Паническо разстройство - 56

• 36 286
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Лиана, браво, че си успяла да спиш!
Enyo, какво стана с твоето посещение при пси?
Аз от утре ще минавам на 1 и 1/2 Стимулотон и понеже имах един сеанс с психолог, дамата ми каза, не бързай да вдигаш дозата на АД, че вдигнеш ли, организма ще иска после още и още...хем ме разколеба, хем се убеждавам, че по-добре да опитам и ако не се получи, поне да знам с малко по-висока доза имало ли е подобрение.
Много ме мъчи тая невропятия ли е какво е, не знам, но от тея постоянни вибрации и слабост в краката откачааам

# 601
Лиана, браво, че си успяла да спиш!
Enyo, какво стана с твоето посещение при пси?
Аз от утре ще минавам на 1 и 1/2 Стимулотон и понеже имах един сеанс с психолог, дамата ми каза, не бързай да вдигаш дозата на АД, че вдигнеш ли, организма ще иска после още и още...хем ме разколеба, хем се убеждавам, че по-добре да опитам и ако не се получи, поне да знам с малко по-висока доза имало ли е подобрение.
Много ме мъчи тая невропятия ли е какво е, не знам, но от тея постоянни вибрации и слабост в краката откачааам
Я пак?!? Е затова казах, че е измислена професия това! Това не е адиктивна субстанция, че да искал още. Биохимията и невротрансмитери са доста пипкава тема дори за лекари с дълъг стаж, и там е до точна доза, а не до това дали организма/мозъка иска повече! Типичен пример е Велаксина, той е медикамент, който се вдига през стъпки от 75 единици, като една от дозите е точната. Не е до искане или не! Тая и тегли едни майни и кажи да ходи да се застреля! Или да не се бърка с неща, които не разбира!

# 602
Слушай си психиатъра...че имам една позната от една такава "психотерапевтка" която постоянно и повтаряше не си за хапчета...стегни се...ще изровим от миналото ти причината...ще я изкореним...започнеш ли хапчета ще станеш наркоманка и т.н. момичето ставаше все по зле и по зле...добре,че техните я убедиха да иде на психиатър и да си пие лекарствата

# 603
  • София
Да, мерси и на двамата, затвърдихте ми мнението Simple Smile

# 604
Георги какво мислиш при нормално желязо,хемоглобин 150,феритин и фолиева киселина..от какво може ЖСК да е на долна граница...и проблем ли е по принцип?

# 605
  • София
Може да ме заплюете, но този път и аз се включвам по темата за психолозите.  Аз съм още по-крайна даже отколкото Георги. Не просто измислена професия, а тотално вредна е според мен. Имам опит с психолози и това, което преживях не просто ме разочарова, а отврати. Няма да пиша подробно защото е извън темата. Ако имам нужда от откриването на истини, от разбиране, от контрол на реакции бих търсила помощ от друго място и съм го открила за себе си. Всеки има нужда от мерило, от опора, от отговори.

Последна редакция: пт, 10 фев 2023, 20:22 от Мигла

# 606
  • София
Предполагам, че и аз ще се разочаровам от алабалистики, още повече, че се смятам за интелигентен човек,познавам тялото си и един коментар днес много ме подразни и разочарова, отделно от хапчето, но ще го спестя тук. Ще дам шанс да видим - казвам си, ще пробвам, ще извлека това, което ще ми е полезно, а ако видя, че няма такова след няколко сеанса, приключвам и това е. Просто трябва да си самовнуша да не усещам вина, ако реша да не продължа по този път и с този психолог, че при мен все се трупа вина и това ми пречи

# 607
Скрит текст:
Може да ме заплюете, но този път и аз се включвам по темата за психолозите.  Аз съм още по-крайна даже отколкото Георги. Не просто измислена професия, а тотално вредна е според мен. Имам опит с психолози и това, което преживях не просто ме разочарова, а отврати. Няма да пиша подробно защото е извън темата. Ако имам нужда от откриването на истини, от разбиране, от контрол на реакции
бих търсила помощ от друго място и съм го открила за себе си. Всеки има нужда от мерило, от опора, от отговори.
Може ли да споделиш.

