съжалявам за избора си, но и не живея с мисълта, че след години няма да има нужда от подмяна.
  Какво не харесахте при др Ситновска

Общи условия

Активация на акаунт