Паническо разстройство - 56

• 36 335
  • 763
  •   1
Отговори
# 570
  • София
На мен като ми стана проблема , години наред ме разтреперваше . Сега последно нямах проблеми с кафе и кока кола. Аз обаче пиех по литър кола зиро на ден, понякога и повече и си казвам вече край. Психиатърката ми каза без кофеин , а може с малко вино / в моя случай малко е  две- три чаши вечер/.

# 571
Аз съм криминалист-новобранец.Харесвам си работата, но все още ми трудно със заобикалящата ме обстановка, колеги и т.н.Някак си всеки гледа да се покаже.Надявам се да ги преодолея тези неща във времето.
Аз бях спряла кафето и пиех инка, на вкус е горе долу като истинското кафе ама ми липсва и се чудя дали да не пробвам да го върна в ежедневието си, поне едно.Преди пиех по 3.На вас как ви влияе кафето?
Охо, колежка на Васил Тонгов дознател е, и Васил Лилянов, от Пловдив дойде. Тормози ли ви много другаря Милчев Simple Smile

# 572
Аз след кафето получавах тревожност.Общо взето и след сладко, особено течен шоколад.Само някак си със сладоледа нямам проблем.🤣Кока кола не пия от 5 години вече, преди буквално пиех по 3,4 кенчета на ден.Но все още пия пепси зиро и не мога да го спра.Даже докато спазвах режим пак не успях.

Георгий, Милчев успява да ме стресира всеки път като го видя.Та на моменти се питам какво правя там.Ама като се сетя колко учих и ми минава.🙄Та се опасявам, че ще трябва пак да посетя Рангелова, ако не се стегна скоро.

# 573
  • София
Извън темата, аз дознател нямах “ топки” да се хвана точно заради тревожността. Изглежда ми много напрегнато. Но пък много работа се върши, интересна и все на терен. Аз работя с много колеги, бивши разследващи и всичките са много изтръпнали към някакви неща, не като мен шаш и паника за всичко.

# 574
  • София
Много интересни хора са се събрали явно тук Simple Smile
Кафе пиех по 3 на ден, пушех по 15 цигари, хвърлих всичко...засега

# 575
Аз след кафето получавах тревожност.Общо взето и след сладко, особено течен шоколад.Само някак си със сладоледа нямам проблем.🤣Кока кола не пия от 5 години вече, преди буквално пиех по 3,4 кенчета на ден.Но все още пия пепси зиро и не мога да го спра.Даже докато спазвах режим пак не успях.

Георгий, Милчев успява да ме стресира всеки път като го видя.Та на моменти се питам какво правя там.Ама като се сетя колко учих и ми минава.🙄Та се опасявам, че ще трябва пак да посетя Рангелова, ако не се стегна скоро.
Спокойно, в дирекцията поне 1/2 са на лечение с бензо или АД Simple Smile Не питай как знам. Но стягай се, това е положението.

# 576
И аз почти 2 години бях на ципралекс 4 мс го спях всичко беше супер казах си край всичко свърши..НО не е било така малко притеснение и тревога и всичко се връща отново. Сега съм на велаксин 75 и на клонарекс  ...проблема ми е че съм станала кожа и кости мн съм отслабнала аз си мисля че е АД  ЗВЪНЯХ ПСИ и тя ми каза че можем да го сменим с ремитра той помагал за покачване на кг купих го но още не съм го почнала

# 577
Nikita, аз пих Ремирта 2 месеца и напълнях с 5 кг. Вярно, че точно тогава бяха Коледа и НГ, когато се похапва повече, но предходни години никога не съм напълнявала по празниците и го отдадох на Ремирта-та.

# 578
Георгий, може ли да се измисли АД за човек с глаукома? Моя близка е с този проблем и не иска да ходи на пси, че нямало АД за хора с глаукома. Освен да я пратя при моя доктор, може пък да измисли нещо.