# 608
  • София
Венчо, няма никаква причина да изпитваш вина. Напротив.  Постъпваш според насоките, да си помогнеш. Доверяваш се.  В момента психолозите се препоръчват масово. Направо са си на мода.
Анонимен, разбира се, но може би на лични, защото е цяла история. Тук мога само да кажа, че имам опит не с един, а с 3ма психолози + цял  специализиран център с екип от престижни психолози и понеже съм албански реотан докато загрея, че изначнало е грешно да им търся помощта все си мислех, че не попадам на читав. Накрая осъзнах, че е загуба на време, сили, пари и надежди с тях. Те са едни манипулатори и нищо повече.

# 609
Венчо, няма никаква причина да изпитваш вина. Напротив.  Постъпваш според насоките, да си помогнеш. Доверяваш се.  В момента психолозите се препоръчват масово. Направо са си на мода.
Анонимен, разбира се, но може би на лични, защото е цяла история. Тук мога само да кажа, че имам опит не с един, а с 3ма психолози + цял  специализиран център с екип от престижни психолози и понеже съм албански реотан докато загрея, че изначнало е грешно да им търся помощта все си мислех, че не попадам на читав. Накрая осъзнах, че е загуба на време, сили, пари и надежди с тях. Те са едни манипулатори и нищо повече.
И къде намери твоето място на разбиране и помощ?

# 610
Гледат за 1 час да ти лепнат минимум 50 лв и през този час ти почти неможеш да им вземеш думата...камо ли да кажеш,защо си отишъл при тях и какъв ти е проблема...те знаят всички...всички сме еднакви и под общ знаменател ..казваш нещо и те почват да ти казват "да да знам...всички така се чувстват" или "о да всички имате сърцебиене" или "ама не се притеснявай бе,няма даде задушиш...стига обръща внимание на всичко...много се вживяваш...само в главата ти е"...е аз това го знам и няма нужда да ти дам 50 лв да ми го кажеш...но пък може би има и читави...има такива които са помогнали на доста хора...

# 611
  • София
Аз не познавам никой, на който психолог да е помогнал. Не казвам, че няма, просто аз не познавам. Тук из темите някои са писали, че ходят по 2,3,4 години и ефект няма...
Аз също съм ходил при двама или трима, не помня вече. Едната ми каза "ти искаш да си в това състояние, затова си така" и повече не отидох. Все едно да кажеш "ти искаш да имаш рак, затова имаш".

Венчо, ходих днес. Оставам на стимулотона, защото имам леко подобрение. Каза, щом има подобрение, няма да го сменяме, че тъкмо си минал страничните ефекти. Та така. Засега няма и да ми го увеличава заради проблемите с корема, по-нататък като се постабилизирам повече, може да го вдигнем. Иначе проблемите с корема понамаляха и вече се търпи. Не знам дали не е, защото смених Мезим Фортето с едни на растителна основа - Гастровал, като че ли от това се пооправи малко. Поне болки няма, има си дразнене, но търпимо. Преди бях пробвал едни ензими на растителна основа, които бяха с бромелаин от папая, от тях ме болеше корема и после бях чел, че бромелаина има такива ефекти. Гастровала са от някакви други растения и не ми пречат като че ли.
Та така, пием си стимулотона и си свиркаме и това е.

# 612
enyo, само на стимулотон ли остана, друго пиеш ли

# 613
  • София
Не, един тон други неща пия. 3 пъти на ден клонарекс, който намаляваме по схема и вечер тритико. Плюс моите си неща за корема и за кръвното.

# 614
Георги какво мислиш при нормално желязо,хемоглобин 150,феритин и фолиева киселина..от какво може ЖСК да е на долна граница...и проблем ли е по принцип?

Бъбреци, щитовидна? Как са? Ковид нещо скоро каран? Визирам миналите 6 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт