Паническо разстройство - 56

• 36 273
  • 763
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте ! Бях писала преди месец тук,получавам ПА със изтръпване на крайници ,сърцебиене ,задух .По съвет на една приятелка,която се е оправила при невролог отидох и аз вместо психиатър .Лечението ми е ксанакс 0.25 два пъти на ден и грандаксин три месеца ,като ксанакса трябваше да го приемам само три седмици.Добре бях до момента в който спрях ксанакса ,и сега всеки ден имам кризи.Днес беше жестока по едно време мислих,че умирам не можех да си взема въздух вдигнах много високо кръвно и се наложи пак да пия ксанакс .Дали не се върнаха заради спирането ,даже сама ги предизвиквам усещам го ,не мога да стоя в кино ,в опера бях пак избягах ,никак не ми се иска да пия антидепресанти .Тук има ли някой ,който се е оправил без
Без АД няма да стане. Какъв е този страх от прием на АД, не разбирам. За кръвно няма проблем да се пие хапче, за стомах няма проблем, но стане ли дума за АД, няма пиене!

# 211
Защото леля ми пиеше и пак си ги има атаките,на всичкото отгоре качи 20 кг.

# 212
  • София
Защото леля ми пиеше и пак си ги има атаките,на всичкото отгоре качи 20 кг.
Лично мое мнение - качването на кг от АД е мн индивидуално, мисля си, че качването обикновено е придружено и с някой проблем с обмяната на веществата. АД може да допринесе, но не смятам,че е основната причина.
Преди да започна АД бях стигнала 100 кг, сега съм 75, но тези ми кг бяха придружени с метаболитен синдром и инсулинова резистентност

Я кажете някой има ли следното усещане - при събуждане да усещате вътрешно треперене по тялото, не като от студ, а някак по цялото тяло вътрешно все едно сте се стреснали. И с аларма и без аларма събуждам ли се ми е така. Мисля, че и преди години пак ми беше ставало, сега е сякааш всяка сутрин и ако легна и следобед да дремна пак е така

# 213
Здравейте ! Бях писала преди месец тук,получавам ПА със изтръпване на крайници ,сърцебиене ,задух .По съвет на една приятелка,която се е оправила при невролог отидох и аз вместо психиатър .Лечението ми е ксанакс 0.25 два пъти на ден и грандаксин три месеца ,като ксанакса трябваше да го приемам само три седмици.Добре бях до момента в който спрях ксанакса ,и сега всеки ден имам кризи.Днес беше жестока по едно време мислих,че умирам не можех да си взема въздух вдигнах много високо кръвно и се наложи пак да пия ксанакс .Дали не се върнаха заради спирането ,даже сама ги предизвиквам усещам го ,не мога да стоя в кино ,в опера бях пак избягах ,никак не ми се иска да пия антидепресанти .Тук има ли някой ,който се е оправил без
Подобно на моя случай, само че мойто е гадене и напъни за повръщане. АД не действат, аз се трових 2 години и без ефект, оставих го и сега започвам нов живот, ако искаш да пробваш без АД, купи чая Демир Бозан 43лв. 3 кутии за период 3 месеца. Аз го пия и се чувствам отлично, а Ксанакс е доста силно успокоително, аз взимах Клонарекс, но и него оставих, сега стискам зъби и правя всичко възможно да излизам колкото се може по-често, в предвид че имам социална фобия и страх сред хора. Simple Smile Но със стискане на зъби, спокоен дух всичко ще се нареди! Чая лекува психика и отделни болести ако имаш.

# 214
И какво сега, билка , продаваща се основно от хора в стил МЛМ за някакви безумни пари, лекуваща от акне до рак ли е решението? Чисто погледнато, това е трева, която наистина действа добре на открити рани, овчарите я ползват при рани по краката на овцете, действа и на пикочната система при някой хора. И до там. Нали знаем , че когато едно нещо се представя като панацея , и то в интернет основно , говорим за измама?

# 215
  • София
А някой пробвал CBD капсули?
Сетих се , защото ми казаха, че понякога помагало за болежки от дискова херния и някъде срещнах, че и при наште състояния било добро

# 216
Щом в този чай е намерил своята "патерица",защо пък не?!. За теб е било алкохол....Всеки сам избира пътя...Винаги е по добре без химия🙂. Някои практикуват медитации....Защо когато човек прави опити да "рестартира " е обект на присмех?👀

# 217
Щом в този чай е намерил своята "патерица",защо пък не?!. За теб е било алкохол....Всеки сам избира пътя...Винаги е по добре без химия🙂. Някои практикуват медитации....Защо когато човек прави опити да "рестартира " е обект на присмех?👀
Аз като човек винаги съм вярвал в билките, те са ми помагали страшно много години подред, и откакто има ковид не съм хващал а цялото ми семейство го премина, може и аз да съм имал, но не съм изпитвал нищо, а и като цяло не вярвам в ковид. Ако не бяха билките до сега вече щях да съм в пъти по-зле, оставих АД, после и успокоителното, сега само с билки се лекувам и народна медицина и ДЕЙСТВА! Нито лъжа, нито съм измамник, но който е изпаднал в тотално положение, просто препоръчвам чайчето. Simple Smile

# 218
Може, може, всеки си приема нещата различно и различно му действат. Щом Демир бозан работи, пиете и толкова.

# 219
Може, може, всеки си приема нещата различно и различно му действат. Щом Демир бозан работи, пиете и толкова.
За чая има много добри отзиви и е по-добре отколкото хапчета които рекламират по телевизията, а самият чай съдържа билки които в нашия район ги няма и затова давам пари за него, ако имах достъп до самите билки нямаше да купувам чая, но тези билки са психо-лечителни (главно) но и за други болести вършат чудесна работа, дядо ми beше билкар и познавам всяка една билка в България. Имало е случаи хапчета не са ми помагали а само билки, нищо друго, истината за билките я пише и в Библията и в Корана, а в Корана е казано ''Скоро на хората ще предписват дуи (молитви) и билки за лечение'', а и медицината е толкова напреднала че не е останал здрав човек.

# 220
Гледах едно видео с доктор Димитър Тенчев,той казва че паник атаките се лекуват с промяна -смяна на работа ,развод и т.н Разказваше за негови пациенти как са спряли от ряз атаките ,само да намериш дразнителя в живота ти.

# 221
Гледах едно видео с доктор Димитър Тенчев,той казва че паник атаките се лекуват с промяна -смяна на работа ,развод и т.н Разказваше за негови пациенти как са спряли от ряз атаките ,само да намериш дразнителя в живота ти.
Според мен човек трябва да намери пътя към щастието, какво го кара да живее, да премисля нещата, хора сме, да трудно е много, животът не е лесен, но животът има и красива страна, аз гледам в красивата страна, защото лошата страна няма да докара човек до нищо хубаво. Вярата в Бог, също е от значение, ако някой е атеист, съжелявам. Но на мен и Аллах (Бог) много ми е помагал, има го и вярвам силно в него, щастието е в това да живееш красиво, спокойно, да вярваш, и да се наслаждаваш, аз така излезнах от депресивното ми състояние. Не е лесно да си в депресия, отлично знам какво е, аз преживях страшни ужаси, но е казано ''С трудността идва и леснина.''! Искам всевъзможно да помагам на хората тук! Не съм в тази тема да критикувам.

# 222
  • Варна
За чая има много добри отзиви и е по-добре отколкото хапчета които рекламират по телевизията, а самият чай съдържа билки които в нашия район ги няма и затова давам пари за него, ако имах достъп до самите билки нямаше да купувам чая, но тези билки са психо-лечителни (главно) но и за други болести ......
"Психо-лечително" е само осъзнаването, и изобщо психичната/душевна трансформация.
И хапчета и билки са патерица, нали предполага се че билките са  с по-малко странични ефекти или никакви ако са добре подбрани.
И хапчета и билки понякога са  реална патерица, друг път въображаема.
Относно страничните ефекти на хапчетата, на който където му е слабото място.
В момента съм забъркана в сериозен психиатричен филм с роднина, там са паркинсонизъм и забравяне.

# 223
За чая има много добри отзиви и е по-добре отколкото хапчета които рекламират по телевизията, а самият чай съдържа билки които в нашия район ги няма и затова давам пари за него, ако имах достъп до самите билки нямаше да купувам чая, но тези билки са психо-лечителни (главно) но и за други болести ......
"Психо-лечително" е само осъзнаването, и изобщо психичната/душевна трансформация.
И хапчета и билки са патерица, нали предполага се че билките са  с по-малко странични ефекти или никакви ако са добре подбрани.
И хапчета и билки понякога са  реална патерица, друг път въображаема.
Относно страничните ефекти на хапчетата, на който където му е слабото място.
В момента съм забъркана в сериозен психиатричен филм с роднина, там са паркинсонизъм и забравяне.
За тежки психични заболявания и физически такива, вече си трябва лекарства и лечение от специалисти.

# 224
  • Варна
Тя темата не е за тежки психични болести, а за тревожното психично разстройство Паническо разстройство и други от тази категория, защото психично разстройство в напълно изчистен вид не съществува.
Страничните ефекти които споменах паркинсонизъм и забравяне са от лекарства коментирани в тази тема, но само с това се изчерпва ефекта от лекарствата в конкретния случай - странични ефекти без ползи.

Не бих тръгнала да говоря за осъзнаване при " тежки психични заболявания", въпреки че и там има на къде да се работи по въпроса макар и по ограничено.

Общи условия

Активация на акаунт