Аз съм в съдебната система. Не се чувствам напрегната, освен от нещата в моята глава. Едно време като бях на 20 работех супер много и давах здраве за пари. Сега искам и си гледам спокойствието, уви много трудно го постигам. Във времето установих, че на - най- хубавото нещо е да си здрав и душевно спокоен. Днес пих една кока - кола , викам дали ще ме разтрепери, но си бях ок. Въпреки това махам кофеина.
Уви, акъл идва с годините. И при мен е така. Да съм знаела, да не съм се впечатлявала толкова от работа, от дребни детайли, и глупави ситуации, ама нА.

# 579
И аз преди да се срещнем с ПР и да се наложи да заживеем заедно си пиех по 2-3 кафета и то черни без захар...без мляко...пушех по около 10 цигари...още преди да започна АД ги спрях,защото ми ставаше много зле от тях...особено от цигарите ..само да запалех и ме тряскаше паниката...после като започнах АД съм пушила няколко пъти по 1 цигара ей така...но това Да се е случило 2-3 пъти за 2 години....кафе и цигари все още не употребявам и май нямам намерение...само понякога сутрин като пускам кафе машината и правя кафе на моя мъж и ми замирише ми се допива....кока кола никога не съм умирала за нея...сега понякога пия по 1 чаша нямам проблеми...алкохол по принцип не пия...много рядко и то май само колкото да има нещо в чашата ми ....
Георги според теб на какво може да се дължи силния пулс,а ритъма си е нормален...направо подскачам цялата от пулса си понякога ...личната казва,че сърцето изпомпвало силно,заради ниското кръвно което имам по принцип 90/60-100/70...

# 580
Георгий, може ли да се измисли АД за човек с глаукома? Моя близка е с този проблем и не иска да ходи на пси, че нямало АД за хора с глаукома. Освен да я пратя при моя доктор, може пък да измисли нещо.

Аз съм в съдебната система. Не се чувствам напрегната, освен от нещата в моята глава. Едно време като бях на 20 работех супер много и давах здраве за пари. Сега искам и си гледам спокойствието, уви много трудно го постигам. Във времето установих, че на - най- хубавото нещо е да си здрав и душевно спокоен. Днес пих една кока - кола , викам дали ще ме разтрепери, но си бях ок. Въпреки това махам кофеина.
Уви, акъл идва с годините. И при мен е така. Да съм знаела, да не съм се впечатлявала толкова от работа, от дребни детайли, и глупави ситуации, ама нА.
SNRI са най-безопасни откъм ефект върху глаукома.

Силните удари, които се усещат с цялото тяло са от тревожността от една страна и от друга HRV. Просто сърцето прави мощни удари, за да компенсира по-ниско налягане.

# 581
Nikita, аз пих Ремирта 2 месеца и напълнях с 5 кг. Вярно, че точно тогава бяха Коледа и НГ, когато се похапва повече, но предходни години никога не съм напълнявала по празниците и го отдадох на Ремирта-та.

# 582
  • София
Никога не съм била пушач, кафе не пия, много рядко навън - лате, алкохол изобщо не близвам- на НГ разредено с вода шампанско..., месо, нито риба не ям, пържено също, газирани напитки, кока кола изобщо не пия. Обичам много природата. И пак се докарах до ПР.
Георги, направо ме изумяваш колко всеотдайно помагаш.

# 583
Никога не съм била пушач, кафе не пия, много рядко навън - лате, алкохол изобщо не близвам- на НГ разредено с вода шампанско..., месо, нито риба не ям, пържено също, газирани напитки, кока кола изобщо не пия. Обичам много природата. И пак се докарах до ПР.
Георги, направо ме изумяваш колко всеотдайно помагаш.
Е аз така и така докато върша други неща, поглеждам и форума. А ти си се докарала до ПР, щото не поркаш и не ядеш като нормалните хора Simple Smile

# 584
  • Варна
Здравословното хранене е желателно, но чак залитане в крайности към орторексия невроза, не мисля че може да доведе до нещо добро.

Общи условия

Активация на акаунт